Skjulte sukre kan Sabatoging din kost

Skæring sukker fra din kost er helt trendy i disse dage. Mange Dieters endda gå så langt som til at stolt proklamere, at de har "stoppet spise sukker" alle sammen. Tja, i virkeligheden, der sandsynligvis ikke engang muligt. De tror naivt, at skære ud kage, cookies og slik betyder, at de ikke længere spiser sukker.

Men sukker er stort set overalt. Ved du, hvor meget du spiser? Hvis du er en typisk amerikansk, kan du spise 156 pounds per år! Det er, hvor meget USDA siger amerikanerne forbruge hvert år på en per capita. Sure, nogle af der kommer fra standard junkfood men meget af det kommer fra mere "skjulte" kilder.

For at reducere din sukker indtagelse, er det obligatorisk, at du læser etiketterne og ved, hvor din sukker indtagelse virkelig kommer fra. Her er nogle steder, hvor du kan indtager masser af sukker uden at vide det.

Yoghurt: Generelt er dette en fødevare, som folk overveje "sund". Men medmindre du vælger den Plain smag, vil du være at få en masse sukker. Kontrollér på etiketten, og du finder i gennemsnit omkring 20 til 25 gram sukker i en sølle seks ounce.

Salatdressinger: Salater er altid blevet anset for gode slankekure valg. Men ikke alene kan de være lastet med fedt, men selv de sundeste, veggie-pakkede salater kan pakke sukker punch fra forbindinger, der ledsager dem.

Soft Drinks: Her er hvor en stor del af forbrugernes sukkerindtag er fundet. Undersøgelser viser, at sodavand udgør hele 33% af alle tilsat sukker forbruges. Og hvis du tror at skifte til sukkerfrie light sodavand er svaret, holde på. Risikoen for fedme synes at være højere blandt diætcola drikker.

Korn: Her er en fødevare, at nogen let kan spise for meget. En servering er ofte kun ¾ cup, hvilket betyder de fleste mennesker har en tendens til at have mindst to portioner på morgenmad. Plus, er korn ofte spises som en snack så godt, og et par håndfulde kan hurtigt tilføje op. Mange korn, der tout sig selv som værende sund har mere sukker i dem derefter en candy bar.

Protein Bars: Disse små små bidder forklæde sig som værende fyldt med protein og alle naturlige ingredienser. Men den enorme sukkerindhold formindsker deres næringsværdi. I nogle tilfælde kan du faktisk være bedre stillet snuppe en chokolade candy bar.

Low Fat og Fat Free Foods: Når fedtet er fjernet fra en fødevare ofte flavorful smag forsvinder også. For at forhindre en fedtfattig mad bliver for kedelig, producenter regelmæssigt tilføje ekstra sukker for at sikre en god smag. Så mens fedt gram kan være lav, er der masser af kalorier på grund af den ekstra sukker.

Hvorfor har du brug for at se dit indtag af sukker? De fleste eksperter er enige om, at sukker i sin rene form er ikke i sig selv "dårlige" for dig. Problemet med sukker er, at det packs en masse kalorier per portion. Plus, da fødevarer med sukker i dem smager godt til de fleste mennesker, så vi spiser større portioner af disse fødevarer. Derfor vi forbruger flere kalorier, når vi spiser højt sukkerindhold fødevarer.

I 2003 Verdenssundhedsorganisationen udgivet retningslinjer for, sukker bør kun tegner sig for omkring 10% af vores daglige kalorier, hvilket er omtrent kun otte teskefulde. De fleste mærker for sukker i gram - otte teskefulde er omkring 37 gram. Hvad betyder det for dig? Nå, vil en seks ounce yoghurt og en kop mange mærker af korn hurtigt sætte dig over den anbefalede grænse.

Som med de fleste kost anbefalinger, det vigtigste er at holde dit forbrug i skak. Gør dette ved at læse etiketter. Hvis sukker er den første ingrediens er noteret på en fødevare, du burde nok overveje at sætte den tilbage på hylden. Og husk, at en etiket bruger andre udtryk for sukker. Det er også omtalt som majssirup med højt fructoseindhold, glucose, saccharose og andre navne. Vær ekstra opmærksom på de fødevarer, der er nævnt i sukker listen skjult ovenfor. Og hvis spise højt sukkerindhold fødevarer, begrænse dit portion.