Skatter: Skatter Oversigt Tips

Holde gode skattemæssige Records

Begynd nu at begynde næste års registrering. Det vil spare dig tid, frustration og penge. Her er nogle forslag til at følge:

 • Gør månedlige bankafstemninger. Ved at holde denne opgave strøm, kan du fange enhver bank fejl (de sker). Du vil også kunne mærke nogen forkerte posteringer. For eksempel kan der være kreditkorttransaktioner, som du ikke gjorde. Der kan være automatiske tilbagekøb, som du ikke gjorde. Ved at udføre din månedlige bankafstemning, vil du holde på toppen af ​​dette. Hvis du ikke gør bankafstemninger kan identitetstyveri være forekommende, og du ikke er klar over det. Blive advaret.
 • Hold en fil af regninger. Endnu bedre, holde en specificeret fil (separat fil for hver regning). Hvis du har nok tilbagevendende betalinger (f.eks forsyningsselskaber, bil betalinger, benzin osv) - start en mappe for hver enkelt. Inden for denne mappe kan du bryde det ned i måneder. Dette afhænger naturligvis af, om mængden af ​​transaktioner er stort nok. Start en fil for alle dine større indkøb. Sæt dine betalte kvitteringer herinde, kopier af aflyste checks og instruktions pjecer (hvis nogen). Opbevar denne fil, så længe du ejer ejendommen. Optager i denne fil vil indeholde dit omkostningsgrundlag.
 • Start en fil til din forsikring dokumenter. Dette vil komme i handy, når situationer opstår, når der er behov for disse oplysninger.
 • Opretholde en fil til din køretøjer. Dette vil omfatte din lejekontrakt dokumenter, købsaftaler, rate aftaler, bil titler, bil vedligeholdelse optegnelser og kilometertal logs. Hvis du bruger din bil til erhvervsmæssig brug, holde en kilometertal log. Optag dine begynder og slutter odometeraflæsninger for hver tur. Har en plads til en forklaring / destination / formål. Optag dine transaktioner på daglig basis. Ved udgangen af ​​hver dag, registrerer hver kontrollere du har betalt, og hver indtægtskilde du har modtaget. For personer, gøre dette manuelt. For virksomhedsejere, kan du bruge et program.
 • Hvis du bruger regnskabs software, holde det nuværende. Som en del af din daglige rutine, registrere alle transaktioner. Opdater din check register på daglig basis. Ved at fastholde ordentlige optegnelser, vil du løse to problemer: For IRS, vil det vise rettidig omhu. Du vil have dokumentation til at sikkerhedskopiere dine opgjorde skatteaktiver tal. De kan lide det. For dig selv, vil det spare dig frustration, tid og penge.

Opholder Up-to-date med skattelove

Selvom du måske ikke være en skat professionel, opholder strøm love IRS skattemæssige er en god idé. Dette gælder især, hvis du eje og drive en virksomhed. Der er en række forskellige måder at holde sig ajour med, hvad der sker med IRS, og hvordan skattelovgivningen påvirke dig.

 • Læs finansielle og forretningsmæssige litteratur. Hvis du ikke er økonomisk hælder, er der mange publikationer til rådighed, der er skrevet i ikke-tekniske termer. En god økonomisk forfatter vil præsentere information på vilkår, der er forståelig for den almindelige befolkning. Eksempler på god læsning materiale omfatter: Penge, lokale erhvervsfolk tidsskrifter, Wall Street Journal, USA i dag, Time, og andre.
 • Tag en indkomstskat kursus. H & R Block tilbyder den mest populære i passende tidspunkter og steder. Læs fagblade. Hver virksomhed disciplin (regnskab, byggeri, gæstfrihed, etc.) offentliggøre deres egne nyhedsbreve, magasiner, tidsskrifter og andre informative litteratur. Ved at læse oplysninger, der er specifikke for din branche, vil du kun gavne. Du er nødt til at holde strøm for at lykkes.
 • Besøg skat forberedelse firma hjemmesider. Disse hjemmesider er opdateret med aktuelle skatteretlige ændringer og hvordan de påvirker skatteydere. Plus, mange tilbyder online læring klasser. H & R Block (hrblock.com) tilbyder en meget brugervenlig og informativ hjemmeside, at skatteyderne vil nyde at besøge. Besøg IRS online. IRS hjemmeside er meget informativ med et væld af gavnlige egenskaber for skatteyderne.
 • Deltage i seminarer og klasser. Mange lokale skat fagfolk holde klasser i løbet af året for at holde skatteydere informeret om love aktuel skat. Spørg din handelskammer for at få flere oplysninger. Tilmeld dig online nyhedsbrevet tilbydes af IRS. Den dækker skattemæssige opdateringer.

