Skole Møbler: skoleborde og borde Tips

En effektiv Classroom Desk

Der er ingen enkelt stil af klasseværelset skrivebord, som er ideel til alle undervisningssituationer. Klasseværelset skrivebord, som er mest effektive er den reception, som er den mest befordrende for læring, i betragtning af den påtænkte formål for klasseværelset.

Når du vælger et klasseværelse skrivebord er der en række forskellige muligheder for at overveje. Skriveborde måske eller måske ikke har stol monteret, måske eller måske ikke har bogen kurve og kan være konstrueret af en række forskellige materialer.

Højden på skrivebord samt sædehøjde, hvis monteret, bør også overvejes. Mens nogle af de faktorer at overveje, er et spørgsmål om personlig præference, bør andre overvejelser baseres på den ideelle scenario for den gennemsnitlige elev i klassen.

Sædehøjden skal være tilstrækkelig for de studerende at hvile deres fødder komfortabelt på gulvet, mens siddende. Der bør også være ca. 8 til 10 inches af spillerummet mellem toppen af ​​sædet og bunden af ​​skriveoverfladen.

Indkøb ADA Classroom Møbler

ADA klasseværelse møbler kan købes gennem en række forskellige ressourcer. Konventionelle butikker og online forhandlere med speciale i ADA kompatibel møbler er kun én kilde til at købe denne type møbler.

Men i de fleste tilfælde, ADA klasseværelse møbler kan købes fra enhver forhandler tilbyder klasseværelse møbler. Dette skyldes, at producenter af klasseværelset møbler er normalt fuldt ud klar over retningslinjerne ADA skoler er nødvendige for at opfylde i henhold til afsnit III og stræber efter at designe møbler, der opfylder disse standarder, når det er muligt.

ADA Classroom Møbler Retningslinjer

De fleste skoler skal overholde ADA klasseværelse møbler retningslinjer. Afsnit III i ADA retningslinjer er af særlig interesse for skoleforvaltninger. Det grundlæggende krav for overholdelse omfatter lade handicappede studerende til at deltage fuldt ud i aktiviteter i klasseværelset, medmindre dette udgør en direkte trussel mod andre studerende.

Under denne handling er det også nødvendigt at foretage rimelige ændringer for at imødekomme handicappede studerende. Møblerne brugt i klasseværelser skal bidrage til at gøre skolerne fuldt tilgængelige for studerende med handicap.

En måde, hvorpå skolerne kan mødes ADA retningslinjer er at erstatte tabeller i stedet for skriveborde for kørestol bundet studerende. Dette vil gøre det muligt kørestol bundet studerende til at deltage fuldt ud i klasseværelset aktiviteter uden at udgøre en risiko for andre studerende. Dette er blot ét eksempel på et rimeligt, som kan bidrage til at opfylde ADA krav.

Afhængig af nedskrivning af den studerende, kan det være nødvendigt at mødes med den studerende og hans forældre. Den studerende og hans forældre kan give stor indsigt i de særlige opholdsrum kræves af den studerende. Når disse oplysninger er opnået, kan skolen udarbejde en plan for at opfylde behovene i den studerende.

Alternative anvendelser for en Student skolebænken

Student skoleborde er ikke kun nyttige i et klasseværelse. Disse skriveborde kan tjene en række andre formål. Nogle af de andre værelser, hvor studerendes skriveborde kan anvendes, omfatter frokoststuen, skole butikker, auditorier og endda medier værelser.

I frokoststuen skoleborde kan bruges som et område for at kontrollere gennemløb eller opkræver gebyrer. Skole skriveborde kan også bruges som et opholdsområde for Lunchroom ledsagere. Skole butikker kan være i stand til at udnytte klasseværelset skriveborde som kasserer stativ. I auditorier og medier værelser, kan studerendes skriveborde anvendes til at støtte udstyret eller som siddepladser.

Arrangere Student Skriveborde

Der bør udvises forsigtighed når arrangere studerendes skriveborde. Dette er vigtigt, fordi bordene skal være indrettet til ikke blot holde sig til brand- og sikkerhedskrav, men også for at skabe den ønskede klasselokale.

Arrangementet af skriveborde kan være med til enten at fremme samspillet mellem studerende eller opfordre ensomt arbejde. Den type arrangement, som er ideel til en bestemt klasseværelse vil afhænge af emnet bliver undervist, samt lærerens stil af undervisningen. Det er vigtigt for arrangementet af studerendes skriveborde til at klæbe til brand og sikkerhedsretningslinjer.

Disse præcise retningslinjer kan variere afhængigt af placeringen af ​​skolen. Men generelt giver rigelig midtergang måder og klar adgang til udgange vil bidrage til at sikre overholdelse af bygge- og sikkerhed koder.

Når Classroom Tabeller er Ideal

Classroom borde kan være ideel i nogle situations.Classes formål at fremme samspillet elev er ideelt egnede til klasseværelset tabeller i modsætning til skriveborde. Klasseværelser såsom videnskab labs, computerrum, sprog laboratorier, kunst klasseværelser og musik klasseværelser er blot nogle få eksempler på klasseværelser, der kan omfattes af brugen af ​​tabeller i modsætning til skriveborde.

Anvendelsen af ​​tabeller, der vil rumme flere studerende bidrager til at fremme interaktionen ved at placere de studerende i tæt nærhed af hinanden. Dette er i direkte modsætning til de enkelte skriveborde, som holder studerende adskilt fra hinanden og ikke fremmer interaktion. Når eleverne sidder ved det samme bord er det lettere at kommunikere og samarbejde på gruppeprojekter. En Lab er blot ét eksempel, hvor brugen af ​​tabeller i stedet for individuelle skriveborde ville være ideelt. Studerende kan placeres i små grupper på separate tabeller, hvor de kan tale på det sprog, de studerer. Dette giver mulighed for flere samtaler, der skal udføres på samme tid.

Instruktøren kan ønske at besøge hver tabel kort at give anvisninger, rettelser og opmuntring efter behov. Gennem denne form for at lære de studerende får en hænder på tilgang til emnet, mens de også arbejder på sociale færdigheder samt.