Skole Fundraising Flyers

Skole Fundraising Flyers

Oprettelse og distribution af skole fundraising flyers kan være en god måde at sprede ordet om din kampagne.

Spred budskabet med en Fundraising Flyer

Hvis du ønsker at holde en vellykket fundraising program, er det nødvendigt at gøre det nemt for folk at forstå programmet og til at sprede budskabet til dem, der kunne være interesseret i at købe de produkter eller tjenester, du sælger. Skole fundraising flyers kan være en fantastisk måde at opnå begge disse mål.

Når du giver flyers til folk, der deltager i din fundraiser, du gør det nemt for dem at dele oplysninger om programmet til de mennesker, de beder til at købe produkter eller tjenesteydelser. Flyers kan sørge for, at hver enkelt person, der arbejder på fundraiser har adgang til de samme oplysninger, hvilket reducerer muligheden for misforståelser eller fejlkommunikation om kampagnen.

Oprettelse School Fundraising Flyers

Realiseringen af ​​et flyer for en indsamlingskampagne behøver ikke at være vanskelig eller tidskrævende. Du kan lave en simpelt tekst-only dokument ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram, eller du kan øge den visuelle appel af din flyer ved at tilføje attraktive multimedieklip, arkivbilleder, og en attraktiv grænse.

Du kan også bruge en desktop publishing program, som Microsoft Publisher eller Scribus, for at skabe en folder, der opfylder dine behov. Med denne type program, vil du være i stand til at vælge en forudformateret design og blot udfylde oplysninger specifikke for din fundraiser, eller oprette din egen unikke layout.

Ved udformningen af ​​dokumentet, skal du overveje, om det vil blive trykt i farver eller sort-hvid, er sikker på at vælge et farveskema og layout, der vil se godt ud, når kopieres til distribution. Sørg for at bruge en skrifttype som gengiver godt og er let at læse, såsom Arial, Verdana, eller Calibri. Kontroller, at teksten er stor nok til at være let synlige og undgå, at eventuelle grafiske elementer, som du bruger til at gøre det muligt for design bliver for overfyldt eller optaget.

Den flyer du laver skal være en enkelt side, og bør indeholde grundlæggende oplysninger om hvem, hvad, hvor, hvornår, og hvorfor i fundraising program, du er fremme. Vær sikker på at medtage oplysninger om fristen for deltagelse og derefter procedure for at placere en ordre. Brug så få ord som muligt, så folk nemt kan udvikle en grundlæggende forståelse af fundraiser blot ved et blik på dokumentet. Det bør være let at følge af folk, der er involveret i at rejse penge til din organisation samt af potentielle kunder.

Distribution af Flyers med skole fundraisers

Når du sparke din fundraiser, giver alle deltagere med en stak flyers til brug til støtte for deres bestræbelser på at skaffe penge til skolen. Tilskynd dem til at dele dem med potentielle kunder ved at uddele dem ud personligt og ved at lægge dem i områder, hvor de kan forventes at blive set af de rigtige mennesker.

Hvor kan distribuere Flyers

Nogle steder, hvor fundraising flyers kan distribueres, er:

  • Højhus postkasser og opslagstavler
  • EF opslagstavler i butikker, biblioteker, restauranter og andre steder
  • Medarbejder besked bokse i deltagernes kontorer
  • Front døre af huse i dit nabolag og omgivende samfund
  • Inside nyhedsbreve, der sendes til forældre og lærere
  • Windshields af parkerede biler
  • Yderligere steder, hvor potentielle kunder kan nås

En lille advarsel

Husk, at du kan få brug for at få forskud tilladelse til at distribuere flyers på privat ejendom. Nogle virksomheder har meget strenge opfordringer politikker. Selvom du forsøger at rejse penge til at støtte din skole, vil ikke alle virksomheder eller organisation giver dig mulighed for at besvime flyers til kunder eller medarbejdere. Vær sikker på at følge de regler og post fundraising dokumenter, når du har lov til at gøre det.