Oversigt over Skatterådgivning og arkivering proces

For at forberede den endelige selvangivelse indgivelsen af ​​dit afkast, der er en proces, der sker. Forhåbentlig at lette din årets udgang frustrationer, din indkomstskat proces er blevet yearlong. Du har været at bevare de relevante logs, optage dine udgifter og indtægter korrekt, og gør månedlige bankafstemninger. Hvis ikke, det er aldrig for tidligt at starte for næste skatteår. Først modtager du din indkomst dokumenter, inden 31. januar 2007. Uanset om du arbejder som lønmodtager eller er selvstændig erhvervsdrivende, der er en 31 jan 2007 frist for udstedelse af disse dokumenter til dig. Hvis du ikke modtager dem inden denne dato, så ring til IRS. De kan hjælpe dig med at få denne form.

Medarbejderne vil modtage en formular W-2. Kendt som tilbageholde, vil disse selvangivelser blive sendt til dig af din arbejdsgiver. Og hvis du har arbejdet i mere end en arbejdsgiver, vil du have mere end en W-2 til fil sammen med din 2006 selvangivelse. Du vil sende føderale kopi af din W-2 sammen med din 2006 selvangivelse. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, vil du modtage IRS Form 1099 af forskellige årsager. Den eneste gang, du vil modtage disse former er imidlertid, når en virksomhed eller person betalt dig penge i løbet af 2006. Disse indtægter rapportering selvangivelser nødvendigt at blive sendt til dig af alle, der har betalt dig penge og ikke tilbageholde indkomstskat. For eksempel vil din klient sende dig en 1099-MISC til det job, du færdig, der kostede dem $ 2.000. Hvis du ikke er selvstændig erhvervsdrivende, kan du også modtage en 1099. For eksempel vil din bank sende dig en 1099-I for renter betalt på din opsparingskonto. Hvis du har modtaget udbytte fra dit lager, vil du modtage en 1099.

Det første skridt er derfor i din selvangivelse arkivering proces vil involvere samle alle dine skattepapirer sammen. Har alle dine indtægter dokumenter klar. Få alle dine kvitteringer, annullerede checks og kontoudtog sammen. Du ønsker at kontrollere de beløb, du har betalt for at se, hvilke udgifter du kan kræve og eventuelt fradrag på din selvangivelse. Gå gennem dit checkhæfte for 2006 og være sikker på du fange alt det, du har betalt og kan fradrage. Forhåbentlig du indgår en forklaring på gældende udgifter. Det gør det nemmere at komme skat tid.

For det andet, få et hold af skattemæssige formularer, publikationer, tidsplaner og instruktioner, du har brug for at indsende din indkomstskat. Disse kan normalt fås fra IRS via forskellige metoder (online, personligt, lokale sites).

For det tredje, udfylde din selvangivelse. Eller tage den til en skat tilberedningsvirksomheden for dobbeltkontrol og underkastelse.

For det fjerde, dobbelttjekke dit afkast for matematiske fejl eller manglende oplysninger. Sørg hver relevant linje har noget på den.

