Skidestinationer til familier i Frankrig

Skidestinationer til familier i Frankrig


Frankrig tilbyder en bred vifte af ski komplekser og feriesteder, hvoraf de fleste er beliggende i de franske alper region. Skiløb kan være en aktivitet for hele familien at nyde, med mange skisportssteder imødekommende skiløbere i alle aldre og evne niveauer. Desuden Frankrig rejser skidestinationer tilbyder en bred vifte af pakker til familier i alle størrelser, og for næsten ethvert budget.

Skisportssteder over hele verden er vokset i popularitet med familier. De er ikke længere et sted for bare de rige og berømte. Faktisk har Frankrig rejser resorts udvides til at rumme alle typer af mennesker, herunder familier, og har indført en bred vifte af aktiviteter og underholdning end blot at ramme skråninger. Frankrig rejser skiløb muligheder er talrige, med hver særligt behov eller krav findes i den smukke bjerge i Frankrig.

Chamonix

Chamonix skisportssted, som er beliggende i Chamonix-dalen, er blevet en af ​​de mest populære skisportssteder i Frankrig - især for familier. Den 20-km (12,42 miles) dal ligger mellem Mont Blanc området mod syd og Aiguilles Rouges bjergene mod nord. Det tilbyder flere miles af skiløjper for deltagere på alle niveauer. De seneste skøn tyder på, at den udvej tilbyder 30 km (18,63 miles) pister for øvede skiløbere 70 km (43,4 miles) for mellemprodukter, og 46 km (28,57 miles) for begyndere. Derfor er der masser af variation og valgfrihed for alle skiløbere.

Chamonix selv er blevet populær i mange andre end dens resorts årsager. Vintersport entusiaster vil bemærke, at det var vært for den første nogensinde vinter OL. Det kan også prale af den længste kabel jernbane i verden og ligger i nærheden af ​​det højeste bjerg i Europa --Mont Blanc.

Ligesom de fleste ski komplekser, er Chamonix består af en række små landsbyer og byer. I dette tilfælde er der fire vigtigste landsbyer: Les Praz, Argentière, Les Houches og selvfølgelig, Chamonix. Når skiløbere kan rive sig væk fra pisterne i Frankrig, kan de rejse mellem landsbyerne og også nyde en vidunderlig oplevelse. Familier vil blive betaget, da de absorbere atmosfæren og kultur, mens du besøger de forskellige attraktioner, restauranter og klubber inden for disse byer.

La Grand Balcon

Fire km (2,484 miles) uden for centrum af byen Chamonix, kan familier med at finde La Grand Balcon Hotel. Dette hotel er meget typisk for de mid-range indkvartering findes i skisportssteder i hele Frankrig. La Grand Balcon, som så mange andre overnatningssteder fundet under rejser Frankrig, er rettet mod grupper af mennesker og familier. Det omfatter en pulje for børnene at nyde, mens forældrene kan slappe af i luksus af en jacuzzi eller sauna. Ligesom så mange skisportssteder i Frankrig, rejsemuligheder på La Grand Balcon omfatter måltid kvoter til en rimelig pris, samt liftkort til pisterne.

For familier bare på udkig efter et sted at sove, er La Grand Balcon også rimeligt prissat. Desuden debiteres gæster per værelse snarere end af antallet af gæster. Hvert værelse er også udstyret med et køkken, de fleste moderne bekvemmeligheder, og elektronik, såsom et fjernsyn. Som med de fleste alpestil lodges, La Grand Balcon tilbyder også en balkon med liggestole, hvor gæsterne kan slappe af og nyde det betagende landskab af Chamonix dalen.

Andre skisportssteder

Chamonix udgør kun en lille del af Frankrigs rejse branchens skisportssteder. Der er bogstaveligt talt snesevis at vælge imellem spredt over bjergkæder. Les Arcs, La Plagne, Meribel, Tignes og Courchevel repræsenterer et par af de populære alternativer for dem, der ønsker at rejse til Frankrig for en ski ferie. Hver destination har skabt sin egen turist handel og er vokset til at rumme alle typer af parter, herunder familier.

De fleste resorts tilbyder børneklubber, diskoteker og forskellige andre underholdningsmuligheder kilder i nærheden. Der er også generelt mange barer og restauranter i nærheden at underholde slidte forældre.

Hver resort fundet i Frankrig tilbyder en række overnatningsmuligheder, herunder hytter, vandrehjem og hoteller. Priserne for disse boliger kan variere fra rimeligt at ekstravagant. Derfor kan familier med et stort budget vælge en fem-stjernet luksushotel under deres ophold, mens familier på et mere moderat budget kan foretrække en enklere campingpladser pakke. Familier med individuelle behov, såsom dem med et barn med et handicap eller med særlige ernæringsmæssige behov, kan også finde passende indkvartering.