Skilsmisse påvirker din sundhed Omvendt

Ægteskab og skilsmisse væven store på listen over vigtige begivenheder i vores liv, der efterlader et varigt aftryk på vores sundhed. Ægteskab ofte bevise yderst gavnligt, skilsmisse er tilbøjelig til at vende tilbage, og mere end du kan forvente.

Skilsmisse påvirker din sundhed Omvendt

The Journal of Health og social adfærd offentliggjort en artikel afslører, at begivenheder som skilsmisse og død af en ægtefælle kan medføre en alvorlig forringelse af sundheden og påbegyndelsen af sygdomme, der kan vare i år efter.

Linda Waite, seniorforsker, påpeger, at "det tidsrum, i den tid, at denne begivenhed finder sted, er meget stressende." Desuden, folk har tendens til at forsømme sig selv, når tabt i depression, ignorere behovet for at udvise, urolige søvn og andre faktorer, forværre deres tilstand.

Mens depression kan fortage sig eller gå væk, så snart situationen ændrer på det bedste, kan nogle andre problemer som hjertesygdomme eller diabetes forårsage permanent skade dit helbred.

Statistikkerne viser, at andelen af fraskilte og enker mennesker, der lider af kroniske sygdomme - hjertesygdomme, kræft eller diabetes - overstiger værdien af mennesker, der lever i ægteskab med 20 procent.

Derfor forskere mener, at så vidt det angår sundhed kan vi rangere skilsmisse som en meget traumatisk periode i vores liv.

Logisk nok er nyt ægteskab betragtes et godt middel til at genvinde dit helbred.

"At gifte sig er med til," Waite forsikrer os. "Det sætter dig tilbage på en sund bane. Men det sætter dig tilbage på en sund bane fra et lavere punkt, fordi du ikke tage sig af dig selv i et år. "