Femte, underskrive og datere dit afkast. Hvis arkivering fællesskab, skal du sørge for din ægtefælle har underskrevet selvangivelsen. Sidste, hvis mailing dit afkast, vedhæfte alle dokumenter. Dette omfatter din W-2. Staple dem. Brug ikke en papirklips eller lade dem løstliggende. Glem ikke at inkludere din skattebetaling, hvis du skylder nogen 2006 skatter. Læg i kuvert, lægger porto, og mail.

H & R Block Tip: Hvis arkivering elektronisk, har alle de oplysninger til rådighed til at overføre over i din e-fil tilbage. Find en computer. Find et passende tjenesteyder, der opkræver et rimeligt gebyr (eller gratis). Derefter vil softwaren tage dig trin-for-trin i selvangivelsen arkivering proces. Så ... tag en dyb indånding og slappe af.

IRS Tax Opløsning

Hvis du har en fremragende kriminelle indkomstskat kompensation, IRS tilbyder følgende programmer, der falder ind under det, der kaldes »skat opløsning '. Der er visse krav til hver.

Afdrag arrangementet. Du kan betale din kriminelle skatteopgørelse (herunder bøder og renter) i rater. Form 9465 (afdragsordning Request) skal udfyldes af dig og knyttet til din selvangivelse. Den samme fremgangsmåde som med dine ikke-kriminelle skatter gælder. (Se afsnit skat tip afsnit om rate aftaler).

Tilbyd i kompromis. Denne metode har den IRS, og du afregne din indkomstskat gæld på mindre end det oprindelige beløb. Det er kendt som en gensidigt fordelagtig aftale betaling. Her tal IRS, at det er bedre at få noget end ingenting. Du kan normalt betale i et engangsbeløb eller afdrag. Denne metode tager dog et stykke tid, for at IRS at fuldføre processen. Og det kan være tidskrævende for dig. Du kan ikke bare ringe til IRS og bede om dette arrangement. Du er nødt til at anmode om denne ordning efter:

 • Brug af formular 656 (Offer i Kompromis)
 • Ved brug af formular 433-A eller B (informationsindsamling Udtalelser)
 • Skrive et følgebrev hvorfor IRS bør acceptere dit tilbud
 • At gøre en god tro depositum (inkluderet i din skriftlige anmodning pakke)

Uerholdelige regnskaber. Disse er også kendt som tilfælde «uforholdsmæssigt store ulemper". Du ville skulle have meget lidt, om nogen, at aktiver bruge kvalificere sig til denne skat resolution metode. Også ville din indkomst lige knap kunne dække dine leveomkostninger for at kvalificere sig. Ved at anvende for denne kategori, skal du udfylde en formular 433A (finansieringsoversigten). Når du beder om denne metode, vil din IRS anmelder forberede Form 53 forårsage nogen indsamling aktiviteter til at være midlertidigt inaktiveret. Du vil dog fortsat skylder skatter og renter som de vokser. Kun indsamlingen er midlertidigt sat på hold. Du skal vide, at når du modtager den "uerholdelige" status, vil din konto årligt af IRS.

Støjafskærmning. Denne IRS skat opløsning metode har skatteydere arrangere med IRS at tilbagebetale deres kriminelle skattepligt, men ikke de involverede bøder og renter. Her også skal du have en god grund til ikke at kunne betale hele beløbet. En god grund ville være: dødsfald i familien, tab af indkomst, sygdom eller indespærring - f.eks. Du kan anmode om en nedskæring ved anvendelse af formular 843 (krav om tilbagebetaling og Anmodning om Støjafskærmning).

Konkurs. Hvis du har flere kreditorer, end du kan håndtere, og IRS er bare en af ​​dem, kan du søge om konkurs. Når du gør det, skal IRS stoppe alle yderligere indsats indsamling. At se din advokat er det bedste bud for denne metode.

