Skilsmisselovgivning og arvet penge

Skilsmisselovgivning og arvet penge
Hold arvet penge adskilt fra ægteskabelige midler.

Skilsmisse lov og arvet penge kan være kompliceret. Denne artikel vil forklare det grundlæggende, så du vil forstå, hvordan en arv behandles, når et par ønsker skilsmisse.

En oversigt over ægteskabelig ejendom

Når et par er skilt, vil de aktiver, de akkumuleret i løbet af ægteskabet skal fordeles efter loven i den stat, hvor skilsmisse papirer blev indgivet. Hvis parret filer i et fællesskab ejendom stat, såsom Californien, er den ægteskabelige ejendom ligeligt.

I andre dele af USA, er ægteskabelig ejendom delt ligeligt. Dette betyder ikke nødvendigvis, at aktiverne deles på midten. Parret kan være i stand til at nå til enighed med hjælp fra deres advokater til at opdele deres ægteskabelige ejendom på en måde, de føler er retfærdig. En ægtefælle kan få tildelt en større procentdel af de ægteskabelige aktiver end den anden, hvis sagen bliver afgjort af en dommer.

Skilsmisselovgivning og arvet penge: Ikke-ægteskabelig ejendom

Hvis en person modtager en arv, er det ikke betragtes som en del af parrets ægteskabelige ejendom. Loven fastslår, at den nedarvede penge tilhører den person, der har modtaget den. Så længe modtageren holder den adskilt, er det ikke inkluderet, når den tid kommer til at opdele parrets formue i en skilsmisse forlig.

En fremtidig arv, at en person forventer at modtage er ikke inkluderet i beregningerne af ægteskabelig ejendom. Domstolen har fastslået, at da en person, der er kompetent, har ret til at ændre hans eller hendes vilje til enhver tid forventningen om at modtage en arv kan ikke betragtes som et aktiv, som en person ejer.

Hold arvet Penge Separat

De ting at huske her er, at hvis du ønsker at holde en arv fra at blive betragtet ægteskabelig ejendom, skal det holdes adskilt fra ægteskabelig ejendom. For at gøre dette, ville du nødt til at deponere penge til en bankkonto i kun dit navn. Tilføjelse andre penge til det, der normalt ville blive betragtet ægteskabelig ejendom (såsom en løn check) kan betyde, at hele saldoen på kontoen ville blive betragtet som en ægteskabelig aktiv. Skilsmisse lov og arvet penge mener også, at hvis du bruger nogle af eller alle de midler, du har modtaget som en arv til at betale ned ægteskabelig gæld eller omkostninger, bliver den del ægteskabelig ejendom. Afhængig af den pågældende stat, selv om du udskiftet de penge du brugt til at betale gælden eller udgifter efter den kendsgerning, at hele mængden af ​​midler på kontoen bliver ægteskabelig ejendom. I andre dele af USA, det faktum, at du trak en del af den arvede penge til at betale for noget, der normalt ville blive betragtet ægteskabelig ejendom betyder, at alle pengene bliver ægteskabelig ejendom.

Få ekspertrådgivning

Hvis du forventer at modtage en arv, og du vil være sikker på, der ikke anses ægteskabelig ejendom, ville det bedste råd er at rådføre sig med en advokat, før du indbetaler checken. Du har også mulighed for at åbne en ny konto i dit navn kun og deponere midlerne med den hensigt at forlade dem alene, indtil du kan få juridisk rådgivning. På den måde vil du blive informeret om dine rettigheder, og du kan handle derefter.

Den nederste linje er, at du skal holde midlerne helt adskilt fra andre ægteskabelig ejendom. Hvis du ikke gør det, kan det betyde, at hele det beløb, du modtager, betragtes som en ægteskabelig aktiv underlagt division i en skilsmisse handling.