Skiløb: Valg Ski Hovedbeklædning Tips

Hvordan at finde gode priser på Ski Hoved Gear

Som om ski, støvler, ski slid og skirejser ikke var dyre nok, når du faktor i omkostningerne til ski hjelme, hals gamacher, elefanthuer og hjelm liners, vil du opdage, at du har en temmelig dyr hobby. Heldigvis kyndige skiløbere ved, at de aldrig behøver at betale fuld pris for ski hoved gear. Her er nogle af de bedste metoder til at betale mindre for disse poster.

  • Shop Online.

    I de fleste tilfælde kan du få en bedre pris for ski hoved gear online end i butikken. Selvom du måske nødt til at betale for forsendelse og ekspedition, mange steder lejlighedsvis tilbyder gratis forsendelse, eller andre former for skibsfart rabatter.
  • Hvis du er på udkig efter hatte, kan det være svært at finde den nøjagtige mærke på ski butik. Dog vil hatten materiale sandsynligvis blive noteret på hjemmesiden, så du kan prøve på lignende materialer til at se, om de føler sig trygge.
  • Dit næste valg er eBay. Hvis du gå denne vej, skal du sørge for at tjekke sælgers omdømme. Hvis du ikke kan lide at komme ind i krige bud, din anden mulighed er at vælge en af ​​de sælgere, der har en "Køb nu" valgmulighed. Prisen kan være højere end hvad du ville betale på et bud, men lavere end hvad du ville betale i detailleddet.
  • Endelig, for dem af jer, der hader at købe online, kan lidt af timing og en hel masse af loyalitet får du nogle gode køber på ski hoved gear i detailforretninger. Generelt det bedste tidspunkt at købe på ski butikker er i slutningen af ​​sæsonen. Også, hvis du bliver en regelmæssig køber, kan butiksejerne skære dig en lejlighedsvis deal.
  • Hvis det er praktisk, overveje at blive et skiområde medarbejder. De fleste resorts giver deres personale overalt fra 5 til 20 procent rabat på butikkerne.
  • Du kan også tjekke de lokale sending butikker, såvel som pre-season ski swaps. Mens disse normalt har ski, kan du nogle gange finde en hjelm. Børn ski hjelme er særlig let at finde, da børn hurtigt vokser disse elementer.

Skiløb Gear og Face Masker

Mens de fleste ski hjelme er garanteret at holde hovedet varmt, nogle gange, i usædvanligt koldt vejr, kan du brug for lidt ekstra varme. Heldigvis producenter af skitøj er klar over dette, og har udviklet forskellige former for hoved gear, der er designet til at passe under din skihjelm. Disse produkter er også populære med langrendsløbere, som i de fleste tilfælde, ikke bære ski hjelme.

Mens de fleste hjelm liners, ski masker osv angiveligt er designet til at passe under din skihjelm, bør du aldrig tage for givet. Mens de formodes at passe, er dette ikke altid sker. Det er bedst at medbringe dit skihjelm, når du går til prøve på nogen af ​​disse produkter. For eksempel, mens en elefanthue kan passe under hjelmen, en elefanthue med en tyk fleece hals Gaiter mike gør du føler som om du er ved at blive chokeret af dine hjelm stropper. I nogle tilfælde skal du måske en kalot hjelm liner med en separat hals Gaiter.

Rørformede hals gamacher er normalt lavet af fleece. De er perfekte til at holde din hals varm på kolde dage. Hvis du har problemer med vejrtrækningen ekstremt kold luft, kan du overveje en ansigtsmaske. De bedste af dem er lavet af neopren, og har huller til ventilation. Hvis du har meget alvorlige problemer med vejrtrækningen kold luft, kan du overveje en Psolar.Ex ansigtsmaske, som kommer med en varmeveksler enhed, der er designet til at varme inhaleret luft. Den Psolar Company gør også en HX Helmet Balaclava, som også har luft opvarmning enhed. Husk, at selv om de fleste skiløbere hævder, at disse produkter virkelig arbejde, ser de temmelig mærkelig. Så igen, hvis de holder dig varm, hvem bekymrer sig?

Ski Helmet Tilbehør

Som om at vælge en ski hjelm var ikke kompliceret nok, vil mange hjelm fabrikanter friste dig med en bred vifte af hjelm add-ons, opgraderinger og tilbehør. Udluftning enheder er måske den mest populære af disse opgraderinger.

