Skoleartikler: Lær om School Software Tips

Skole Publishing Software

Lær om skolen software: Udgiv eller forgå! Print Shop 11 Deluxe Lab Pack skole software er en enorm udgivelse værktøj, der er perfekt til blended learning. Learning aktuelle begivenheder? Hvorfor ikke publsh en klasse avis? Arbejde på algebra? Du kan producere dine egne regneark for klassen. Denne software tilbyder masser af grafik og skabeloner. Det er en stor alle runde stykke software til at installere på din klasse computer.

Omfattende Learning Software

De mange forskellige learning software til rådighed for lærerne i dag betyder, at der er flere måder end nogensinde at skabe projekter, der beriger læring samtidig bygge desktop publishing færdigheder. Nu, hvor computere er hverdagskost i klasseværelset, at alle dens lærerens ansvar hjælpe deres studerende bliver kompetente computerbrugere. Der er skole software til hvert emne, som passer til alle læreplanerne og aldre - også før-skole. Computere er gode forskning værktøjer, og de giver mulighed for udforskning og opdagelse. Plus, livlige grafik og lyd gør læring sjovt.

Jumpstart Software

Giv dit hjem-skolede børn e learning software lærere kærlighed, Jumpstart. Den Jumpstart række software hjælper med at opbygge grundlæggende færdigheder i børn, fra de er småbørn lige igennem folkeskolen. Indlæringen software er organiseret lønklasse efter grad, indeholder en bred vifte af aktiviteter og god dybde på indhold. Det er også skræddersyet til det enkelte barns individuelle læringsstil.

Valg Learning Software

Valg læring software til din klasse værelse er en vigtig beslutning, der tager flid, planlægning og tid. Nogle gode råd, der vil forenkle søgningen omfatter kontrol med dit distrikt først. Nogle skoledistrikter har software evalueringsprogrammer. Spørg andre lærere, hvad de anbefaler. Sørg for, at software, du overvejer, er kompatible med dit system. Bare følge disse få trin kan eliminere nogle software ret off the bat, så du får mere tid til at vurdere dem, der er reelle kandidater.