Skilsmisse: Kommunikation Tips

Forskellige børn, forskellige måder at håndtere

Hvis du har mere end ét barn huske, at hvert barn har deres egen oplevelse af skilsmisse. Lad hvert barn til at udtrykke, hvordan de føler og hjælpe børnene til at forstå, at de skal respektere hinandens følelser.

Din rolle i forældrenes fremmedgørelse

Hvis du finder dine børn bliver fremmedgjort fra du spørger dig selv, hvad rolle du spiller i dette. Ofte den forælder, der er ved at blive fremmedgjort har gjort kommunikationen mellem dem selv og deres børn til at gå gennem fremmedgørende forælder. Hvis dette er tilfældet, så skal du lære at kommunikere direkte med dine børn og alle professionelle i deres liv. Dine børn vil komme til at se dig som forælder og ikke en peer, når de ved, at hver af forældrene har ansvaret for.

Kommunikation er vigtig

Hvis du og din ex ikke er i stand til at udøve en civil samtale, skal du måske til at finde andre måder at kommunikere information såsom gennem breve eller notater. Hvis det er en meget fjendtlig situation, der kan ende i retten, skal du sørge for at lave kopier af alle dine skriftlige meddelelser har som bevis, hvis du har brug for det. Nogle mennesker har udelukkende at kommunikere gennem advokater, hvilket er trist, fordi de to voksne handler værre end et par to-årige kæmper i samme legetøj, bortset fra at det er et barn. Hvis den anden ægtefælle insisterer på at opføre sig som et barn, så er du nødt til at være den voksne og ved eksempel undervise den anden forælder, hvordan man kommunikerer. Sæt et godt eksempel for dine børn og udviser en vis modenhed i behandlingen af ​​din side af situationen. Vis dem den rigtige måde at håndtere negative situationer, ikke den forkerte vej, hvilket ludende til den anden forælders niveau. Respekter dig selv selvom din ex ikke vise dig nogen.

Hvordan til at kommunikere uden at tale

Hvis du ikke kan tale med din tidligere ægtefælle, kan du prøve at skrive. Når du skriver du sørge for at blive på det punkt, du ikke bruge beskyldninger eller fornærmelser. Send brev 24 timer efter du har skrevet det, og sørg for at læse den igen, før du sender. Når du skriver, foregive, at det vil blive læst af dine børn eller en dommer, da det kan ske.

Bevar roen

Hvis din ex forsøger at få dig ked af det eller vred, bevare roen. Må ikke reagere på hans \ hendes vrede eller deltage i en konfrontation, hun \ han forsøger at få dig involveret i. Vær oprigtig og ro i dit svar. Som det gamle ordsprog siger, "dræbe dem med venlighed" (ikke bogstaveligt selvfølgelig!) Håndtere situationen på samme måde som du ville gøre med en fjendtlig kunde på arbejdet. Du må ikke tage det personligt, selvom det er rettet mod dig personligt. Fortæl dem, du er ked af de føler på den måde, men at situationen er ude af din kontrol, kan situationen ikke fortrydes, er du ikke i stand til at drøfte spørgsmålet med dem, eller hvad rationalet er.

Byg en dialog med dine børn

Nu, hvor familiestrukturen har ændret, vil du nødt til at udvikle en ny metode til at kommunikere. Børnene bliver nødt til at finde en måde at forholde sig til dig åbent og direkte, tage føringen og vise dem vejen.

Sommetider børn siger farvel

Der er tidspunkter, at ældre teenagere ikke ønsker kontakt med en af ​​deres forældre efter en skilsmisse. Når dette sker, benytte sig af en terapeut for at klarlægge, hvorfor, og at hjælpe med at sætte lukning i forholdet.

Vi gjorde en aftale uden min advokat

Gør ikke nogen aftaler uden at tjekke med din advokat først. Ofte når du accepterer at noget du sidder fast med den aftale, vil det gøre tingene svært for dig, og skabe gnidninger mellem dig og din advokat. Fortæl din ex du vil tænke over det, og så tjekke med din advokat, før de går.

Inddragelse af børn

Spørg aldrig dit barn til at udspionere deres forældre. Må ikke bede dem om at se, hvor mange penge deres forældre gør, eller spørge, hvem de ringer eller hvad de gør. Børnene er ikke spioner og de er ikke jævnaldrende, så lad dem være børn, der er med deres anden forælder.

Hvad din ex bør vide

Aldrig fortælle dine børn til at holde noget hemmeligt fra din ex. Din ex og verden som helhed har ret til at vide, hvad dit barn ved. At fortælle børn at holde hemmeligheder er skadeligt for barnets udvikling. Børn er uskyldige, og vil fortælle alt, hvad de ved, til alle, der vil lytte. At fortælle børn at holde hemmeligheder gør dem sårbare over for folk, der ønsker at udnytte dem, og gør dem til at føle sig skyldig, når de taler med deres anden forælder. Hvis du ikke vil have din ex at vide, lad ikke børnene kender.

Mediation og skilsmisse

Må ikke gå med til mægling i håb om, at dette vil medføre en forsoning. Mediation er ikke ægteskabsrådgivning. Ofte folk føle, hvis de er enige om at gå til mægling, vil deres ægtefælle roligt ned og være villig til at blive genforenet. Dette er ikke i fokus for mægling, og du kan opleve, at accepterer du ting, du ikke kan leve med i håb om at forene. Du vil kun udskyde det uundgåelige, og måske endda sætte dig selv i en ugunstig i skilsmissen.

At tale med dine børn

Ofte ikke frihedsberøvende forældre er ikke i stand til at have hyppig kommunikation med deres børn. Internettet er blevet et godt værktøj i at holde kontakten. Send dine børn e-mails og e-kort samt hjælpe dem med deres lektier.

Når børnene klager

Når børnene klager over den pleje, de får fra din ex, så tal med din ex om, hvad børnene siger. Du må ikke anklage, men udforske, ofte børn tror, ​​du ønsker at høre noget dårligt, så de fortæller dig noget, nogle gange er det gjort op, andre gange er oppustet. Ved at tale sammen uden at beskylde du forsikre, at børnene ikke vokser op manipulere dem omkring dem.