Skiløb: Bargain Skiløb Tips

Ski gennem frokost

Middagstid, "alle" hoveder til skihytte til frokost. Få mere ud af dine ski dollar ved at gøre, at alle, men du. Carry energi barer og et væskesystem til din næring, og du måske kun behøver at stoppe for badeværelse pauser. Nyd de ekstra kørsler, du vil gøre, mens de fleste besøgende betaler for meget for sub-par grub.

"B-List" Områder

Billige skiløb uden skarer er bedst søges midtugen mod områder med navne folk ikke siger snobbishly. Mange No Name områder tilbyder en mere end acceptabelt produkt til prisen. Kig efter tilbud på steder som Ragged Mountain, Mt. Rose, og Mission Ridge, og du vil finde stor, prisbillig skiløb.

Ja, Ski bumming har fordele

Ski bumming er for dig, hvis lejlighedsvis tur til et skisportssted ikke slukke din tørst. Når du stå på ski bum, får du til at leve midt bedøvelse, naturlig skønhed, møde andre mennesker, der deler din gejst for pulver, og du får at stå på ski mere end de fleste mennesker. Hvis du får en udvej job, vil du sandsynligvis ski gratis. Mange ski bums nyde 100 dage om året på ski.

Den største ulempe

Hvis du skibums uden en trustfond, huske på, at du sandsynligvis vil have lidt disponible indkomst - takket være vores venner, høj husleje og lav løn. Kort sagt, vil du føle brød meget af tiden. Du kan komme over det. Bare prøv at fokusere på "ski" i stedet for "bum".

Åh, dreng! Bofæller!

Flytning til bjergene ved dig selv kan være "kapitalintensiv" (som betyder, at du kan gå fallit). Hvis dine midler bare få dig med i din by, skal du bofæller i mange ski byer. Prøv at indtaste sne land planlægger at dele en bolig med så mange venner som muligt. For at søge efter leje og roommates i nakken af ​​ski land prøve lokalaviser, ligesom Summit Daily News (Summit County, CO) eller Tahoe Daily Tribune (South Lake Tahoe, CA).

En Ski Country job, der leverer

Kan du læse et kort? Har du en bil, du er villig til at torturere? I sæsonen, en blomstrende industri i feriebyer er mad levering. Alle disse ferierende rotteræs konkurrenter nødt til at spise, og de ønsker ikke at spise ude hver aften. Det er her, mad levering hjælper. Du tjener vacationers. De sætter tips i lommen. Du tilbringer dine dage på ski.

En grund til Ski Midweek

Hvis du kan få ud af arbejdet, midtugen skiløb er altid at foretrække frem for weekender og helligdage. Folkemængderne er alle i arbejde eller skole, kan du parkere tættere på elevatorerne, og elevatoren billet er ofte billigere. Check rundt for tilbud, og du vil stå på ski glad (eller mindre, alligevel).

Mindre udfordrende terræn

Night skiløb er mere om at komme i sving på en regelmæssig basis for færre penge, og mindre om at tæmme syg terræn - med én undtagelse. Alpental, nær Seattle, er en udfordring dag eller nat.

Arbejde for Mountain

At arbejde for en ski resort kan score dig et årskort. Og du kan have erfaringer eller særlige færdigheder, som kan kommandere mere end typiske skibums kompensation. Et godt udgangspunkt for at finde arbejde med et skisportssted er Intrawest beskæftigelse hjemmeside, WeWork2Play.com.

Ramen!

De fleste ski bums nødt til at holde maden regningen lav. Ramen nudler kan hjælpe. Hvis Johnny finder 5 pakker af ramen nudler for $ 1,00, hvordan kan han muligvis bruge for mange penge på dagligvarer? Prøv dem med omkring halvdelen omfattede krydderier pakke og nogle ost på toppen. (Dessertbuffet.)

"Single"

Hvis du ønsker at bruge mindre tid i elevatoren linje, lære at råbe "Single" Selv når du ikke står på ski alene, bryde op din gruppe (medmindre socialisering i tråd med dine venner er vigtigt for dig), så du kan alle komme tilbage til toppen hurtigere. Hvis løfteren besætning har roped off en singler linje, komme i den. Hvis ikke, råbe "Single", vente på en gruppe foran dig til at anerkende dig, og flytte til lederen af ​​klassen (eller i det mindste, op på linje).

Koster mindre

Du siger du bare skal komme i din ski sving, men du er spændt fast til en 9-til-5? Prøv skiløb nætter i stedet for weekenden (hvis køretiden passer Dem). Du vil spare penge. På topmødet i Snoqualmie, en nat lift billet sparer dig $ 15,00 i forhold til weekend priser (på tidspunktet for dette skrives).

Ankomst tidligt

Weekenden kommer, og du planlægger at stå på ski i denne weekend for sikker. Hvordan du strække din weekend ski dollar? Gå tidligt. Find ud af hvad gang din bakke valg åbner og planlægger at ankomme endnu tidligere. Du ønsker at være i fuld gear og klar til at stå på ski, når elevatorerne åbne. De fleste weekender (på de fleste resorts) vil du nyde en time eller deromkring af temmelig bred åben skiløb før folkemængderne ankommer.

Finde billige ski

Med prisen på et par nye ski på $ 400 og op, vil den sparsommelige skiløber udforske muligheder. Der er steder på nettet specifikt reklamer billige eller brugte ski; brugte ski kan også findes på generelle sites som eBay.
Hvis du er ny i sporten, første butik den lokale ski butik, og find mærke og størrelse, der mest passer til dine behov. Finde flere acceptabel mærke vil give dig mere fleksibilitet i din søgen efter billige ski. Når du er bevæbnet med det specifikke mærke og størrelse, kan du begynde at søge de mange steder på nettet. Søgning efter "billige ski" eller "brugte ski" vil føre dig til mange rabat og brugte ski forretninger. Læs alle beskrivelser meget omhyggeligt, og sørg for at gennemgå returret, hvis produktet er ikke, hvad du forventede.
For dem, der foretrækker en mere "hands-on" tilgang anvendes der sportsudstyr butikker i mange byer; lige tjekke din lokale gule sider. Du kan også prøve de klassificerede dele af din lokale avis eller Penny Saver; du ved aldrig, hvis nogen tilfældigvis være sælger præcis, hvad du har brug for. Vær sikker på at fysisk undersøge alt udstyr; eventuelle fejl kan bruges til at forhandle en lavere pris. Må ikke holde ud for en anden farve; de vigtigste funktioner er helt og størrelse.

Elbow Room

Godnat skiområder trækker skarer, men du vil som regel nyde mere plads til at vende end i weekenden. Hvis du bor i nærheden Berkshire East, The Summit at Snoqualmie, eller Nashoba Valley, prøv dem for dig selv om natten og se, hvad du synes.