Lad os sige, at du kan lide at stå på ski i Colorado, hvor staten motto er "Hvis du ikke kan lide vejret, vent et øjeblik". Du kan starte din dag på ski i minusgrader. Derefter, ved middagstid, temperaturen stiger til 40 °. På dette tidspunkt dit hoved begynder at svede. Der er to måder at lade den kølige luft i og lad den varme luft, så at sige, ud. Den første er at vælge en ski hjelm, der kommer med en aftagelig udluftning stik. Dette vil dog indebære at fjerne din hjelm. En mere ønskelig mulighed er at vælge en ski hjelm, der har en justerbar ventilationsåbning, som fungerer ved hjælp af et håndtag. Dette giver dig mulighed for at finde et passende niveau af luft flow, uden at skulle fjerne din skihjelm. En anden interessant skihjelm mulighed er aftagelig pude. Disse giver ekstra varme på kolde dage. Imidlertid kan de fjernes og vaskes efter behov. Endelig, hvis du er en hyppig langdistance rejsende at stå på ski områder, kan du overveje en ski hjelm sag. Efter alt, din hjelm beskytter dig fra at få bankede rundt på pisterne. Skulle du ikke beskytte det mod at få slået rundt i flyet?

Hvordan vælger en hjelm

Med fare for at overdrive det indlysende, det første skridt i at vælge en ski hjelm er at sikre, at det faktisk er en ski hjelm. En cykel eller motorcykel hjelm bare ikke skære det til skisport. Dit næste beslutning vil involvere din skihjelm konstruktion. Lad os sige, at du er en rekreativ skiløber. Du normalt undgå træerne, og du har ingen interesse i at spille i terræn park eller half pipe. En in mug hjelm konstruktion er tilstrækkelig til dine behov. Når du er i mug hjelme er konstrueret, er skallen og en stødabsorberende skum støbt sammen. Disse hjelme er lettere end sprøjtestøbte hjelme.

Når sprøjtestøbte ski hjelme er foretaget, er skummet støbes til en separat skal, som er sammensat af et slagfast plast. Således får du og ekstra lag af beskyttelse, som vil være nødvendig i en stor indvirkning fald eller sammenstød. Men de er noget tungere end i formstøbte ski hjelme.

Dernæst kontrollere skihjelm s pasform. Selv om det skal sidde, bør det ikke være så stram, at de forårsager en migræne hovedpine! Ryste på hovedet fra side til side. Hvis hjelm klipper frem og tilbage, er det for løs. Forældre bør modstå fristelsen til at købe kids hjelme, der er for stor, med håbet om, at deres barn vil vokse ind i det. En dårlig montering skihjelm giver ingen beskyttelse. Du vil også ønsker at sikre, at der ikke er noget mellemrum mellem bunden af ​​hjelmen og toppen af ​​dine briller.

Hjelme Anbefalet

Træer, sten, elevatortårne, hård sne, is, andre skiløbere - det er de grunde til at bære hjelm. Uanset hvor du stå på ski, uanset din evne, er hjelme altid anbefales. Protec hjelme er en stor brand med en slick stil, der ikke kommer i vejen.

Professionelle af Protec omfatter en anstændig pris punkt, beskyttelse multipel effekt og et enkelt look, der ikke vil embarass din teenager, og i grundlæggende sort, ikke vil kollidere med din favorit ski outfit.

Den Protec har ikke stor varme og air udluftning, så du kan overophede med denne hjelm. Også på grund af beskyttelse af hjelmen virkning multiple, det er lidt tungere end nogle andre muligheder.

Alle kan drage fordel af en skihjelm

Da min familie bruges til eventyr til bjerget, kun os børn ville være udstyret med ski hjelme. Jeg gætter mine forældre troede deres hoveder var hårdere end vores eller noget, men alle, der dækkede deres mest dyrebare kropsdel ​​var en tynd hat. I dag har mange familier lært, ofte gennem smerte, at alle skal være iført ski hjelme under indstigningen ned et bjerg.

