Skatter: skatteplanlægning Tips

Skat Planlægning Defineret

Skat planlægning er ikke noget, der sker kun ved årets udgang. Det synes så mange skatteydere rammes med en stor skat bill i slutningen af ​​indkomstskatten året, at de sværger at ikke lade det ske næste år. Men de enten ikke ved, hvordan og hvor du skal starte, eller de bare aldrig starte en proces. Du har gode intentioner, men intet er sat på plads. Du har brug for skatteplanlægning. Det er afgørende for din økonomiske og / eller virksomhedens succes. Hvad er det?

Et godt skatteplanlægning program er en året rundt proces. Korrekt skat planlægning kan hjælpe dig med følgende:

 • reducere din skattetryk,
 • budgettering din skat regninger
 • udskyde (udskyde) nogle indtægter til et senere år,
 • planlægge dine udgifter på en gavnlig måde for dig (har dem fratrækkes hurtigere end normalt)
 • timing dine indkøb i en fordelagtig sag
 • beregning af skatteeffekten af ​​dine køb
 • overveje virkningerne af dine forskellige indtægtskilder har på din skatteopgørelse
 • overveje, hvordan dit salg udsving vil påvirke din generelle skat billede
 • Andre

Karakteristik af en god skatteplanlægning program omfatter:

 • Tager hensyn til din nuværende indkomst, udgifter og finansielle stilling
 • Kendskab til dine personlige og / eller forretningsmæssige finansielle mål og målsætninger
 • Kendskab til dine evner og ressourcer til at nå dine mål
 • Nem at forstå
 • Let at følge (er realistisk)
 • Konkret viser trin, du skal tage
 • Har en begyndelse og slutpunkt
 • Kan opdateres løbende efter behov
 • Indeholder et worst case scenario

Enhver god skatteplanlægning faglig eller rådgiver kan hjælpe dig med ovenstående.

Estimering din skat

Du kan hjælpe plan for skatteåret 2007 ved at anslå og betale din skat kvartalsvis. Du ville bruge formular 1040ES til dette. Ved at betale din skat på kvartalsbasis, vil du ikke have en enorm årets udgang skatteopgørelse grund. Med andre ord kan der anslås skattebetalinger være en meget gavnlig budgettering værktøj.

Anslået skatter skal betales til skattemyndighederne, når du enten 1) ikke nok kildeskat tages ud af din lønseddel, eller 2) du havde over $ 1.000 af indkomst, hvor skatterne ikke blev tilbageholdt. De mest almindelige kilder til indkomst, hvor beskatning ikke tilbageholdes omfatter: selvstændig indkomst, underholdsbidrag, og renter og udbytter.

Det er normalt sikkert at sige, at hvis du havde en skattepligtig i 2006 kan du drage fordel af at gøre forventede indtægter skattebetalinger i 2007. I gennemsnit, kan du normalt anslå din 2007 skatter ved hjælp af din 2006 skattemæssige tal. Dette gælder kun, hvis du ikke har haft nogen store udsving i din økonomiske situation, selv om.

Vær sikker på, at dine anslåede betaling beløb ikke er for stor eller for lille, men eller IRS vil vurdere dig en straf.

Må ikke bekymre dig med estimerede skattebetalinger for 2007 hvis i løbet af 2006 du havde ingen skattepligt, eller du ikke har brug for at indgive en selvangivelse 2006.

Et fantastisk værktøj til at bruge til at beregne, om det korrekte tilbageholdelse beløb bliver trukket fra din lønseddel findes i Tilbageholdelse Calculator. En af disse regnemaskiner findes på H & R Block hjemmeside. Der er også en findes på IRS hjemmeside. Tilbageholdelse Lommeregner kan også hjælpe dig med at anslå din skat.

Trin til at tage at sænke dine 2006 Skatter

Selv om det kan være for sent for de fleste mennesker til at sænke deres 2005 indkomstskat byrde, betragter det som en ren tavle for 2006. I begyndelsen af ​​året er en fantastisk tid for skatteplanlægning. Der er mange skridt du kan tage nu for at undgå mærkat stød under næste års indkomstskat arkivering sæson. For eksempel kan du øge din pension konto bidrag. Du kan donere varer eller kontanter til en eller flere velgørende organisationer. Hvis du ikke allerede deltager i en arbejdsgiver-sponsorerede omsorgskrævende eller medicinsk fleksibel udgifter konto, få nogle skattemæssige rådgivning og planlægning hjælp fra din menneskelige ressourcer afdeling eller en skatteplanlægning professionel til at afgøre, om de er rigtige for din situation. Føler virkelig fed? Udforsk virkningen indskrive i en høj fradragsberettigede sundhedsplan og gratis sundhed opsparingskonto (HSA) kan have på din indkomst skatteklasse. Før du gør nogen af ​​disse ting, er det nok bedst at søge vejledning af en ejendom skat planlægning professionel til at få mest muligt ud de foranstaltninger, du tager.

