Skoleartikler: tidlig indlæring Advice Tips

Deluxe Rhythm Band Music Kit

Kraftig støj er uløseligt forbundet med enhver børnehaveklasse klasseværelse. Så hvorfor ikke kanalisere at støj i en musikalsk band? Deluxe Rhythm Band Music Kit er en fantastisk måde at dræbe mange fluer med ét smæk. Den lader dine elever har en lille smule støjende tid, lærer rytme og koordination, og styrker deres naturlige kærlighed til musik. Sættet indeholder tom toms, bækkener, trekanter, maracas, tamburiner og mere. Det er stort nok til op til 30 spillere, og kommer med en brugsanvisning og opbevaring container. Sæt en koncert for forældre eller oprette en parade - Alle elsker banging på trommer.

Early Learning Toys

Mere Early Learning Rådgivning: Gennem tidlige legetøj læring, børn lære om deres verden, sig selv, og andre. Vælge legetøj, der appellerer til dem og fremme deres læring hjælper med at gøre mest muligt ud af deres tidlige udvikling. Tidlig indlæring legetøj hjælpe børn finde ud af, hvordan tingene fungerer, hvordan man samarbejder med andre, løse problemer og opbygge muskler kontrol, blandt andre ting. Det er godt at have en bred vifte af legetøj - nogle, der hjælper med at udvikle specifikke færdigheder som matematik, en kærlighed til læsning, ordforråd, og andre, som fremmer udviklingen af ​​hele barn. Denne kombination vil sikre den unge vil være klar til at begynde børnehave.

Dramatisk Play

Dramatiske play og tidlig læring legetøj, der tilskynder børn til at foregive, såsom køkkener, dukketeater, kjole op kostumer og kasseapparater give børn en chance for at prøve nye adfærd og bruge deres fantasi. Desuden foregiver kan hjælpe børn med at udvikle nysgerrighed, sprog, problemløsning færdigheder, og matematik. Den bedste måde at udvikle dramatiske legeområder er at sikre, at de er godt fyldt med alle de detaljer, der gør dem synes virkelig for små børn. Hvis du opretter et køkkenområde, sørg for at det er forsynet med nok gryder, tallerkener, foregive mad, og dukkerne at børnene kan spille ud en scenarie.

Math

Math er overalt omkring os. Hver dag som børn leger de bruger matematik uden at vide det. Spørg dig selv disse spørgsmål: I supermarkedet, de ønsker at spille med vægten? Derhjemme, de kan lide at hælde vand ind og ud af kopper? Har de lyst til at stable gryder og pander? Sorter ting? Må de gerne tælle deres legetøj, deres venner, eller bare om noget? Du har sikkert svare ja til mange af disse spørgsmål. Disse og mange flere daglige aktiviteter bygger dine børns voksende forståelse af matematik. Flashcards, brætspil og tællere er nogle velkendte tidlig indlæring legetøj, alle fremhæve dine elevernes naturlige ønske om at tælle.

Den Spirited Child

Det virker som ADD og ADHD vrimler i vores klasseværelser. Hvis du har en livlig barn i dit, kan du virkelig gøre en forskel i, hvordan de opfatter skolen og i, hvordan deres klassekammerater interagere med dem. Befriend den åndrig barn i din klasse. De føler ofte unliked. Seat dem på forsiden af ​​klassen og væk fra vinduet, der kan aflede dem. Eller hvis dette barn kan lide at bevæge sig rundt og du har plads i klassen, giver ham eller hendes to desk opgaver og lade barnet flytte fra den ene til den anden.

Alphabet Skills

Early Learning Rådgivning: Hvad kan være mere grundlæggende for tidlig indlæring barn end at lære alfabetet? Er let at gøre dette læring sjov, når du giver dine pre-skoleelever mulighed for at spille, mens de lærer. Magnetiske bogstaver, filt bogstaver, alfabet tæpper, sange, og endda computerspil hjælpe børn lære alfabet færdigheder gennem gentagelse. Børn er naturligt tiltrukket af alle de forskellige farver, størrelser og teksturer af breve, og instinktivt ønsker at lære at stave simple ting som deres navn. Bare at have dem rundt som på en opslagstavle er en konstant forstærkning.