Skridt til at spise sundere

Skridt til at spise sundere


Dem, der søger at afværge sygdom, opretholde en sund vægt og nyde generelle velvære bør følge simple sunde skridt til at spise. Det grundlæggende for at spise sundere involverer mere frugt og grønt, mindre fedt og salt og en bedre del kontrol.

Lifestyle Change

Før du starter nogen form for kost, du virkelig nødt til at forpligte sig til dit mål. Hvis du ikke er helt ombord med din kost, er det ikke kommer til at virke. I stedet for at se på det som en "kost", bør du overveje det en livsstil ændring. For det at være en succes på lang sigt, det skal være noget, der bliver naturligt for dig. Du er nødt til virkelig ønsker at ændre for at spise sundere.

Sunde Skridt til at spise

Spise din Frugt og grønt

Der er en masse ting at overveje, når de forsøger at spise bedre. Først og fremmest, en sund kost indeholder portioner frugt og grøntsager. Ikke alene er de lavt fedtindhold, men de indeholder naturligt sukker, der er nødvendige af kroppen for energi. De indeholder også vigtige vitaminer og mineraler din krop har brug for at fungere ordentligt. Kort sagt, kan du ikke spise for mange fødevarer fra denne kategori. Være bevidst om, at disse fødevarer har højere næringsværdi inden behandling. Med andre ord, friske gulerødder er bedre for dig end dåse gulerødder. Det samme gælder for andre frugter og grøntsager.

Go Low-Fat

Forsøge at spise fedtfattig. Når du spiser fed mad, fedt fra maden vender straks til fedt. Vores krop har brug for en vis mængde af sunde fedtstoffer, men selv med gode fedtstoffer bør du ikke over gøre det. Begræns dit fedtindtag, når du kan. Mættet fedt og transfedt kan forårsage åreforkalkning eller forhøjet kolesterol. En sund kost har ikke megen plads til fed mad. Læs varedeklarationer til at bestemme bedre valg. Hvis kalorieindhold en fødevare er består af over halvdelen fedt kalorier, du burde nok ikke vælge den.

Kontrol portionsstørrelse

Spis rimelig størrelse portioner. Husk, at en god tommelfingerregel er, at en del af noget er ikke mere end størrelsen på din håndflade. Ved at kontrollere portionsstørrelse, du er mere tilbøjelige til at styre dit kalorieindtag, også.

Natrium Patrol

Begræns dit saltindtag. Store mængder af natrium forårsager væskeophobning og er ikke godt for dit hjerte. Selv om det er en vanskelig vane at bryde, reducere din salt forbrug. For eksempel smage din mad før du tilføjer salt til det. Det kan være fint uden.

Søde tand

En vis mængde sukker er i orden i din kost, men forsøge at fjerne sukker, der kommer i form af junkfood. Højt indtag af sukker er blevet knyttet til diabetes.

Tage vitaminer

Hvis du ikke får alle de vitaminer din krop kræver igennem, hvad du spiser, er det en god ide at tage en multi-vitamin. Det kan ikke skade dig, og det kan hjælpe med at give dig, at løft for at beskytte mod forkølelse og influenza bugs.

Consult en diætist

Hvis du har spørgsmål om, hvad du bør eller ikke bør spise, er det en god idé at konsultere en diætist. Forsikring undertiden betaler for denne service. Men selv om dette ikke er dækket af din sygesikring, er det en fordel at gøre. Diætister kan give indsigt i, hvad du laver rigtigt og hjælpe med at styre dig fra dårlige vaner, du måske ikke klar over at du har. De besvarer spørgsmål og advare om potentielle faldgruber.

Det er ikke så svært

Det er ikke svært at tage sunde skridt til at spise. Det er et spørgsmål om at blive klar over, hvad der er godt for dig og ønsker at ændre dine vaner. Når du starter en sundere kost, vil du føle sig bedre, vil du se bedre ud og dit helbred vil blive beskyttet i mange år fremover. Mange mennesker rapport, at efter at ændre deres kost, de har mere energi og kan tænke mere klart. Der er en masse fordele ved at have en sund kost.