Desværre skal alle skiløbere indse, at uanset hvor omhyggelig den måtte være, skiløb har iboende farer, en skiløber skal forberede og forsøge at minimere, hvis muligt. Simpelthen ved at bære ski hjelme, risikoen for alvorlig hjerneskade er betydeligt mindre. Nu, hvor jeg vokser min familie, vil vi alle gå i gang ned ad bjerget med hovedet sikkert og trygt i en ski hjelm. Det vil ikke tage en tragedie at lære os at blive sikker.

Ski Hatte kommer er så mange stilarter!

Måske er den bedste måde at modernisere en gammel ski outfit er med en ny ski hat. Når jeg bestiller en skitur, en af ​​mine første stop er en ski butik ... ikke for nye ski eller jakker, men at opdatere min skiløb look med en ny ski hat!

I dag, hatte kommer i mange stoffer, farver og stilarter ... næsten intet er slukket grænser! Ski Hatte kan være en billig måde at personliggøre selv de mest grundlæggende af ski outfits. Og de er rimeligt prissat, så en skiløber behøver ikke være bange for at eksperimentere med et par forskellige stilarter.

Jeg personligt elsker udseendet af en klassisk ski outfit med en hat er en fed farve. Selv form af en ski hat kan spunk op et sæt tøj ... have det sjovt, eksperimentere, og vigtigst af alt, være modig, når det kommer til at dække dit hoved, mens flyvende ned ad bjerget!

Ski Hatte er en nødvendighed, uanset hvordan vejret

Teenage skiløbere især er meget fokuseret på at se godt ud på pisterne. I foråret, dette normalt betyder, at de ønsker at forlade deres ski hatte inde. Men forældre bør være forsigtig at lade deres teenager til at træffe denne beslutning, som selv på en varm forårsdag. Vinden chill kan være ekstremt koldt, og hatte er en nødvendighed.

Hatte ikke kun beskytte hovedbunden mod virkningerne af vind chill, men hjælper med at holde ører varmer så godt. Enhver skiløber ved, at frosne ører er ikke sjovt på pisterne, især på skiliften rider op til toppen. Teenagere samt modebevidste voksne bør huske på, at deres ski hat er så vigtigt som deres ski for korrekt og sikker skiløb, hele sæsonen.

Rengøring af en Ski Mask

Din ski maske er ligesom et andet lag af huden på pisterne. Det absorberer din sværger samt udendørs elementer. Når du stopper for en varm chokolade pause, kan din ski maske være proppet i dine handsker, steder på en beskidt tabel, eller værre endnu, smidt på gulvet. Med andre ord, kan din ski maske være en kim paradis. En god udrensning rutine vil hjælpe med at holde disse bakterier væk fra din hud.

Efter en dag på pisterne, placere din maske i varmt sæbevand. Behandle det som en delikat beklædningsgenstand og omhyggeligt skylles ski maske, så alle sæbe er fjernet. Når du er færdig, skamplet for at begynde at tørre masken. En god ski maske vil tørre hurtigt, så masken at være klar til de elementer den følgende dag.

Min favorit Ski Mask

Jeg har en meget enkelt ski maske klar til min næste ski tur. Det er simpelt, men varm og komfortabel. Min ski maske er lavet af syntetiske materialer og er blå på den ene side, sort på den anden, tillader mig at matche det med flere outfits. Jeg foreslår at holde din ski maske enkel. Det tjener en meget nyttig og praktisk formål, og fra min erfaring, er ikke noget, der skal have masser af klokker og fløjter ... Jeg vil overlade til din ski hat! Der er mange typer af ski masker derude. Så længe det er varmt og behageligt, skal det tjene mange års sjov i sneen!

Lagring Ski Goggles

Efter en fabelagtig skitur, undertiden sine alt for let at smide alle dine ski tøj i en pose og lad det samle støv indtil næste sæson. Men du har brugt en hel del tid og penge at indsamle dine ski tøj ... hvorfor ikke bruge lidt omhu lagring af dine skibriller og andet skiudstyr til at beskytte dem til næste sæson?

Skibriller især kan være en dyr investering, og er ofte meget vanskelige og genstand for forringelse. Jo mere pleje anvendes på deres lager, jo mere sandsynligt vil du ikke nødt til at gøre det samme investering næste år! Skibriller skal rengøres grundigt, inden den lægges til næste ski sæson. Den skal derefter indpakket i bløde stoffer og fastgjort i en robust sag.

