Skole Møbler: Classroom Lytte Centers Tips

Skabe effektive lyttestationer

Lyttestationer kan være et meget nyttigt værktøj til at lære sprog. Men for at de lyttestationer at være meget effektiv, skal de være indstillet korrekt. Dette omfatter inkorporerer alle de nødvendige udstyr til Den overordnede design af lyttende station. Nogle stykker udstyr, som er ideel til en lyttende station omfatter samtaleanlæg, audio skrælle motorer, sender motorer, virtuelle optagere og evalueringer værktøj.

Den ovenfor nævnte alle hjælper til oprettelse af effektive lyttestationer af forskellige årsager udstyr. Intercom systemer tillader instruktører til at lytte til de studerende og kommunikere med de studerende. Dette gør det muligt instruktør til at høre problemer hurtigt og foretage korrektioner med det samme. Parring motorer gør det muligt for instruktøren at sætte de studerende i par eller grupper til at interagere og kommunikere med hinanden. Dette kan ofte gøres uden at have de studerende flytter til at sidde ved siden af ​​hinanden. Broadcast motorer tillader instruktøren at transmittere lyd til alle de studerende på én gang. Det er umagen værd for instruktions segmenter af klassen. Den virtuelle optager gør det muligt for studerende at optage sin egen stemme til brug i selvstændige evalueringer. Evaluering værktøjer giver instruktøren at evaluere resultaterne af hver enkelt elev ved at administrere tests og undersøge den måde, hvorpå den studerende reagerer.

Vigtigheden af ​​en sprogindlæring Lab

En sprogindlæring lab er et fremragende værktøj til at lære sprog, fordi det giver de studerende en mulighed for at blive aktive deltagere i læreprocessen.

I modsætning til konventionelle strukturer klasseværelse, hvor de studerende får undervisning, og der er begrænset samspil mellem lærer og elev, et sprog lab giver mulighed for ubegrænset samspil mellem studerende og undervisere samt samspillet mellem de studerende. De studerende også tage en mere aktiv rolle i processen med at læse, skrive og lytte på det ønskede sprog. I et sprog lab studerende har mulighed for at lytte til taler det pågældende sprog, registrerer sig selv taler sproget og kommunikere med andre studerende. Den øgede involvering af de studerende letter læringsprocessen og øger de studerendes succesrate.

Opsætning af et trådløst Listening center

En trådløs lytning center tilbyder større fleksibilitet til skoler, der benytter lydudstyr for læringsprocessen. Indkøb trådløse hovedtelefoner sammen med en trådløs transmitter enhed vil gøre det muligt for skolen at etablere en effektiv trådløs læringscenter. Denne opsætning er ideel, fordi den gør det muligt for eleverne at bevæge sig i hele klasseværelset nemt, fordi de ikke er begrænset af netledninger. Det giver også større fleksibilitet i opstillingen af ​​lyttende center. Den trådløse sender enheder har typisk evnen til at overføre lyd på en eller flere frekvenser, og kan ofte overføre lyd i ca. 100 fødder, når fri for forhindringer.