Skjulte farer i dit hjem

Skjulte farer i dit hjem
Medics og miljøfolk fra hele verden har været alvorligt bekymret over den såkaldte Sick Building Syndrome i næsten ti år nu. Hvad er det? Eksperter hævder, at over 25% af de stoffer, der findes inde i den menneskelige-beboede rum har egenskaber, som har negativ indvirkning på vores helbred. Dog kan vi beskytte os mod dem.

Farlig Dust

Regelmæssig støv er endnu en af disse stoffer. Dens sammensætning varierer meget. Støv kan indeholde allermindste bit af uld, tekstil, træ og byggematerialer samt stykker af animalsk skind, hår, hud, pollen osv Saprofytiske mider få mest farlige del af husstøv; kontakt med dem kan føre til alvorlig allergisk reaktion.

Sådan Beskyt din sundhed fra Dust

Er der noget, vi kan gøre for at beskytte os selv? Koncentration af støv i luften stiger i gennemsnit med 260 procent, når vi bruger almindelig støvsuger; Men hvis vi bruger en med et vandfilter i det, så fusionen vil kun stige med 50 procent. Tricket er, at udsugningsluften hæver støv på urensede overflader, således at støvpartiklerne ender i atmosfæren i stedet for vakuum pose.

Sundeste rengøring udstyr

En løsning er at bruge indbyggede rengøring udstyr. De er installeret i de områder af de steder, hvor folk ikke bor og er baseret på komplekse system af luftkanaler. Ifølge de indsamlet af University of California i Davis data, koncentration støv falder med 20 pct, når vi bruger indbygget støvsugere; Desuden kan personer, der bor i bygninger med indbyggede støvsugere og bruge dem, har 60% mindre chancer for at lide af allergi.

Hvis din bygning ikke har indbygget vakuum systemer så kan du prøve nogle alternative muligheder, såsom ventilation i huset, ofte våd-støvende overfladerne, undgå laserprintere og xeroxes i de levende eller arbejdsområder (maling partikler resulterer i meget giftigt støv).

Mold i dit hus

Mold er en anden serøs fare i vores lokaler. Vi kan ofte finde over 200 typer af mug i vores huse. De vokser særlig hurtigt i fugtige omgivelser, såsom kældre, steder for lækage, balkon og badeværelse. Deres tilstedeværelse resulterer ikke kun i uæstetiske pletter og afskalning maling og gips, men kan også oprette skadelige miljø, da mikrosporer af mug, der svæver i luften, frigivelse toksiner stand til at ødelægge immunsystemet, udløser komplikationer af bronkier og lungesygdomme, og fører til allergiske angreb i mennesker med bronkial astma og allergisk rhinitis.

Måde at beskytte din sundhed fra Mold

Prøv at sikre, at dine omgivelser ikke fremmer udviklingen af skimmelsvamp. Straks fastsætte vandlækager i rør og vandhaner, regelmæssigt ventilere bygningen, og bruge enheder værelser med udrensning.

Dem, der lider af allergi bør også undgå at have stueplanter, da de også kan tjene som grobund for skimmel.

Husholdningskemikalier og din sundhed

Giftige stoffer til stede alvorlig fare for vores helbred som godt. Disse stoffer omfatter phenol, formaldehyd, PVC, medlemmer af syntetiske materialer, såsom kunstig gulve, møbler, maling, husholdningskemikalier, samt elektriske og elektroniske apparater, etc. Varer lavet med glasfiber, latex, kan inddeles i "fare gruppe "samt. De såkaldte "øko-toksiner" kan angribe nervøs, immun, kardiovaskulære, respiratoriske og andre systemer.

All Natural er den bedste løsning for et godt helbred

Hvad kan vi gøre i denne situation? Sørg for ikke at tilbringe det meste af tiden inde i områder fyldt med elektroniske og elektriske apparater, bruger husholdningskemikalier så lidt som muligt, undgå kunstige finish når bygge eller renovere, købe møbler eller tæpper (i stedet forsøge at købe naturlige materialer), etc. Desuden anbefales det at undgå at bruge klimaanlæg og at ventilere bygningen på traditionel vis i stedet.