Ski Masker i Sun

Ski masker er ikke kun for at beskytte dit ansigt mod vinden. Jeg husker at være teenager og skiløb med min familie i foråret. Vejret var smukt, solrigt og varmt. Min bror og jeg ikke bære en ski maske - og dreng gjorde vi får solen brændte! Min bror ikke kun lidt rødme fra ikke iført en ski maske, men havde brændt næsen til det punkt, blærer. Min hud var så brændt, at jeg havde pletter på huden på mine checks, der følte (og kiggede) som læder! Jeg glemte aldrig denne mest grundlæggende lektie ... en ski maske kan beskytte dig mod alle de elementer ... sne og solskin. Må ikke risikere at blive brændt som vi ... bære dine ski maske hele året rundt for at beskytte dit ansigt mod elementerne!

En hjelm, du har brug for!

Nogle skiløbere synes hjelme er for de mest aggressive. Andre mener sådan beskyttelse for tøsedrenge. Hjelme i virkeligheden er for enhver skiløber. Folk ramte hovedet på alle typer spor (og evne er ubrugelige, hvis en ud-af-kontrol personers smækker ind i dig). Den siger, "No brain spand. Ingen hjerne! "Ikke bevise det punkt. Brug en hjelm.

Balaclava! (Not Baklava!)

Hjelme vil holde dit hoved varmere (længere) end de fleste ski hatte. Men du vil ofte brug for dækning for resten af ​​dit ansigt, især plads på din pande mellem toppen af ​​dine briller og kanten af ​​hjelmen. Dette gælder især for krydsere, ophakkere bombefly og enhver anden gruppe fantastisk hurtige skiløbere.

Børn og Goggles - den perfekte pasform

Det er altid en god idé at investere klogt i skibriller. Det kunne ikke være mere sandt, når de køber dit barn et par. Børne ansigter vokser hurtigt, og for at holde dine børn i skibriller sæson til sæson, vil du spare penge ved at investere i et par, der har en justerbar rem til at passe en voksende hoved. Stropperne på skibriller er kun en af ​​de faktorer at kigge ind.

Skibriller kommer i mange størrelser, og en forælder er nødt til at sørge for, skibriller passer komfortabelt over øjnene og over næsen. De mere komfortable beskyttelsesbriller, jo lettere vil det være at få din unge skiløber til at bære sine skibriller, sæson efter sæson!

Ski Masker - At få den perfekte Fit

Vær forsigtig med at købe en ski maske, der siger "one size fits all." Fra min erfaring, det er simpelthen ikke sandt. Hvis du bruger en ski maske, der er for stor, kan du opleve, at det er svært at trække vejret igennem på grund af den ekstra stof omkring næsen. Hvis du vælger en ski maske, der er for lille, kan du finde de næse hullerne er for små til at få tilstrækkelig luft.

Den bedste måde at prøve på en ski maske er at bære det i et par minutter. Er det en tendens til at falde, når man drejer hovedet? Er masken over for meget af din næse eller mund? Er det behageligt? Når skiløb, skal du være komfortable. Ski masker kan være en skiløbere bedste ven, men kun hvis det ikke gør du nødt til at tage det ud for at fange din ånde!

Alle Ski Hjelme er ikke skabt lige

Ski Hjelme varierer meget i pris, kvalitet og stil. I modsætning til de fleste af mine ski garderobe, stil kommer i en fjern tredjedel da jeg valgte min skihjelm for sæsonen. Og årsagen er enkel. Alle ski hjelme er ikke skabt lige. Ski hjelme kan være fremstillet af en række materialer. For min familie, jeg altid kigge efter noget, der har vundet godkendelse af eksperter i branchen. Jeg ser også frem til noget lavet til at modstå alvorlige fald. Sikkerhed på pisterne er noget at spøge, og jeg foreslår at investere klogt i ski hjelme til din familie. Det tager kun et fald for værdien af ​​din hjelm til at foretage betydelige afkast af din investering.

Selv Novicer brug Ski Goggles

En novice skiløber kan få overvældet af bekostning af at optage denne nye hobby. Ét sted en skiløber må ALDRIG forsøge at spare er på skibriller. De er ikke kun beskytte din vision, men gør det muligt at vide, hvor du er på vej ned ad bjerget. Disse prægtige poster kan beskytte dine øjne mod nogle af de mest ekstreme forhold øjnene vil nogensinde "se."

