Skrivning: Forsknings- og referenceværktøjer Tips

Skrivning (meddelelse): Overtale med et godt eksempel

Forskning viser en af ​​de mest overbevisende af alle værktøjer er anekdote, som blot et eksempel, du giver dit publikum en aktuel begivenhed eller oplevelse. Historien, du vælger som en illustration kan være sket til en anden, eller kan være sket for dig, men det tjener til at demonstrere et punkt, du gør.

Håndtering afvisning

Når disse afvisning smutter kommer ind, og hvis du er en forfatter, de vil, ikke tager tid til at lade det få dig ned. Umiddelbart får det stykke tilbage i sløjfen ved at sende den til den næste marked på din liste. Sørg for at foretage de nødvendige ændringer først, derefter sende den på vej.

Hvordan at opbygge din portefølje eller "klip-fil"

Start i det små og arbejde dig op derfra. I stedet for at målrette "Big glossies", hvor konkurrencen er hård, og indstilling dig op for skuffelse første mål lokale publikationer, virksomheder og non-profit organisationer. Ikke blot vil dette opbygge din portefølje, men det vil opbygge din selvtillid, som du ser dit klip fil vokse.

Når det bliver hårdt

Deltag i en lokal forfattere gruppe. Under et støttenetværk vil hjælpe se dig gennem de hårde tider, hvor det synes du vil aldrig være, hvor du vil i din skriftligt karriere.

Kom ind i skrivning vane

Afsæt en realistisk mængde skriftligt tid hver dag og holde sig til det. Når du kommer ind i vanen med at skrive hver eneste dag vil du automatisk finde mere og mere tid til at bruge på din skriftligt karriere.

Skrivning (meddelelse): Må dine sætninger måle op?

Undgå kedelige dit publikum? Hold dine sætninger til 15 ord eller mindre. Længere end dette, vil du tvinge din læser til at gå tilbage og læse sætningen en anden gang for at forstå dets betydning.

Skrive artikler til internettet

Når du skriver til internettet, uanset om det er at skabe kvalitet webindhold, et nyhedsbrev eller noget andet, der er nogle tips du behøver at vide for at sikre, at du skriver opmærksomhed sensationsprægede artikler, som vil ses samt læse.

Brug altid korte afsnit. Folk, der surfer på internettet kan lide at læse i små bidder. Dette vil efterlade en masse hvid plads, men det er nøglen til virkelig at snuppe dine læsere opmærksomhed på internettet.

Stiller spørgsmål, at din læser vil ønsker at læse videre for at finde ud af svaret på. Det holder din læser interesserede og deres opmærksomhed fokuseret på din artikel.

Vær sikker på at du sætte lidt tanker i din overskrift eller titel. Overskriften eller titel er den første ting dine læsere kommer til at se på, og du ønsker at sikre, at det griber deres opmærksomhed fra starten. Hvis det ikke er opmærksomhedsfangende og interessant, din artikel er mindre tilbøjelige til at blive læst.

Vær sikker på at forske din artikel og bruge fakta i stedet for udtalelser. Det betyder at målrette din artikel til et bestemt marked eller emne og holde sig til det. Fokusere på et emne, og du vil have mere succes i at få læserskare.

Holde disse tips i tankerne, som du skriver din artikel vil hjælpe til at sikre din internet læserskare og hjælpe din skriftligt håndværk til virkelig skiller sig ud blandt mængden.

AP Style Book

Uanset om du skriver fiktion eller non-fiktion, teknisk skriftligt, underholdning, anbefaler jeg at få en Associated Press Stylebook og ærekrænkelse Manual. Selvom det er designet for journalister, der er elementer, som alle kan bruge, såsom korrekte former af virksomhedernes navne (Dr Pepper, ikke Dr. Pepper), når det er acceptabelt at anvende en forkortelse på første reference (MGM er acceptabelt på alle henvisninger, AT & T kun på anden reference), militære og edb vilkår, når at orddeling eller kapitalisere forskellige ord mv

At blive en Expert

Alle har emner, der interesserer ham dybt. Hvad er dine foretrukne emner? Chancerne er, du kan blive en ekspert forfatter om disse emner. Her er nogle tips til at hjælpe med at udvikle din ekspertise: Abonner på magasiner, der er afsat til dit emne, studere artiklerne, tjek relaterede hjemmesider, tage klasser, gøre en indsats for at lære mere om dit emne.

Forskning Idéer

Brug internettet til nemt forskningsartikel ideer. Tjek nyhedsgrupper dedikeret til dit emne, undersøge specialiserede web-databaser, eller gøre simple søgninger ved at skrive søgeord i din foretrukne søgemaskine.

Oprettelse en velskrevet pressemeddelelse

En pressemeddelelse er et værdifuldt markedsføringsredskab i forlagsverdenen. Det er en af ​​de første værktøjer, du har brug for at få din bog i hænderne på dine læsere og en måde at annoncere nyheden om din publikation til medierne. En pressemeddelelse skal skrives på en professionel måde som alle publikationer klar materiale og er absolut værd at gøre det bedste det overhovedet kan være.

Du er ikke forsøger at sælge din bog med en pressemeddelelse; du kun gøre det kendt, at du er offentliggjort. Sørg for at give et samlet overblik over din bog på en ligefrem, journalistisk stil. Det bør være informativ og let at læse. Sørg også for at skrive din pressemeddelelse i tredje person, ikke først. Med andre ord, ikke sige, "min bog." Sig: "Denne bog."

Sørg for at have en stor overskrift til din pressemeddelelse, og dit første afsnit skal have et godt hook. Du ønsker kritikere og læsere til at få det grundlæggende i din bog, og hvorfor det er interessant. Afslutningen på din pressemeddelelse skal have vigtige detaljer som når bogen vil være på markedet, din tilgængelighed og dine kontaktoplysninger.

Nedenfor er et par flere tips, du ønsker at huske på, når du opretter en stor pressemeddelelse:

- Skriv i en aktiv stemme. Brug ikke passive sætninger.

- Citat myndigheder eller anmeldelser af din bog.

- Brug korte, præcise sætninger.

- Dato din pressemeddelelse med enten "For øjeblikkelig løsladelse« eller med en faktiske dato.

- Skriv -30- eller # # # i slutningen af ​​din pressemeddelelse.

- Sørg for at inkludere navnet på en kontakt og information.

Du vil have din pressemeddelelse til at være opmærksomhed sensationsprægede og velskrevet, så du sikrer den bedste dækning du overhovedet kan for din publikation. Husk, at en pressemeddelelse er en af ​​de første værktøjer, du bruger som en offentliggjort forfatter at få nyheder ud til offentligheden om din bog. Med lidt tid og kræfter, kan du skrive en stor pressemeddelelse, der vil vende kritikerne og offentlighedens øje med din nye bog.