Skilsmisse: Misbrug Tips

Hår test for narkotika

Hvis der er nogen spørgsmål om stofmisbrug, spørg
Retten pålægger en hår test. Denne test kan vise
stofmisbrug i løbet af de sidste fem år. Vær opmærksom på
at Retten kan bestemme, at begge parter skal
tage testen. Hvis det viser sig negativ for din ægtefælle
du vil miste troværdighed med Retten.

Delt forældre og misbrug

Delt forældrerollen er ikke brugbar, når der er nogen form for vold i hjemmet, det være sig ægtefællebidrag misbrug eller misbrug af børn.

Kom ud af huset

Kom ud! Hvis der er vold i huset,
der er kun én ting du kan gøre for dig selv.
Kom ud.
Bange du overreagere?
Kom ud.
Ashamed?
Kom ud.
Flov?
Kom ud.
Få dig i sikkerhed med det samme. Intet andet betyder noget.
Du kan altid begære skilsmisse senere. Din sikkerhed kommer først. Dette gælder også for mænd også.

Lad dem vide, at der er fare

Hvis din ex udsætter dit barn til enhver form for fare, skal du straks underrette Domstolen og børnevelfærd. Hvis du ikke gør dette, kan du blive holdt ansvarlig samt din ex. Det er din pligt at holde dit barn sikkert.

Fortæl sandheden om stoffer

Hvis du har brugt narkotika eller bruger narkotika, fortælle sandheden. Vid, at hvis du vil have forældremyndighed eller visitatsprovst bliver du nødt til ansigt dit problem. Retten vil finde ud af om din stofmisbrug, så du har et valg at gå væk eller ejer op til det. Du bliver nødt til at gå ind i et program og arbejde på dit problem. Hvis Domstolen har at bestille denne de vil højst sandsynligt kun give overvåget samvær, og det vil blive professionelt opsyn. Hvis du indrømme på dit problem og frivilligt går i program, du står en bedre chance for uovervåget kontakt eller overvåget samvær ved hjælp af et familiemedlem som vejleder. Du skal træffe et valg: dine børn, eller din afhængighed.

Forældremyndighed tvister

Flere og flere domstolene er at finde, at når mennesker er involveret i retssager om forældremyndigheden over børnene, er en påstand om seksuelt misbrug. Dette er et tveægget sværd, da nogle børn er blevet seksuelt misbrugt af et familiemedlem, og kun kommer frem, når familien adskiller. Oftere vil en ægtefælle gør denne påstand i et forsøg på at få et ben op på forældremyndigheden. Vær meget forsigtig, når du foretager denne afgift, da det vil udløse en ukontrollabel række begivenheder. Børnene vil gå gennem forskellige liv skiftende evalueringer, fysisk såvel som psykisk. Den person, der anklages kan fængslet, og har livslang skader på deres omdømme. Den person, afgifterne kan komme til overvåget samvær med børnene, hvis domstolene afgøre der ikke foreligger misbrug, og at dette var en manipulation af børnene.

Vold i hjemmet og Børnemishandling

Ofte når du går til Domstolen om en kendelse af beskyttelse, vil Retten beordre en undersøgelse af Child velfærdsydelser. Årsagen til denne undersøgelse er at bestemme virkningerne af den påståede vold i hjemmet på børnene. Domstolen kan suspendere al kontakt mellem den påståede gerningsmand til volden. Hvis Domstolen finder, at der var misbruge børnene kan blive genstand for en børnemishandling rapport. Må ikke undgå kontakt med børneværnet Services, da dette vil have en indvirkning på dit barn forældremyndighed og kontakt med dine børn.

Ny partner

Hvis din ex alledges at din nye partner er en trussel mod børnene, kan Domstolen afgive en ordre af beskyttelse spærring enhver kontakt mellem dine børn og din nye partner. Du må ikke se bort fra denne rækkefølge som krænke ordre kan koste dig forældremyndighed eller kontakt med dine børn.

Jeg er blevet anklaget for seksuelle overgreb

Når du er anklaget for seksuelt misbrug, ikke mister kontrollen. Få en advokat, der har specialiseret sig i dette område, som de gebyrer, er meget alvorlige. Må ikke være naive og tro, hvis du ikke gør noget, vil alt være ok. Dette er dagens heksejagt, det er fyldt med følelser, ikke fakta. Må ikke blive vred på dit barn eller forsøg på at sætte spørgsmålstegn ved dit barn. Hvis du ikke er skyldig så dit barn bliver gjort til at tro, at nogle almindelige handling var misbrug og både du og dit barn lider. Må ikke acceptere nogen tid alene med dit barn, når du bliver opkrævet. Forsøg at holde dit forhold til dit barn og bede om overvåget samvær af en professionel i stedet give mulighed for kontakt, indtil Domstolen afslutter sin evaluering og undersøgelse. Disse evalueringer og undersøgelser kan tage op til et år, og dit barn vil blive fjernt og bange, kan en professionel bevidne dit barns forhold med dig og forhindre yderligere påstande fra at blive lavet.

Under skilsmisse

Hvis du mener, at dit barn bliver misbrugt af din ex, ikke gribe ind uden for Domstolen. Det er svært, når du mener, at dit barn bliver misbrugt, at ikke stoppe besøg eller ikke returnere dit barn fra et besøg. Du skal indgive i Retten straks, ringe til det lokale børneværn tjenester og politiet. Du skal bruge dine juridiske rettigheder til at holde din ex fra dit barn eller du vil finde, at domstolene bruger al deres tid og energi kigger på dig, og ikke hjælpe dit barn.