Skat Spørgsmål

Hvad betyder den pengestrømsfrembringende basis regnskabsmetode betyde? Det betyder, at du rapporterer (fradrage) dine udgifter i det år, du har betalt dem. Det betyder også, at du indberette din indkomst i det år, du rent faktisk modtager den. Individuelle skatteydere bruger kontantbasis regnskabsmetode mens rapportering af deres indkomstskat.

Hvad er en byttehandel indkomst? Skal jeg anmelde det? Byttehandel indkomst er, når du modtager noget (tjeneste eller ejendom) i stedet for kontanter som betaling af en gæld til dig. Det omfatter også du udfører en tjeneste for en anden i bytte for at modtage noget andet end kontanter. I teknisk lingo, det er en udveksling af ejendom eller tjenester. Ingen kontanter er involveret. For eksempel, du gør nogle grafisk design for en person til gengæld for gratis reklame i hans eller hendes publikation. Både du og den anden person er involveret i byttehandel udveksling skal blive enige om en positiv værdi for de tjenester, der udveksles. Denne værdi skal indberettes på formular 1099 (Indtægter fra Broker og Barter valutatransaktioner). Ja, du vil rapportere denne indtægt på din føderale selvangivelse.

Jeg skylder mine landscaper penge og gav hende en note i stedet for kontanter. Kan jeg fratrække det? Nej. Kun når du faktisk betale kontant for en udgift kan du fratrække det. Desuden skal din betaling ske inden for det nuværende skatteår 1. januar - 31. december 2007.

Hvor længe skal jeg holde mine optegnelser? 3 år er den generelle tidsramme for at holde dine optegnelser. Dette skyldes, at IRS generelt har tre år fra den dato, du indsende din oprindelige selvangivelse til at revidere den. Det anbefales at holde i længere tid end dette, men da der kan opstå andre situationer. For eksempel, hvis du er mistænkt for skattesvig, er der ingen grænse for, hvor lang tid IRS kan gå tilbage til at undersøge dine optegnelser (Statutten for begrænsninger). Hvis du ejer fast ejendom, holde alle skattemæssige dokumenter vedrørende grundlag af ejendommen, så længe du ejer ejendommen. Det gælder for enhver ejendom, du ejer, faktisk. Hold de tilknyttede optegnelser, så længe du ejer ejendommen. Hvis du ejer nogen IRAS, investeringsforeninger konti, og lagre, opbevare transaktionsregistreringer / dokumenter i forbindelse med dem, så længe du ejer emnerne. Dette omfatter bidrag og fordelinger, udbytte reinvestering og anskaffelse.

Tax Day

Hvert år kan du være sikker på, at nyheden vil dække skat dag. Det er altid en nyhedsværdi feature om, hvor mange skatteydere Paltrows at komme på posthuset ved midnat. Kameraer viser linjer af biler med chauffører / skatteydere venter på at aflevere deres selvangivelse. Vil de gøre fristen midnat? Derhjemme er sidste minut filers hopping på deres computer til at indgive deres selvangivelse elektronisk. De har brug for at få det forelagt af midnat. Will
de gør det? Det er skat dag.

Det er April 16, 2007 - skat dag - hvad har du brug for at gøre, hvis du ikke har indgivet din 2006 selvangivelse endnu? Tusindvis af skatteyderne vente for denne dag og trængsel. Vigtigst: Du skal få din 2006 selvangivelse poststemplet senest midnat (lokal tid) den 16. april 2007.

Uanset hvilken metode til indkomstskat arkivering du vælger til din 2006 selvangivelse, skal den være poststemplet af denne forfaldsdato (hvis papiret afkast blev sendt). Mange skatteydere sende deres papir selvangivelse via certificeret eller anbefalet post for at være sikker på dette poststemplet.

Andre skatteydere blot køre op til posthuset ved midnat at aflevere dem tilbage. Faktisk hele USA, vil du finde så mange skatteydere, der kører på posthuset før midnat at der er »Tax Day parter«. En lokal nonprofit vil oprette tabeller, sælge frimærker, og give ud gratis kaffe til sidste minut skattemæssige filers. Det gør en stressende og hektisk tid af året skal lettere at håndtere.

