Skønhed Tips til en Business Woman

Du er en kvinde, og det er allerede et minus i erhvervslivet. Og hvis du er en blondine, er det en anden minus. De fleste milliardærer og højtstående embedsmænd i de fleste lande er mænd. Så hvordan gør en kvinde bliver en milliardær eller endda en millionær i disse ulige? Eller i det mindste konkurrere med succes i sin finansielle og professionel succes?

Skønhed Tips til en Business Woman

Faglige kvaliteter

Det er simpelt: være punktlige, hårdtarbejdende, diplomatisk, effektiv, bedre og mere professionel. Vigtigst af alt skal den potentielle samarbejdspartner lide dig på en gang. Hvordan kan du gøre et godt første indtryk, så for at være sikker på, at du har vundet et bud eller fik en ny kunde?

Forretning kvindes hemmeligheder af stil

Der er et par hemmeligheder af øjeblikkelig sejr. Hemmeligheden er, at tøj tæller for førstehåndsindtryk. Derfor bør det være business stil, og spørger ikke hvorfor, kun sort eller grå med en hvid skjorte. Lad aggressivt sexede røde for en romantisk aften, pink - for vulgære tåber, tjekket beige - for ensomme aftener ved pejsen, og lilla - for bluestockings ikke bange for at blive gammel. Og du er nødt til at bære et ur. Det er en ubevidst læsbar tegn på din punktlighed og engagement. Desuden, hvis du bruger briller, vil du blive betragtet som en klog person, selv på trods af den blonde hårfarve og ethvert niveau af intellekt. Selv hvis du har fremragende syn, få dig briller med simple linser uden dioptrier, fordi billedet er alt! Desuden skal du have en forretning dokumentmappe eller mappe. Hvis de er af lavet af krokodilleskind eller efterligning, så vil du gøre indtryk på en kvinde med en høj social status.

Business kvinde makeup

De rige tillid de rige mere. Desuden bør du ikke bære vulgært overskydende makeup. Det vigtigste trick af en virksomhed makeup er at korrigere huden ved hjælp af en fond, for at skjule hud mangler og fremhæve fordelene med en concealer.

Husk den klassiske regel: lysere alt hule, mørkere alt for fremtrædende, og stræber efter at en perfekt oval ansigtsform. Desuden bør din makeup være effektiv, men diskret. Og, selvfølgelig, din manicure bør ikke være gotisk sort, grøn eller lilla - det kan kun være beige-pink, klassisk fransk eller sexet rød. Neglene skal ikke være lang; ellers ville ingen tro, at disse fingre trykke på tastaturet hver dag.

Forretning kvindes smykker

Du bør ikke bære for meget smykker. Du er nødt til at vænne sig til at bære beskedne perler i erhvervslivet, som ministre hustruer og medlemmerne af den kongelige familie gør. Det er den mest aristokratiske, elegant og raffineret smykker. Alternativt kan du bære en ring med en naturlig ædelsten.

Business kvinde adfærd

En kvinde, der ønsker at gøre et godt indtryk, bruger ikke slang udtryk, kender etikette perfekt, og under alle omstændigheder virker diplomatisk. Modstanderen kan rive sit hår, skrige og tabe ansigt, men du bør altid være høflig, rolig, velopdragen, og bør ikke hæve stemmen, selv i tilfælde af brand.

Vær venlig

Og vigtigst af alt, tilføje charme til din stemme i forhandlinger og en telefonsamtale. På trods af, at personen i den anden ende ikke kan se dig, være smilende, det gør din stemme mere behagelig.

Professionalisme

Naturligvis skal vi være professionelle i erhvervslivet! Men hvis en uventet spørgsmål pludselig undrer dig, og du ikke kender svaret, skal du ikke give det væk med ord eller fagter. Fortæl dem, at dette spørgsmål har brug for tid til at tænke, så prøv at tage en pause. For at undgå sådanne ubehagelige situationer, må vi hele tiden at forbedre vores færdigheder og følge med.