Skilsmisse og Business Valuation

Skilsmisse og Business Valuation
Værdiansættelse Forretning kan være et vigtigt indsatsområde, som du forbereder en skilsmisse.

Når det kommer til spørgsmål omkring skilsmisse, værdiansættelse virksomhed er ofte en vigtig bekymring. Forretningen kan betragtes ægteskabelig ejendom og som sådan, den er underlagt division. For at opdele virksomheden i en rimelig og retfærdig måde, men værdien af ​​virksomheden skal bestemmes.

Når det kommer til skilsmisse og værdiansættelse virksomhed, kan den person, der er involveret i dag-til-dag drift af virksomheden godt undervurderer værdien af ​​virksomheden. Den anden ægtefælle gør klogt i at søge en uafhængig evaluering, i modsætning til at stole på hans eller hendes tidligere ægtefælle at yde denne meget nødvendige oplysninger.

At finde en taksator

Der er en række fagfolk, der kan hjælpe med at bestemme værdien af ​​en virksomhed. Disse eksperter kan nævnes:

  • Forretning bedømmere
  • Statsautoriserede revisorer
  • Forretning mæglere
  • Finansielle analytikere

En revisor kan synes som det bedste valg, men det kan ikke være tilfældet. Rolle revisor er typisk for at arbejde med tal ser tilbage, men en skilsmisse business værdiansættelse skal tage højde for den fremtidige indtjeningspotentiale af virksomheden. For at få ekspertrådgivning i forbindelse med skilsmisse værdiansættelse forretning, skal du kontakte Handels- Vurderingsmænd at finde en kvalificeret person i dit område.

En professionel virksomhed taksator vil udarbejde en detaljeret rapport om de skridt til at bestemme værdien af ​​en bestemt virksomhed. Under processen kan taksator nødt til at gøre nogle antagelser om den virksomhed eller den form for industri, som virksomheden tilhører. Hvis taksator følger godkendte standarder for branchen, hvis hans eller hendes vurdering ligne en anden taksator anvendelse af sammenlignelige metoder.

Skilsmisse Business Valuation i medierede Proceedings

De tjenester af en virksomhed taksator der stadig anvendes i tilfælde af en medieret skilsmisse. Begge parter kan vælge at dele udgifterne til en fælles vurdering, snarere end hver person bevarer sin egen ekspert. Denne fremgangsmåde vil medføre en væsentlig reduktion i omkostningerne ved sagen.

Hvordan værdi bestemmes?

Er taget en række faktorer i betragtning af den sagkyndige ved udarbejdelsen af ​​en skilsmisse business værdiansættelse. Værdien af ​​selskabets aktiver og summen af ​​passiverne skal bestemmes. Desuden skal virksomhedens tidligere indtjening historie spores. Når disse tal er blevet fastlagt, vil en fremskrivning med hensyn til selskabets fremtidige indtjening skal foretages for at nå frem til et tal, der afspejler værdien af ​​virksomheden.

Beskæftiger sig med en virksomhed

Efter skilsmissen business værdiansættelse er afsluttet, er der tre grundlæggende handlemuligheder parterne kan tage:

  1. Begge parter kan fortsætte med at arbejde i virksomheden.
  2. Forretningen kan sælges og provenuet fordeles mellem de to tidligere ægtefæller.
  3. En ægtefælle holder forretningen og giver den anden en udbetaling på grundlag af egenkapitalen i det fælles hjem eller en anden aktiv. På denne måde den ægtefælle, der ikke er virksomhedsejer kompenseres for hans eller hendes interesse i virksomheden.

Betydningen af ​​at have en Business Værdiansættelse Udført

Følgende Minnesota sag understreger vigtigheden af ​​at have en selvstændig skilsmisse business værdiansættelse tilberedt:

Debra Sax gift Paul Taunton i 1994. Taunton var ejer af en virksomhed kaldet Athletic montører, Inc. (AFI). Taunton fortalte Sax, at virksomheden var værd $ 6000000, og hans løn var i intervallet $ 250,000.00- $ 300,000.00 om året.

Sax søgte om skilsmisse i 1997. Begge parter ønskede spørgsmål vedrørende fordeling af ægteskabelig ejendom afgjort uden forsinkelse. Sax enige om at en skilsmisse forlig baseret på hvad Taunton havde fortalt hende om værdien af ​​virksomheden og hans årlige indkomst.

Desværre for Sax havde, Taunton stærkt underrepræsenteret både værdien af ​​virksomheden og hans personlige indkomst. Et par måneder efter skilsmissen blev afsluttet Taunton solgt AFI til $ 30 million. En post-skilsmisse undersøgelse viste, at Taunton månedlige indkomst var $ 900,000.00 i 1994 og gik op til 4 millioner dollars om året i 1996.

Sax sagsøgt Taunton advokat, Kathleen Picotte Newman. Sax påstod, at Newmans firma havde fordrejet de faktiske omstændigheder i sagen. (Newmans firma var ansvarlig for forhandlingerne om vilkårene for erhvervslivet salg.) Juridiske eksperter forventer ikke Sax at vinde hendes tilfælde, da Sax valgt ikke at have en uafhængig skilsmisse business værdiansættelse foretaget og påberåbt sig oplysninger fra Taunton og hans advokat.