Skilsmisse: Juridiske Tips

Ved hjælp af en advokatfuldmægtig

Hvis du og din ægtefælle er enige, og der er ingen komplicerede emner som ejendom og pension, kan du bruge en advokatfuldmægtig. Den advokatfuldmægtig vil hjælpe dig med at få de rigtige former, fylde dem ud, og arkivering dem ... alt sammen til en brøkdel af prisen for en advokat.

Hurtige gerninger

Må ikke springe ind i et hurtigt gerning. Når dette er gjort, kan det ikke fortrydes. Spørg din advokat, læse alle love i din tilstand på egen hånd. Kig på de skattemæssige konsekvenser, og sørg for, at du får noget af samme eller større værdi, før du underskriver.

Juridisk fakturering

Sørg for at din advokat giver dig en detaljeret regning månedligt. Hold dine egne optegnelser over telefonopkald, tid begyndt, og sluttede, retslige optrædener og tidsrum. Sammenlign dine optegnelser med regningen, og hvis du finder en fejl reagere på det med det samme, vil det holde tingene kørende.

Hvor mange advokater.

Brug ikke en advokat for din skilsmisse, selv om det er
en mindelig separation. Det er vanskeligt for en advokat
til at arbejde i den bedste interesse for stridende parter.

Gratis juridisk bistand et sjældent fund

For at finde en gratis juridisk tjeneste, du skal søge hårdt. Hver stat har pro-bono advokater, men du skal bede din lokale bar forening for listen som de ikke annoncere. Du bør også kalde din lokale domstol og retshjælp.

Skilsmisse og papirarbejde

Uanset hvor enkel skilsmissen kan synes det vigtigste er altid i papirarbejde. Skilsmisse sker i et felt af formularer, få formerne, og enten finde gratis juridisk rådgivning, eller brug en para-lovligt at udfylde formularerne og indsende dem.

Fællesskabets ejendom og arv

I de fleste stater, når du modtager en arv er det særeje, men interessen eller ejendom købt fra arven kan blive fællesboet.

Den rolle, som en lov Guardian

Når forældremyndighed slag får nasty ofte Retten udpeger en lov værge for dit barn (REN). Denne person er en advokat, og de vil repræsentere ønsker eller hvad de mener er i den bedste interesse for deres klient, dit barn. Dette forhold har alle fortroligheden af ​​enhver advokat \ klient privelege. Advokaten vil ikke tale med dig eller din ex og ikke ønsker dig eller din ex spørger barnet, hvad der blev drøftet. Ikke føler sig intimideret af denne person - de er ikke at overtage din rolle.