Din lokale samfund kan have udviklet "selvangivelse aflevere sites« i hele området. Nogle kan sættes op på biblioteker, medborgerhuse eller brandstationer. Disse er blot nogle eksempler på kendte forekomster på skat dag. Spørg din lokale handelskammer til
se, om de har kendskab til websteder tilgængelige.

Skat tilberedningsvirksomheden Insight

Med al den stress og jag i skat sæson, er det nemt at tage skattemæssige regnskabsudarbejderne for givet. De er der for at hjælpe os, men de arbejder lange, besværlige timer i processen. Nogle forslag til at lette deres dag er: Få dine skatteoplysninger organiseret. Dette kan ikke overvurderes. Det vil ikke kun spare dig tid og penge, men det vil spare din skat tilberedningsvirksomheden nogen tid. Dette vil igen, gemmer dem fra fakturerer dig for den tid det tager for dem (eller deres kontor personale) til at organisere dine skatteopgørelsen. Du kan læse om den skattepligtige, der blot tager i en pose fuld af kvitteringer for deres skat tilberedningsvirksomheden. Det sker oftere, end du tror. Hold din planlagte udnævnelse. Ved at vise op til tiden til din skat tilberedningsvirksomheden udnævnelse, vil du have mere tid til at gå over din behov, optegnelser og andre nødvendige oplysninger. Plus, det viser respekt. Vær forberedt på at besvare et spørgeskema. Din skat tilberedningsvirksomheden vil sandsynligvis have et spørgeskema, de har brug for at gå over med dig. Det hjælper dem med at få flere oplysninger om indkomstskat situation. Behandl dem retfærdigt. Må ikke bare smide dine poster på dem og kræve de behandler det. Ikke mange mennesker rent faktisk elsker indkomstskat forberedelse proces, men det er ingen grund til at behandle din skat tilberedningsvirksomheden uciviliseret. Tak dem for deres hjælp. Ved at udtrykke en ærlig forståelse for, hvad de gør, vil det lysne deres dag. Det er ikke nemt at være en skat tilberedningsvirksomheden. Giv dem et lille tegn på påskønnelse. Ingen skat tilberedningsvirksomheden ville vægrer sig ved en simpel æble, stress reducer bold eller et viskelæder. Lad dem med et smil. En behagelig udveksling af oplysninger, der sluttede i et smil vil lette enhver skat tilberedningsvirksomheden hektiske dag.

Én gang kun 2.006 Fradrag

Hvis du har brugt telefon langdistance eller bundtede tjenester fra 28 Februar 2003 til 31. juli 2006 kan du kvalificere dig til en engangs-kun tilbagebetaling af enhver føderal punktafgifter betalt dig for benyttelsen af ​​disse tjenester. Denne tilbagebetaling er kun tilgængelig for indkomstskat 2006. Du kan anmode om en refusion ved hjælp af enten den faktiske værdi eller en standard fradrag beløb.

Faktiske beløb: At kræve tilbagebetaling for det faktiske beløb, du har betalt for den føderale punktafgift, der gælder for dig, skal du: 1) Find alle dine regninger fra denne periode (42 måneder værd, at være helt præcis). 2) Beregn restitutionsbeløb på formular 8913. 3) Sæt det beregnede tal på den rette linje i din 2006 Form 1040. a. Form 1040 - Line 71b. Form 1040A - Linje 42 c. Form 1040EZ - Line 9 4) Fastgør formular 8913 til din 2006 formular 1040. 5) forelægge IRS.

Standard Beløb: Her er fordelingen for det faste beløb, du kan tage: Hvis du hævdede en dispensation, standard restitutionsbeløb er $ 30. Hvis du hævdede to undtagelser, er det $ 40. For tre undtagelser, er 50 $. Og for fire eller flere undtagelser, restitutionen er $ 60 år. Dette er det maksimale beløb, du kan modtage for denne ene gang kun restitution. Ovenstående oplysninger gælder kun for de enkelte skatteydere. Hvis du ejer en virksomhed, andre procedurer involveret i at hævde din refusion. Du er nødt til at tjekke IRS hjemmeside for mere information.

