Skilsmisse: underholdsbidrag Tips

Sådan får underholdsbidrag.

Underholdsbidrag er ikke automatisk. Du skal begære underholdsbidrag, når du først er adskilt. Du skal vise retten, at du ikke er i stand til at forsørge dig selv.

Mere underholdsbidrag og mindre børnebidrag

Når din ex tilbyder at betale et større beløb for underholdsbidrag, hvis du vil være enig om en mindre sum for børnebidrag, ikke være at hurtige til at acceptere. Underholdsbidrag skal indberettes som indkomst og er en skat afskrive for den person, der giver den, mens børnebidrag. børnebidrag er ikke et præsentationspligtigt indkomst er heller ikke fradragsberettiget for den person betaler den. Child børnebidrag support, når du har gået retningslinjerne er vanskeligt at tilpasse tilbage til retningslinjerne. Underholdsbidrag vil ende og børnebidrag går indtil barnet er frigjort. Kig nøje på den aftale, du får tilbudt overveje alle sider af tilbud.

Engangsbeløb eller betalinger

Når arkivering for underholdsbidrag kig på fordele og ulemper ved at få et engangsbeløb i modsætning til recieving ugentlige eller månedlige betalinger. En engangsbeløb kan gøre det muligt for dig at få en god hurtig start på dit liv, eller du kan føle, at du foretrækker en ugentlig kontrol. Må ikke bare hoppe ind enten men udforske, hvad hver enkelt tilbud.