Skrivning Formel invitation

Skrivning Formel invitation
Sammensæt den invitere før du skriver den endelige kopi at undgå fejl.

Særlige arrangementer og fester kan kræve skrive formel invitation breve til hver gæst. Men at gøre det kan være svært i en tid, hvor brevskrivning er faldet til i vejkanten i stedet for teknologi, e-mails, mobiltelefoner og andre former for hurtig kommunikation.

Formelle inviterer til formelle parter

Smide et kvarter grill eller pool part ikke kræver en formel invitation. Visse situationer dog gøre. Begivenheder, der kunne begrunde en formel invitation brev nævnes:

 • Bryllup festlighederne
 • Fundraising middage og danse
 • Quinceaneras
 • Dåb eller dåb festlighederne
 • Prisuddelinger
 • Bar eller bat mitzvah parter
 • Corporate middage, bolde eller begivenheder
 • Elegant ferie middagsselskaber

Næsten enhver begivenhed, der kunne betragtes som "black tie" kan fortjene en formel invitation. Selv en teenagedreng på udkig efter en kreativ måde at bede en pige til prom kan bruge en formel invitation til at få hendes opmærksomhed.

To typer af konstruktioner kan anvendes, når det kommer til at skrive en formel invitation. Den første struktur er den mest brugte, og ligner de fleste formelle bryllup invitationer. Hver linje er centreret, med script bogstaver og korrekt prosa. Denne type af formel invitation er perfekt til næsten enhver hosted fest eller begivenhed.

Den anden er struktureret svarende til den blok-style professionelle brev ofte bruges i erhvervslivet korrespondance. Denne type ofte sendes, når der er behov for en mere detaljeret forklaring af den part eller begivenhed, da det giver mere plads til detaljer. Det er generelt bruges i arbejdssituationer for virksomhedernes messer, konferencer eller møder og ikke for galas, ferie parter eller fester.

Skrivning formel invitation Brev: Layout og Ordlyd

Af formelle fester, er det vigtigt at forstå, hvad der kræves for invitationen. Før du lægger pen til papir, ved præcis, hvordan den indbyder skal vises.

Layout

Brug invitation papir, der er hvid eller elfenben i en tung lager, dimensioneret til ca. fem af syv inches. One-tommer marginer bør overlades omkring centreret skriftligt. Tekst skal være i sort blæk, enten håndskrevet kalligrafi eller en computer-trykt script, der er let at læse. Konvolutter skal lettered i samme skrifttype eller håndskrift at holde udseendet konsekvent.

Ordlyd

Den formulering er ofte respektfuld tone og ofte benytter tredje person stemme, især når der henvises til værten (erne). Bør ikke anvendes sammentrækninger, forkortelser og øgenavne. Vær sikker på at medtage alle de relevante oplysninger, såsom:

 • Vært og værtinde
 • Årsag til arrangementet
 • Middag eller begivenhed tid
 • Party dato
 • Party-adresse
 • Kabinetter (såsom et svarkort)

Datoer og tider bør præciseres i stedet for at bruge tal. For eksempel, "Fredag ​​marts 15 kl 9:00" skal skrives, "fredag ​​den femtende marts, klokken ni om aftenen."

Eventuelle prøvelokalet programoversigter og yderligere oplysninger bør ikke være centreret, men i stedet, som er skrevet i de nederste hjørner. En fundraising velgørenhed bold muligvis nødt til at liste "Black Tie" i nederste højre hjørne og "RSVP kort vedlagt" i nederste venstre. Nogle etikette guider kræver alle yderligere oplysninger, der skal opført sammen i nederste højre hjørne, som også er acceptabel.

Formel invitation Eksempler

Det kan være svært at sammensætte en formel invitation uden at se en anden skriftlig. Det er muligt at finde hjælp fra software som WriteExpress, men ofte blot nogle få eksempler kan hjælpe med at opklare nogen forvirring om at skrive en formel invitation brev. LoveToKnow har skabt flere skabeloner, der kan bruges af læsere til deres formelle invitation behov.

Frivillige Awards Inviter

Mr. Ronald Smith, EF Volunteer formand, på vegne af hele Fællesskabet Volunteer udvalg, hjerteligt inviterer dig til at deltage i 2008 Frivillige Awards Ceremony den, om aftenen lørdag, den femtende august klokken otte på 54321 Road View Drive, SomeTown

Holiday Cocktail Party

Mr. og anmodning Mrs. Samuel Johnson fornøjelsen af ​​din virksomhed til jul cocktails på deres hjem, 123 grusvej fra syv til 10:00 søndag aften, den tyvende december

Dåb Celebration

Mr. og Dr. Robert Jones anmode æren af ​​tilstedeværelsen af ​​Mr. og Mrs Daniel Doe på First Community Church, 1510 Bell Street, Anytown den syttende juni klokken ni om morgenen til dåb deres søn Kent Clark JonesSkrive breve synes at være en saga blot, da det enogtyvende århundrede skubber fremad. Rise til lejligheden ved at komponere en indbydelse til din næste formel begivenhed. Svar på eventuelle formelle invitationer modtaget ved at sende en håndskrevet accept eller beklagelse brev.