Skrivning Fantasy Romaner Tips

Skrivning Fantasy Romaner Tips
I fantasy romaner, er mulige havfruer.

Skrivning fantasy romaner tips følger en sti, der fører fra Homer til Twain til Wells til Tolkien til Asimov og endelig til Margaret Weis og Jim Butcher. Hver af disse forfattere skrev noget fantastisk og skabte et nyt lag til annaler fantasy skriftligt.

Skrivning Fantasy Romaner Tips og Typer

Det er en fejltagelse at tro, at alle fantasy er Dungeons and Dragons. Mens genrer er meget subjektive, fantasy er en genre relateret til mytologi og til folklore. Eventyr som dem skrevet af Brødrene Grimm eller mundtlige fortællinger om den trojanske krig, som Homer fortalte alle er historier om fantasi. Forstå, hvad fantasi er, og hvordan fantasi kan defineres er vigtigt for enhver forfatter søger at skrive en fantasy roman. Fantasy kommer i mange forskellige former og størrelser, fordi det blander så godt med andre genrer.

Romantisk Fantasy: Silhouette Nocturne

Det Silhouette Nocturne serien er en romantisk fantasi udgivet af Harlekin. Serien følger de paranormale romancer af varulve, vampyrer, magikere og meget mere. Hver bog indeholder en overnaturlig element, men det er ikke det overnaturlige alene, der gør denne serie tiltalende.

Fantasy Mystery: Bishop / SCU Series af Kay Hooper

Kay Hooper, en lang tid forfatter af romancer, udviklede hendes fantasi FBI hold af paranormale healere. Anført af den mystiske og drevet Bishop, Hooper udforsker den fine linje mellem godt og ondt, da hendes clairvoyante kæmper for at klare deres evner og med de udfordringer livet kaster på dem.

Youth Fantasy: Harry Potter

Ingen fantasy artikel kunne få ved uden at nævne JK Rowlings nær omlægning af genren med sin dreng guiden, Hogwarts og konflikten af ​​ham, som skal ikke blive nævnt. Hun bragt til live en vidunderlig levende verden, der appellerede til både børn og voksne.

Kreative tips til at skrive Fantasy

Hvad hver af disse forskellige fantasy typer har til fælles er rige verdener befolket af lige så rige tegn. Alt for mange amatør fantasy forfattere begår den fejl i at tro, at man for at skrive fantasy skal skabe et kompliceret magisk system eller stærkt afhængige Fantasy 'elementer' som paranormal aktivitet, magi, form flytte, vampyrisme, elvere, hobbitterne, dværge og mere . Sandheden er, de er elementer i historien, er en god fantasy historie befolket af rige tegn, spring fra siden og fordybe læseren i verden.

Skrivning Fantasy Romaner Tips
Fantasy fortællinger kan indeholde feer i kærlighed med mennesker.

Ville nogen virkelig bekymrer sig om Voldemort hvis ikke til Harrys personlige følelse af tab og sorg over død af sine forældre? Frodo og Samvis gav forsøget på at afslutte One Ring en dimension, der involverede læseren. Kan ikke fremstilles Det menneskelige element og følelsesmæssig involvering, uanset hvor overfladisk det kan synes, er grundlæggende for en forfatters succes i fantasy genren.

Oprettelse tegn

Når du opretter en fantasi figur, det første spørgsmål at besvare er ikke, hvad magt har de, men hvad gør de inspirere? For eksempel sige navnet Clark Kent. Han er en slags, helliget og kærlig søn. Han er en god ven. Han er en skarp reporter. Han er også manden af ​​stål. Han spiller den elskelige klovn og han ofte opgiver sin egen personlige lykke at sikre verden omkring ham. Han kan være den mest magtfulde mand i live og uforgængelige, men de er ikke de menneskelige elementer, som læserne kan identificere sig med.

Tegnene skal være reel. Hver følelser de oplever fra ønsket om at terror til had skal være konkret. Tegn ikke bare synes ude af fe støv, de har fortid, familier og venner. Relationer er afgørende, fordi de giver alternative synspunkter i en figurs eksistens.

Den verden, uanset om det er Middle Earth, Manhattan, Smallville eller Lille Whinging skal være troværdige. Fremmede verdener kræver mere forklaring, men de har atmosfære, de har jord, har de planter og de har kulturer og forventninger. Må ikke blive nedsunket i detaljerne, alle fiktion kræver organisk historiefortælling og det omfatter introduktion til verden.

Tips fra handelsudvalget

Udskriv disse skriver fantasy roman tips ud og holde dem lagt tæt på hvor du gør din skriftligt. Gennemgå disse tips jævne som du gennemgår din skriftligt:

  • Dialogen bør altid være naturligt at tegnene.
  • Brug ikke teknisk eller jargon vilkår uden at forklare dem
  • Må ikke bruge alle afsnit på redegørelsen.
  • Show, ikke fortælle.
  • Kend verden din skriftligt om, men ikke føler behov for at løbet beskrive det.
  • Tro på dine karakterer; tror på, hvordan de føler, og hvordan de tænker.
  • Hvis de ikke er særligt ud over deres beføjelser eller evner, grave dybere.
  • Paranormal evner, overnaturlige indstillinger og iboende mytologi bør tilføje til historien, ikke historien.


Hvis du stadig kæmper med at skrive fantasy romaner tips, bruge mere tid på at læse denne type arbejde. Fantasy kan findes i alle genrer, om det er den gode fe, der virkelig er en fe eller mekaniker, der sker for at være en gremlin. De bedste fantasy romaner er dem, hvor fantasi elementer er økologiske og bidrage til at forbedre den fortælling.