Skrivning Aktivitet Arbejde med ord

Skrivning Aktivitet Arbejde med ord

Leder du efter en skriftlig aktivitet arbejder med ord? Der er mange typer af pædagogiske øvelser, der kan bruges til at anspore kreativitet eller i klasseværelset indstillinger. Hvis du supplere din freelance skriftligt indkomst ved at undervise skrivefærdigheder til andre, kan disse typer af aktiviteter være en uvurderlig ressource for dig og dine elever. Uanset om du forsøger at inspirere kreative skrivefærdigheder eller på udkig efter en måde at forbedre grammatik og stavning viden, ved hjælp af en eller flere af disse aktiviteter kan være en god måde at opnå dine mål.

Eksempler på skriveaktiviteter

Gratis Skrivning

Hvis du leder efter en måde at hjælpe eleverne blive fortrolig med skriveprocessen, overveje at prøve en gratis skrivning aktivitet. Denne øvelse involverer simpelthen at afsætte en periode til at skrive uden begrænsninger. Deltagerne skal blot placere en pen til papir i begyndelsen af ​​aktiviteten periode og skrive hvad der kommer ind i deres sind i den tildelte periode uden at bekymre sig om indhold, tilrettelæggelse, grammatik eller stavning. Ideen bag en fri skriftlig aktivitet arbejder med ord er simpelthen at komme ind i tankegangen at overføre tanker til papir. Fordi så mange mennesker oplever, at komme i gang er den sværeste del af skriveprocessen, kan denne øvelse hjælpe med at tage væk nogle af de stress, der ofte er forbundet med et blankt stykke papir og en skriftlig opgave. Alternativt kan du bruge en computer til denne øvelse i stedet for en pen og papir. Da ideen er at tage stress ud af skriveprocessen, kan det være bedst at give deltagerne mulighed for at vælge, om du vil bruge papir eller en computer-tastatur, forudsat at du har adgang til computere i det sted, hvor du vil være førende aktiviteten.

Lejring

Skrivning Aktivitet Arbejde med ord

Lejring er en af ​​de mest populære uddannelsesmæssige skrivning aktiviteter i klasseværelset indstillinger. Denne type aktivitet blot indebærer at tildele studerende til at foretage et vist antal poster i en personlig dagbog hver uge. Studerende er generelt forpligtet til at aflevere deres tidsskrifter med jævne mellemrum, så instruktører kan kontrollere, at opgaverne blev afsluttet, og at vurdere kvaliteten af ​​arbejdet.

I modsætning til fri skrivning, hvor eleverne bliver bedt om at skrive hvad kommer til at tænke, tidsskrift aktiviteter tendens til at være mere struktureret. Typisk lærere, der tildeler skrive dagbog lektier gør konkrete opgaver, der skal udfyldes i hele hver uge. Fælles emner kan omfatte overvejelser om en aktuel nyhedshistorie, anvende en lektie lært af en læsning opgave til det virkelige liv, og andre reflekterende aktiviteter.

Det primære formål med denne type opgaver er at få de studerende til en vane at skrive på en regelmæssig basis. Derudover er lejring designet til at opfordre eleverne til at udvikle kritisk tænkning ved at indgå i reflekterende skriftligt anvende, hvad de studerer og oplever til deres eget liv på et personligt plan.

Error identifikation og korrektion af

En af de bedste måder at lære de studerende at skrive sætninger, der er grammatisk korrekt er at have dem deltage i en skriftlig aktivitet arbejder med ord, der medfører en fornyet forhånd skriftlige sætninger til at identificere fejl og rette dem. Det er bedst at give deltagerne en række domme af varierende længde og om forskellige emner. Nogle af sætningerne skal være korrekte, hvordan de er skrevet, bør nogle indeholder almindelige grammatiske fejl, og andre bør indeholde fejl, som er sværere at finde. Eleverne skal instrueres i at markere, hvad der er galt, og foreslå rettelser til de fejl, de har fundet. Instruktøren skal give feedback og vejledning under aktiviteten.

Puslespil

Puslespil designet specielt til at udvikle sprog, kunst færdigheder er en anden form for uddannelsesmæssig skrivning aktivitet. Hvis du forsøger at undervise de dele af talen, for eksempel, overveje at give de studerende en krydsogtværs, hvor alle svarene er navneord. Du kan også vælge at oprette search-a-ord puslespil, hvor deltagerne skal finde alle de verber, eller en anden del af talen. Tilbyde præmier til dem, der får et vist antal korrekte svar, og du vil sandsynligvis finde denne aktivitet for at være meget spændende.

Ved hjælp af en Skrivning Aktivitet Arbejde med ord

Disse er blot nogle få eksempler på skrivning aktiviteter, der kan bruges til at undervise og styrke de nødvendige færdigheder for en effektiv skrivning samt hjælpe eleverne med at overvinde skriveblokering og frygt for at skrive. Selv om disse typer af aktiviteter er ikke en erstatning for struktureret klasseundervisning, de er et glimrende redskab til at styrke læring og engagere studerende, men samtidig give lærerne en måde at fortælle, hvor godt eleverne er i stand til at anvende og overføre det, de bliver undervist i klasse.