September IRAS og andre pensionering konti

Kvalificerede medarbejdere kan have så mange forskellige pensionering køretøjer som de vælger. Arbejdsgivere kan tilbyde en september IRA og en anden type pensionsordning til medarbejdere, men dette kræver, at arbejdsgiveren enten vedtage en forhåndsgodkendt september eller et individuelt designet september Arbejdsgiveren kan ikke bruge Form 5305-september Deltagelse i en september IRA har indkomstskat arkivering konsekvenser for både arbejdsgivere og arbejdstagere. Både arbejdsgivere og arbejdstagere bør søge skatterådgivning og planlægning bistand, når de forsøger at fastslå virkningen for nuværende og fremtidige skatteplanlægning scenarier.

Modtagelse af Skat Dokumenter fra arbejdsgivere og andre

Uanset om du er en teenager arbejder på deltid på det lokale indkøbscenter eller en corporate udøvende arbejder for et Fortune 500 selskab, vil du modtage indkomstskat dokumenter fra forskellige kilder. Nogle vil dokumentere indkomst, at du skal rapportere om din selvangivelse. Andre vil dokumentere fradrag, som du kan gøre krav på din selvangivelse. Uanset hvad danner dokumenter den gyldne regel er, at med få undtagelser, de fleste alle indkomstskat arkivering relaterede formularer være poststemplet og i mailen til skatteyderne senest den 31. januar det følgende kalenderår. For eksempel, for skatteplanlægning, bør du planlægger at modtage dine 2005 skattemæssige dokumenter ved tidligt-til midten af ​​februar 2006.

Typer af selvangivelser Du modtager muligvis

Hvis du forsøger at komme foran kurven med din pre-forberedelse skat planlægning og tilrettelæggelse, holde øje med din postkasse for vigtige skattemæssige dokumenter. Du bør begynde at modtage indkomst selvangivelse dokumenter og papirarbejde i mailen engang omkring midten af ​​januar. Hver Situationen er lidt anderledes, men generelt er der fælles skattedokumenter, som de fleste mennesker modtager. Arbejdsgivere vil sende dig W-2 formularer. Hvis du freelance, bør kunder, for hvem du har afsluttet mindst $ 600 værd af arbejde hver sende dig en 1099-MISC form. Hvis du har tjent udbytte på gensidige fonde eller andre investeringer, bør du modtage en eller flere 1099-DIV formularer fra kontoen administratoren. Hvis du har tjent renter på din kontrol eller opsparingskonto, bør du modtage en 1099-INT. Hvis du har et realkreditlån, vil du modtage en 1098 fra din pant selskab tydelig angivelse af fradragsberettigede renter, du har betalt i 2005. Du kan få andre indtægter skattemæssige former også.

Gathering personlige økonomiske Dokumentation for skat forberedelse

Som forberedelse til indkomstskat arkivering, skal du bruge skattemæssige dokumenter, du har modtaget, at statens indtægter og fradrag, som pant interesse eller studerende lån interesse. Du vil også nødt til at finde kvitteringer for fradragsberettigede udgifter såsom medicinske regninger og kvitteringer for eventuelle velgørende donationer, du har foretaget i løbet af året. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, skal du også nødt til at samle kvitteringer for alle fradragsberettigede erhvervsmæssige udgifter. Tjek IRS publikation 535 for en komplet liste over erhvervsmæssige udgifter. Endelig, hvis du har et hjemmekontor, vil du nødt til at finde kvitteringer for offentlige værker og bevis for realkreditlån eller leje betalinger, blandt andre. Du kan finde en liste over tilladte hjemmekontoret fradrag i IRS publikation 587. Fremadrettet til næste år på dette tidspunkt, mens du grave alle disse optegnelser, sortere alt og oprette filer til at holde dine regninger; bank, kreditkort, og pensionering kontoudtog; og kvitteringer for fradragsberettigede poster og velgørende donationer. Derefter holde tingene frasorteret som de kommer i løbet af året. På den måde vil næste års selvangivelse være en leg at tilberede.

Om Pensionering konto catch-up Bidrag

Skat år 2005 catch-up bidrag grænser for traditionelle og Roth IRAS er $ 500 for et samlet årligt bidrag på højst 4500 dollars. For 401 (k), 403 (b), reduktion løn september, og 457 konti, det er en ekstra $ 4.000 for et samlet årligt bidrag på højst 18000 dollars. For simple planer, den maksimale 2005 catch-up bidrag er $ 2.000 for et årligt maksimale bidrag beløb på $ 12.000. Bidrag til en pensionering konto kan give betydelige indkomst skattemæssige fordele. For mere skatterådgivning og planlægning hjælp til at afgøre hvilken pensionering konto er bedst til dine behov, rådføre sig med en kvalificeret skat eller finansiel planlægning professionel.

