Skridttæller og kalorietæller gratis

I dag vil vi gerne annoncere endnu en giveaway konkurrence fra Geniusbeauty.com. Vi giver væk en anden nyttig gadget, som er fantastisk til både mænd og kvinder - Ila Sport, skridttæller, kalorietæller og personlig alarm i ét. Ligesom andre Ila Alarm gadgets, der bliver givet væk nu også kan Ila Sport udsender en 130 decibel kvindens skrig i alarmtilstand. Og hvis du ønsker at få det gratis, deltage i denne giveaway konkurrence! For at gøre dette, skal du blot læse let at følge instruktionerne nedenfor for at deltage i konkurrencen.

Skridttæller og kalorietæller gratis

Præmie, der er givet væk

Ila Sport, skridttæller, tæller kalorie og personlig alarm (udsender 130 decibel) i en.

Skridttæller og kalorietæller gratis

Giveaway Contest Regler

Konkurrencen regler en meget simpel. Fra i dag, December 10, 2010, og indtil December 13, 2010 (10:00 GMT) kommentarer i dette indlæg fortælle, hvorfor du gerne vil vinde præmien.

Den December 14, 2010 vil vi annoncere vinderen. Efter at vi så kontakter vinderne via e-mail og vente på dit svar indtil 24 timer. Hvis du ikke svarer i dette tidsrum, så en anden kommentator kan have held til at få prisen. Vær opmærksom på, at der er kun én indgang per person. Men alle kan blive vinderen!

Af den måde, hvis det er du ikke, hvem der vinder denne gang, får du flere chancer for at vinde andre præmier! Så følg vores Twitter side og foræring opdateringer og tøv ikke med at deltage i andre foræring på Geniusbeauty.com!

Update: Og skridttælleren går til kommentator # 8 (Laura)! Tillykke!