Skinnebenssmerter Behandling

Shooting smerter starter i fronten af ​​din ankel og fortsætter op næsten til din knæskal = skinnebenssmerter. Der er 2 enkle trin til skinnebenssmerter behandling - Disse trin kombineret vil forhindre at opgive din favorit sport og livskvalitet anlagt af det.

Skinnebenssmerter er meget almindelige. De er årsag til 13% af alle kørende skader, men de er også forårsaget af biomekaniske ineffektivitet, såsom flade fødder, dårlige kører mekanik, stramme muskler i underbenet og mere.

Tager omgående indsats efter skaden

Det værste ting at gøre er at ignorere smerten, når den starter - håber det vil gå væk af sig selv. Du skal hvile, anvende is og ophøje det område i de første 48 til 72 timer efter skaden. Dette vil øge dine chancer for fuld helbredelse fra skinnebenssmerter.

Shin benskinner behandling - Trin 1 - Stretching af Calf og forsiden af ​​benet

Stærke og fleksible muskler er en meget vigtig del af skinnebenssmerter behandling. For at holde dine muskler og sener fleksibel og stærk (hvilket gør dem støtter området korrekt) - skal du strække området hver dag.

En af de bedste strækninger er "Standing Toe-up Achilles Stretch": Stå oprejst og placere bolden af ​​din fod på et trin eller hævede objekt. Bøj dine knæ og læner sig frem. Hold strækket i 20 sekunder i hvert fald, men stoppe hvis du føler virkelig smerte i området. Gentag 3 gange eller mere som ønsket. Sørg også for, dine sko er robuste og give dig den støtte du har brug for, især i arch-området.

Trin 2 - Behandling af inflammation (Rehabilitering)

Dette trin er afgørende for fuldstændig helbredelse fra skinnebenssmerter. De fleste læger vil ordinere anti-inflammatoriske lægemidler til dine smerter forårsaget af betændelse. Problemet er, at disse stoffer ofte har alvorlige bivirkninger, der kan forårsage skade på din lever og / eller nyrer.

I stedet kan du bruge naturlige anti-inflammatoriske kosttilskud. Disse kan tages for en lang periode uden disse farlige bivirkninger. De bedste kosttilskud indeholder mange naturlige urter, der også bidrager til din generelle sundhed og velvære og ikke blot behandle inflammation.

Efter disse 2 enkle trin vil få dig tilbage til din favorit sport aktivitet, som du sandsynligvis glip af - på ingen tid overhovedet.