På pisterne, dine øjne er en af ​​dine vigtigste kropsdele. De hjælper direkte du skulle gå. Uden skibriller, kan sol, vind og regn blokere din opfattelse og forårsage en skiløber at styrte ind i nogle farlige områder. Skibriller kommer på en række priser, og er værd at investeringen.

Holde Sight - Ski Goggles for overstyring Briller

Der er ingen tvivl, bør alle skibriller ikke bæres over briller. Men der er nu specielt designet ski goggle for over briller. Disse er især nyttigt for skiløbere, der ikke kan bære kontakter, og har brug for briller for at fastholde deres vision på bjerget. Når du har brug skibriller for over briller. Sørg for at købe fra en velrenommeret sælger.

Det er vigtigt, at dine briller passer lunt og sikkert. Du ønsker ikke en til at flyve ud som du hovedet ned ad bjerget! Med et par gode skibriller i over briller, vil du ikke engang klar over at du er nødt til at glaslag på dine øjne. Du vil helt klart være at se som du mestrer skråninger denne sæson!

Holde Ski Goggles dugger på skråningerne

Mens der er nogle produkter en skiløber kan købe til at holde deres briller dugger op, min familie altid svor af nogle enklere, billigere metoder. Hvis virkeligheden vores metoder fungerede bedre, at den dyre butik købte løsninger, og holdt vores skibriller rydde hele dagen lang.

Vores første familie hemmelighed var at anvende regelmæssig gamle tandpasta til både inden for og uden for vores briller. Vi ville bruge lige nok vand til at gøre beskyttelsesbriller klart, men en eller anden grund, denne enkle trick hjalp med at holde vores briller dugger op. Når vi var på skråninger eller anden hemmelighed var at tage de briller off nu og da, tåge dem op med vores ånde, og bruge et håndklæde til at tørre dem ud. Disse hurtige løsninger kan hjælpe din families skibriller dugger op din dag på pisterne!

En Ski Mask kan være en Skiers bedste ven

I de kolde vintermåneder, kan skiløb tage sit præg på din teint. En ski maske kan hjælpe med at beskytte dit ansigt fra elementerne på pisterne, når vind og is er til stede på bjerget ... og som en erfaren skiløber, kan jeg minde novice at en skiløber nyere virkelig ved, hvornår vejret på bjerget vil hoved, godt North !!!

Jo koldere og mere ekstrem forholdene på skråninger, jo værre din hud vil se og føle, når du kommer ind fra en lang dag på bjerget. en ski maske kan dække dit ansigt på bjerget, ikke kun holde den varm, men stoppe ansigtet fra at få sprukken, og endda solbrændt !!! Hold det i lommen, når du rammer skråninger, og det vil være klar til at hjælpe dig "redde ansigt" som vejret forværres!

En begrænsning You Want

Du vil måske tænke på hjelme som restriktive killjoys. Prøv et par på på din lokale ski shop og se om du har ret. Hjelmen, der passer dig bedst er vigtigt at finde, men enhver hjelm giver en begrænsning, du ønsker. (Den, der begrænser din hjerne fra møde bark.)

High Tech Hjelme

Skihjelm producenter er blevet concocting unikke måder at sikre deres produkter er sikre, men elegante. Mens nogle af disse nye opfindelser har vist sig at være ganske nyttigt, andre er berettiget til førstepladsen i "Hvad de tænker?" konkurrence.

Det er sagt, af grunde Aftaler til menneskeheden (og kvindekønnet), mange skiløbere har ofte en uforklarlig tiltrækning til højteknologiske produkter. Hvis high tech er, hvad der vil få din betydelige andre til at bære en ski hjelm, måske du nødt til at købe ham, eller måske hende, sådan en hjelm. Hey, det virker for børn også. Cool grafik og fjollet udseende hjelm covers, kendt som Helmethedz, har inspireret selv de mest tilbageholdende barn at vise hans eller hendes hoved gear på pisterne. Så lad os tage et kig på, hvad de "tech hoveder" gør mod vores beskyttende hovedbeklædning.

