Skilsmisse: Conflict Tips

Fædre i forældremyndighed evalueringer

Fædre indtaste ofte evalueringsprocessen med en negativ holdning. De ved, at det er svært for fædre at få forældremyndigheden, men evalueringen er ikke stedet at anføre dette synspunkt. Denne negative opfattelse er ofte den eneste varige udsigt evaluator ender med, og anbefalingerne afspejle dette. Gå ind med en kønsneutral holdning. Det er to forældre, der vil forholde sig til deres barn og deres barns behov. Denne holdning vil gøre det muligt for evaluator at se dig som forælder, ikke et køn, og det er hvad du er.

Opdeling børn

Når forældre er involveret i en krig, ofte børnene vil finde sig at tage parti. Nogle vil line op med mor og nogle vil line op med far. Det er en forfærdelig situation for børn at være i, og det kaldes en skilsmisse i en skilsmisse. Arbejd sammen; lad ikke dette ske for dine børn.

Det børnebidrag kontrol

Send ikke dit børnebidrag kontrol med dit barn. Spørg ikke, at din tidligere ægtefælle giver dig dit børnebidrag kontrol, når de afhente eller aflevere barnet. Visitation bør ikke være stressende, og som har dit barn tjene som metode til at få eller give børnebidrag kontrollen gør barnet ængstelig og involverer dem i sager, der ikke vedrører dem.

Parent Uddannelser

Parent uddannelser er nyttige for skilsmisse forældre. Disse programmer er designet til at hjælpe forældre med at fortsætte med at co-forælder deres børn, mens de bor fra hinanden. Den dirigerer forældre i adfærd, der er støttende for deres børns følelsesmæssige og psykologiske velbefindende.