Skole Møbler: Classroom Organization Tips

Forankring Classroom Hylder

Forankring klassen hylder er meget vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager. Classroom hylder, der ikke ordentligt forankret kan løsne og medføre uheld i klasseværelset. Fremgangsmåden til fastgørelse af hylderne, vil afhænge af typen af ​​hylder samt det materiale, hvori hylderne skal forankres.

I de fleste sheetrock mur, ved hjælp af en stud Finder og anbringe hylderne til en stud er ideel. Det er imidlertid ikke altid muligt at montere en hylde til en væg stud. Når det ikke er muligt at anvende en væg stud, er det nødvendigt at købe kommercielt tilgængelige forankringssystemer. Disse systemer omfatter typisk ankre fremstillet af enten plast eller metal. Metalforankringselementet systemer er sædvanligvis i stand til at understøtte en større belastning end den plast forankringssystemer. Før valg en plast eller metal forankringssystem er det vigtigt at vurdere belastningen hylderne vil bære for at afgøre, hvilken type forankring system er bedst.

Holde Classroom Hylder Organized

Classroom reoler skal holdes organiseres af mange årsager. Hylder, som er godt organiseret, er ikke kun mere effektive, men også bidrage til at skabe et miljø, der er mere befordrende for læring. Dette er vigtigt, fordi en uorganiseret klasseværelse kan bidrage til at skabe en stressende læringsmiljø og kan hindre udviklingen af ​​studerende. Heldigvis holde klassen reoler organiseret er ikke meget vanskeligt. Et par tips til at opretholde en pæn klasse:

  • Brug etiketter for at sikre genstande returneres til den korrekte placering
  • Gruppe punkter på hylderne i en logisk måde
  • Arranger bøger og ting efter størrelse
  • Ret hylderne regelmæssigt

Skole opbevaringsskabe til sportsudstyr

Skole opbevaringsskabe for sportsudstyr skal designes til at rumme udstyr, som vil blive gemt i skabene. Opbevaring skabe af forskellige dimensioner til rådighed med henblik på opbevaring af sportsudstyr.

Enkelte differentieret garderobeskabe kan være ideel til opbevaring af sportsudstyr af større højde, såsom hockeystave eller spyd, mens dobbelt eller tredobbelt differentieret garderobeskabe kan være tilstrækkelig til opbevaring af udstyr, der kræver mindre højde, såsom baseball bats, sport bolde og ketsjere. Sports gear som kræver bredde, der er ikke typisk findes i stuverum (såsom fodbold mål) kan kræve andre skoleformer opbevaringsskabe. Skabe kan specialfremstillet til at imødekomme behovene i skolen eller standard kabinetter kan købes til generelle formål.

Classroom Opbevaring

Der er en bred vifte af storage klasseværelse muligheder, der kan hjælpe med at reducere rod i klasseværelser. Reduktion rod er vigtig, fordi den bidrager til at gøre klasseværelset mere organiseret og forhindrer studerende fra enten blive distraheret eller blive stresset af en mangel på organisatorisk struktur i klasseværelset.

Heldigvis er der en række muligheder for lagring for at sikre behovene hos alle typer af klasseværelser er opfyldt. Classroom storage valg spænder fra simple hylder til komplekse opbevaringsskabe. Der er også reoler i forskellige størrelser og endda opbevaringsskabe på hjul, som gør det nemt at transportere lagersystemet om nødvendigt. Eksempler på nogle af de lagerenheder til rådighed omfatter vertikale kabinetter i alle størrelser, stuverum, computer kabinetter, lodrette arkivskabe, vandrette arkivskabe og reoler. Opbevaringsskabe og reoler kan have døre eller kan være åbne.

Værdien af ​​Classroom Organization

Værdien af ​​klasseværelset organisation kan ikke undervurderes. Den måde, hvorpå et klasseværelse er organiseret, kan have en dybtgående effekt på evnen af ​​de studerende til at lære. Lærerne skal være opmærksomme på, hvordan strukturen af ​​klasseværelset er påvirker læringsprocessen og bør være villige til at foretage ændringer for at mindske eventuelle åbenlyse læring hindringer, der skyldes den organisatoriske struktur for klasseværelset. Et par grundlæggende principper i klasseværelset organisation er:

  • Hold artikler, som anvendes ofte let tilgængelige
  • Midtergang veje bør designet til at give en klar adgang til forskellige områder af klasseværelset
  • Siddepladser bør være indrettet til at sikre uhindret udsigt over præsentationen område for alle studerende
  • Siddepladser bør arrangeres efter forventningerne klasseværelset med hensyn til interaktion mellem studerende
  • Opbevaring områder som reoler og hylder skal være godt organiseret og ideelt mærket for at sikre deres formål er klart for alle