Burton Hjelme: Uanset om du overveje denne idé latterligt eller sublim, Burton RED Tantrum Audex Hjelm er, godt, interessant. Denne unikke hjelm giver dig adgang til både iPod og Bluetooth-teknologi. Behov for at foretage et telefonopkald? Ingen grund til at finkæmme gennem dine lommer med behandskede hænder, kun at droppe darn ting fra stoleliften! Hader den udvej musik? Spil dine egne melodier! Der er en advarsel, og det er vigtigt. Afspilning af musik på pisterne holder dig fra at høre andre vigtige lyde, såsom lyden af ​​en anden sne-skyderen udskridning op bag dig. Du vil også gå glip af de vidunderlige lyde af bjerget, såsom fuglene synger og vinden blæser.

Helmet Cams Selv om mange mennesker nyder at tage billeder eller videoer på pisterne, kun få nyder bærer rundt deres dyre videokameraer. Heldigvis har hjelm cams er designet til at levere top kvalitet video-optagelser. Et selskab kaldet Viosport fremstiller de mest populære hjelm cams. Disse knaster blev brugt af Powder Magazine, da de gennemførte deres Pulver til People Tour.

Helmet Components

Udefra en skihjelm blot ligner en slags plast hovedbeklædning. Men de indre dele af en ski hjelm giver en helt ny betydning til udtrykket, "det er hvad der er indeni, der tæller."

Det er sagt, så lad os begynde vores udforskning af komponenterne i en ski hjelm fra det inderste lag.
I de fleste tilfælde vil dette være sammensat af polyurethanskum, som er blevet behandlet med en slags antibakterielt middel. Nogle hjelme tilføje en hypoallergen behandling. Dette skum undergår også en specialiseret anatomisk udformning, for at kompensere for små variationer i hovedform. Udformningen er designet til at give ventilation på ears.The midterste lag af de fleste ski hjelme består af polystyren skum, som er blevet videnskabeligt formuleret til at absorbere stød i tilfælde af et sammenstød. Endelig lagdeling alternative ark af kulstof og fiber er den metode, der bruges til at skabe den ydre skal af en ski hjelm.

De to andre vigtige komponenter i en ski hjelm er hagerem og den vedhæftede fil til din skibriller. I de senere år har producenter udviklet polstrede chinstraps, som er en meget mere komfortabel end traditionelle stropper. Fastgørelsen goggle er en meget vigtig funktion. Mens de fleste moderne ski hjelme har dem, de ældre ikke. For nylig har fabrikanterne skabt ski hjelme, der kommer med et visir. Dette er det bedste fra begge verdener, da du ikke behøver at bekymre dig om montering dine briller med hjelmen.

Helmet Styles

Processen med at vælge en hjelm ligner vælge ski eller et par skistøvler. Dit valg vil afhænge af, hvordan og hvor du stå på ski. For eksempel vil en fuld shell hjelm give dig fuldstændig hoved dækning. Det vil også beskytte dit hoved mod vind, nedbør og andre elementer, som du sandsynligvis vil støde på pisterne.

Nogle af disse fuld shell hjelme er designet med udluftning, som hjælper med at regulere temperaturen. Ventilerede hjelme også gøre et bedre stykke arbejde på at lade dig høre, hvad dine ski venner siger. Hvis din ven råber, "Gå ikke på den måde!", Du er mere tilbøjelige til at høre, hvad de siger, hvis du er iført en ventileret hjelm. Selvom hjelme anbefales, hvis du står på ski træer, tilbringe tid i half pipe, eller hvis du stå på ski ved høje hastigheder, endnu mere konservative skiløbere kan drage fordel af en fuld hjelm. Husk, at ikke kun de forebygge skader. Fuld hjelme er den bedste måde at holde dit hoved varm på pisterne.

Hvis en eller anden grund du ikke er fortrolig med en fuld hjelm, kan du overveje en kort shell model. Disse hjelme giver tilsvarende beskyttelse til fuld shell stilarter. Men de giver mindre dækning og har en mindre restriktiv pasform. Mange korte shell hjelme kommer med ventilation og aftagelige liners

Konkurrence eller racing hjelme er karakteriseret ved deres tæt polstret liners og støbt åbent øre zoner inde i skallen. Hjelmene, der er designet til hastighed og slalom begivenheder har kæbe stykker. Mens disse "klokker og fløjter" er ikke nødvendige for rekreative skiløbere, kommer de stærkt anbefales til ski racere involveret i nogen form for alvorlig downhill konkurrence.