Sko Shopping Tips

Ved første vi, kvinder, købe ubehagelige men meget smukke sko. Så efter lider vabler, hudafskrabninger og smerter i leddene, bebrejder vi os selv for denne unødige lidelser, skjule sko til bedre tider, og bære det gamle, udslidte og komfortable dem.

Sko Shopping Tips

Kvaliteten af ​​sko

For at undgå lignende skuffelser, er det vigtigt at huske, at nøglen til god kvalitet sko gemmer sig i komfort og funktionalitet. Før du prøver at par sko på, er du nødt til omhyggeligt at inspicere hver sko på hæl og tå. Læder i disse pletter skal være fleksibel og elastisk, især på hælen. Du kan let trykke på hæl og tå for at kontrollere, hvordan komfortable sko vil være - buler på høj kvalitet og godt behandlet læder vil helt forsvinde på egen hånd. Dernæst føler de samme områder grundigt. Indvendige kanter af tæer og hæle bør ikke mærkes udefra. Samtidig bør den indvendige kant af hælen ikke være skarpe eller buet indad.

Sole og foring

Dernæst lader kontrollere den eneste og krumning for at fastslå, om der er en metal vrist-raiser. Dårlig kvalitet sål kan knække på grund af slid og ælde. Den indvendige del af hælen, bør ikke være alt for fast. Dækningsområdet bør være anatomisk ligner formen af ​​foden. Vær opmærksom på foring, da mørk foring kan efterlade pletter på dine fødder. Hvis du ikke kan modstå at købe sådanne sko, så sørg for at købe passende sko spray så godt.

Hvordan man korrekt prøve skoene på

Endelig lader prøve disse sko på. Det er meget vigtigt at finde den rigtige størrelse, så sørg for at prøve begge sko på, før du foretager din endelige beslutning. Skift din vægt fra hæl til tå for at kontrollere, om der er plads nok til tæerne. Salg folk ofte opmærksom på, at sko vil bryde ind som du bære dem. Sådanne påstande kan være rigtigt, men husk på, at du vil være den ene bryde disse sko i. Iført små sko er bestemt ikke sjovt. Men på samme tid, går til de andre Extreme- overdrevent løse eller store sko vil ikke se godt ud på dine fødder. Desuden, når dine fødder får for meget plads i et par sko, vil de "nægter" at passe ind smallere dem.

Bær sko derhjemme

Bær skoene hjemme efter du køber dem, på denne måde vil du være i stand til at dobbelttjekke, om du har foretaget den rigtige beslutning. Hvis du finder noget galt med den nye par sko vil du være i stand til at returnere eller bytte dem. Standard garantiperiode på sko er 30 dage, men nogle producenter forlænge denne frist. Det er en god idé at spørge sælgeren om garantiperioden før købet.

Vælg den rigtige højde på hæl

Vær især opmærksom på højden af hælen. Heels op til fem centimeter høje er sikre for kvinders sundhed. Den optimale højde hæle for mænd er 1,5 centimeter. Hvis du skal gå meget, så er det bedre at vælge praktiske sko i neutrale eller ikke-farvning farve, uden stropper eller dekorative detaljer (dem har tendens til at falde fra), og med små hæle.

Vælg sko, der svarer til din figur

Det er meget vigtigt at overveje din figur type, når du vælger sko. Store kvinder ikke rådes til at bære sko med stilethæle. Disse kvinder vil se meget bedre i sko med massive og stabile hæle. Sko med dekorative remme og snørebånd vil utvivlsomt tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende, så du bliver nødt til at have en god pedicure når iført dem. Bright vandrette stropper vil visuelt forkorte ben, mens beige sandaler vil gøre dem ser længere.