Catch-up bidrag er bidrag til en pensionering konto af personer, der er eller vil blive 50 år ved udgangen af ​​et givet skatteår fil år. Disse folk er tilladt højere maksimale bidrag, fordi de er tættere på pensionsalderen end yngre arbejdstagere.

Fordele og ulemper ved medicinsk Expense Fleksibel udgifter tegner

Medicinsk fleksible udgifter konti (FSA) funktionen meget på samme måde afhængige pleje fleksible udgifter konti gør. Under forudsætning af din arbejdsgiver tilbyder medicinsk FSAs, kan du indbetale penge på en før skat på kontoen. Dette reducerer din skattepligtige indkomst potentielt spare dig hundredvis af dollars i indkomstskat. En medicinsk FSA kan være et udmærket skat planlægningsværktøj. Medicinske FSAs er lidt mere fleksible end omsorgskrævende FSAs. Hvis du bliver dømt til at indsætte $ 3.000 for året i et medicinsk FSA, kan du gøre krav mod den fulde $ 3000 fra dag et af kalenderåret. Ikke så med den afhængige pleje FSA, hvor du kan kun gøre krav op til det indskudte beløb på kontoen gennem krav dato. Men pas på! Både afhængig pleje og medicinske FSAs er "use it or lose it" konti. Hvis du ikke pådrage og fremsætte krav om kvalificerede udgifter ved en bestemt frist, mister du dine penge. For mere information om, hvad IRS mener kvalificeret medicinsk regning og gældende frister, læse IRS publikation 502. Hvis du har en masse af udgifter til lægebehandling, kan du være bedre til tydelig angivelse på din selvangivelse, hvis du tror dine udgifter vil overstige 7,5% af din justerede bruttoindkomst. For skatterådgivning og planlægning hjælp, konsultere en finansiel planlægger eller skat professionel.

Leje en Financial Planner

Beslutning om, hvorvidt eller ikke at ansætte en finansiel planlægger, kan være en stor beslutning. Det er klart, hvis du vinder statslotteriet du ikke kommer til at stash gevinsterne under din madras. Men for de fleste mennesker, at det er nødvendigt at ansætte en finansiel planlægger er en beslutning, der er nået frem til gradvist. Hvis du finder du har brug for hjælp fastsættelse af skattemæssige konsekvenser af visse finansielle bevægelser du overvejer, eller hvis du fik tilbage med posen på en heftig fane indkomstskat, chancerne er du kunne bruge nogle ejendom skat planlægning ekspertise. Andre punkter, hvor det kan være fornuftigt at søge ejendom skat planlægning tjenester er, når du er ved at forberede en vilje, blive gift, skilt, købe eller sælge fast ejendom, eller planlægger en familieferie. For at hjælpe dig med at beslutte, om du kunne drage fordel af de skattemæssige rådgivning og planlægning tjenester en finansiel planlægger kan låne, kan du besøge den offentlige information side i National Association of Financial og Estate Planning. Hjemmesiden indeholder links til oplysninger om den finansielle planlægning og et søgeværktøj til at finde en finansiel planlægger i dit område.

Fordele og ulemper ved sundhed bankbog

Sundhed bankbog (HSA) er relativt ny på skatteplanlægning scene. Introduceret i slutningen af ​​2004, den anvendelsen af ​​en sundheds opsparingskonto er at spare overbebyrdede forbrugere penge på præmierne. For en sundhed opsparingskonto til at arbejde, skal du have en høj fradragsberettigede sundhedsplan (HDHP). HDHPs generelt selvrisikoen på mindst $ 1.000 for enkeltpersoner og $ 2.500 for familier. I det væsentlige, det HDHP virkelig kun dækker katastrofale pleje. Til gengæld for de høje selvrisikoen, får du lavere præmier. Du tager de penge, du sparer på dine præmier og deponere det på en før skat i en HSA. Der skærer din indkomstskat regningen ved at sænke din justerede bruttoindkomst. Derefter skal du bruge pengene i HSA at betale forhånd for sædvanlige udgifter til lægebehandling. Nogle HSAs tilbyde et betalingskort, som du kan bruge til at betale for kvalificerede udgifter på tidspunktet for tjenesten. Andre kræver, at du til at indsende kvitteringer for refusion. Men vent! Det bliver bedre. HSAs ikke "use it or lose it" konti som omsorgskrævende eller medicinske fleksible udgifter konti. Hvis du ikke bruger alle pengene på din HSA, det sidder der på ubestemt tid at tjene renter på en skattefri basis. Du kan bruge de penge, skattefri enhver tid til at betale for udgifter til lægebehandling. Og hvis du venter til efter alder 59, kan du tage penge ud til noget formål og ikke behøver at betale skat af det. Så mens HSAs formodes at være at hjælpe den gennemsnitlige Joe, skeptikere se dem som en skat husly for velhavende amerikanere. Det er fordi de kan bruges som et alternativ pensionering og ejendom skat planlægningsværktøj til personer, der har maxed ud grænserne for deres eksisterende pensionsordninger. Uanset om du har brug for en skat husly eller en pause på sundhedspleje forsikringspræmier, sandheden er en HSA kan redde din familie big bucks nu og i fremtiden på din selvangivelse. For mere information, læse IRS publikation 969.

