Skrivning af en overbevisende Essay: Få hjælp til at skrive et essay

Skrivning af en overbevisende Essay: Få hjælp til at skrive et essay

Skrivning af en overbevisende essay involverer skrivning, der forsøger at overbevise læserne at forfatterens tankegang er den eneste rigtige måde. Disse essays er generelt skrevet om et emne, der har mere end én side til det, så den anden side, der skal vises som den forkerte vej. For nogle fremragende tip essay skrivning, så læs videre!

  1. Vælg et emne. Emnet for en overbevisende essay skal være meget konkret, så publikum nemt kan identificere dit argument samt modargumenter. Der er masser af emner for overbevisende essay emner, men chancerne er din lærer eller professor kan have givet dig nogle generelle tema for at holde sig til. Prøv at vælge en overbevisende essay emne, du brænder for, fordi ikke kun vil du have allerede eksisterende viden om det emne, vil du også lære nye ting, der interesserer dig i din forskning.
  2. Brug tredje person. I en overbevisende essay, du har brug for en masse kommenteret forskning at sikkerhedskopiere din position. Brug første person kun svækker at forskning, som det kan lyde som blot en udtalelse. Tredje person med passende referencer vil gøre den stærkeste effekt.
  3. Gør din forskning. Start med en debat emne, som du har en solid forståelse, og bruge mindst tre kilder til reference. Ikke blot vil du styrke din argumentation gennem forskning, men du vil også udvikle en større forståelse af, hvad retninger de modargumenter kan tage. Have masser af kommenterede referencer vil også hjælpe overtale læseren ved at vise, at dine fakta kan verificeres uden for essay. Ingen overbevisende essay skal skrives med kun én kilde.
  4. Brug en aktiv stemme. Den mest overbevisende sprog er aktiv, så undgå for meget passiv stemme. Det er svært at fjerne passivt sprog fuldstændigt, og vil sandsynligvis lyde unaturlig alligevel, men prøv at begrænse mængden af ​​passivt sprog, som du bruger per afsnit. "Vores principper bør ikke opgives." er et eksempel på en sætning skrevet i passiv stemme. Du kan ændre dette til en aktiv stemme og styrke erklæring ved at sige: "Vi må ikke opgive vores principper."
  5. Arranger essay. Gode ​​overbevisende essays er ofte struktureret med en indledende afsnit, der illustrerer det vigtigste punkt, og et par grunde til, at det punkt er gyldig. De næste par afsnit vil undersøge disse grunde. Hvert afsnit skal tage en grund af indførelsen og tilbyde bevis for, at årsagen er gyldig. Skriv kommentarer på information, sætte en parentetisk henvisning efter den, er med til at køre hjem budskabet om, at det er faktisk snarere end blot en udtalelse.
  6. Dissekere modargumenter. Disse krop stykker bør også nævne modargument til hver grund, og derefter stave ud af, hvorfor der modargument er forkert, udfyldelse som altid for maksimal overbevisende effekt. De modargumenter bør være fast skudt ned med overbevisende, rationelle argumenter snarere end følelsesmæssige dem. Brug fakta til at afholde læserne fra modargument, ligesom du brugte dem til støtte for dit argument.
  7. Være klar. Skriv din overbevisende essay i kortfattet, klart sprog. Unødvendig wordiness vil forringe klarhed indlæg og vil ikke være så overbevisende.
  8. Byg en solid konklusion. Sidste afsnit bør være en konklusion, der binder det hele essay sammen, kørte hjem det vigtigste argument en sidste gang. Du kan også vælge at minde læseren af ​​dine stærkeste og mest genkendelige kilder, såsom en berømt person eller en indvarslet arbejde faglitteratur. Efter at have læst den konklusion, bør der være megen tvivl tilbage i læserens sind, at din position er gyldig og understøttet af fakta.

Tips:

  • De fleste essays er skrevet i MLA stil, med mindre andet ønskes.