Nonfilers: Hvis du opdager, at du ikke behøver at indgive en almindelig 2006 selvangivelse, du stadig kan anmode denne ene gang telefon restitution. Du skal blot bruge den nye IRS Form 1040EZ-T til at gøre dette - hvis du vil have standard tilbagebetaling beløb. Du kan afhente papirkopier af formular 1040EZ-T på samme måde, som du ville gøre alle de andre IRS formularer - online (IRS.gov), telefonisk eller på de lokale steder. Du kan indsende denne formular via papir eller elektronisk. Hvis du vil have det faktiske restitutionsbeløb, du har brug for at udfylde og vedlægge Formular 8913 til Form 1040EZ-T.

IRS afbetaling Aftaler

Når du ikke er i stand til at betale din skat fuldt ud, kan du bede IRS om en afbetaling. Du kan anmode om denne plan enten via telefon eller ved at indsende en selvangivelse (blanket 9465). Der er en $ 43 gebyr for denne service. Dette beløb vil blive trukket fra din første betaling. Hvis du beslutter at starte processen via telefon, skal du blot ringe til IRS på 800-829-1040. Du skal bruge dit CPR-nummer (eller skatteyder identifikationsnummer), hvad skatteår, du ringer om, og hvilken type skat form du sendte (f.eks 1040, 1040A, eller 1040EZ). Lad IRS repræsentant ved, hvad månedlige betaling figur du har råd, og de vil opdatere dine poster med figuren. Repræsentanten vil så fortælle dig, når din første rate betalingen forfalder.

IRS vil give dig muligheder for betaling (f.eks via mail eller en direkte debitering). Derefter vil de sende dig det nødvendige papirarbejde. Husk at udfylde og udfylde det ud straks. Når du er oprettet i systemet, kan du ændre din betalingsmetode via IRS hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at kalde IRS, kan du også indsende Form 9465 (afdragsordning Request) sammen med din 2006 Form 1040, 1040A, eller 1040EZ. Også omfatte en check på et beløb, du kan betale. IRS vil derefter gennemgå dine oplysninger og beslutte, om de er enige med Deres forslag. Du vil modtage en IRS Meddelelse om deres beslutsomhed. Husk, at selvom du kan indgå en rate aftale med IRS, vil du blive vurderet renter på din ubetalte skattepligt.

IRS Tax Happenings

Hvert skatteår finder nye skatteregler begivenheder og love, der påvirker skatteydere. I år er ikke anderledes. Her er en af ​​de vigtigste så langt som mange skatteydere vil blive berørt: Split Tilbagebetaling Option.

2006 er det første år, at skatteyderne kan modtage deres tilbagebetalinger via direkte indbetaling til mere end én bankkonto. Kendt som 'Ny Split Refund Option', tillader denne indstilling skatteydere at opdele (split) deres tilbagebetaling af skat i deres bank, investeringsforening, mæglerfirmaer, eller kreditforeninger. Skatteyderne får lov til at gøre dette for op til tre konti.

Skat Form 8888 - Direkte Depositum på Tilbagebetaling til mere end én konto. IRS ønsker også skatteydere at vide, at der er sket forbedringer foretaget for skatteåret 2006 om Gratis Fil e-arkivering program. Dette program findes på IRS hjemmeside. Skatteyderne skal ikke være bekymret over de mange forskellige tilbud fra partnere (f.eks Tilbagebetaling Anticipation Lån), da de er blevet fjernet fra stedet. I de foregående år, skatteyderne måtte klare sig igennem tilbud fra udbydere, før du sender deres selvangivelse. (Dette er forbedret website funktionen betragtes en 2006 skatteår lov begivenhed.)