Fordele og ulemper ved omsorgskrævende Fleksible udgifter tegner

Hvis din arbejdsgiver tilbyder en omsorgskrævende fleksibel udgifter konto (FSA), kan det spare dig for en betydelig mængde indkomstskat. En omsorgskrævende FSA giver dig mulighed for at indbetale penge fra din løn på en konto, som du så kan få adgang til at betale for kvalificerede udgifter til dine børn i alderen op til 13 eller visse voksne pårørende. Pengene går ind på en før skat, der har gavn af at sænke din skattepligtige indkomst. En omsorgskrævende FSA kan være en stor skat planlægningsværktøj. Det kan være nødvendigt at fuldføre papirarbejde at få godtgjort de udgifter, du betaler ud af lommen. Flere og flere konti er knyttet til et betalingskort, som du kan bruge til at betale udgifter direkte. Pas dog: omsorgskrævende FSAs er "use it or lose it" konti. Det betyder, hvis du ikke bruger alle de penge du indbetaler på kontoen inden fristen, mister du penge. Også, hvis du bruger en omsorgskrævende FSA, kan du kun fratrække på din selvangivelse omsorgskrævende udgifter ud over dem, du får godtgjort gennem FSA. For mere information om afhængige pleje udgifter og FSA deadlines, læse IRS publikation 503. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt en FSA er rigtigt for dig, søge skattemæssig rådgivning og planlægning hjælp fra en kvalificeret professionel.

Stigende pensionering konto Bidrag

Stigende pensionering konto bidrag, uanset om det er en 401 (k) eller en 403 (b) -er så gavnlig på så mange niveauer, at det er næsten en no-brainer! Bortset fra at spare op til alderdommen selv, hvilket er en langtrækkende mål, at mange opsparere har svært ved at visualisere, du sænke din indkomstskat byrde i dag. Det er fordi bidragene er færdig på en før skat, som har den umiddelbare virkning af at sænke din skattepligtige indkomst. Ikke alene at klippe dit indkomstskat med en heftig beløb, vil enhver skatteplanlægning ekspert fortælle dig det reducerer også det beløb, du betaler i Social Security og Medicare skatter. Så er der arbejdsgiveren match til at overveje. De fleste arbejdsgivere matche medarbejdernes bidrag dollar-for-dollar. Hvis du ikke bidrager til det maksimale beløb din arbejdsgiver vil matche, er du smide gratis penge væk. Hvis dette ikke er nok til at overbevise dig om at øge din pensionering konto bidrag, få nogle skattemæssige rådgivning og planlægning hjælp fra en kvalificeret fagmand, der kan besvare dine spørgsmål.

Måder at sænke 2005 Skatter i 2006

Når det nye år er begyndt, er der nogle ting, du kan gøre for at påvirke din indkomstskat byrde for det foregående år. Men en ting du kan gøre fra en skatteplanlægning perspektiv er åben og finansiere en individuel pensionering konto (IRA) senest 15. april Hvis du allerede har en IRA, gøre en ekstra indbetaling på op til den tilladte grænse. Ikke alle IRAS er fradragsberettigede, så før du åbner en, kan du ønsker at få skatterådgivning og planlægning vejledning fra en kvalificeret finansiel planlægger. For at finde en certificeret finansiel planlægger i dit område, kan du besøge Certified Financial Planner Board of Standards hjemmeside, og bruge søgeværktøj.

Etablering af et September IRA

Enhver arbejdsgiver kan etablere en september IRA, så længe tre krav er opfyldt. Den nemmeste måde at møde det første krav om en skriftlig september aftale påhviler arbejdsgiveren at fuldføre IRS Form 5305-september Derefter hvert støtteberettiget medarbejder-selv om det kun er dig selv-skal modtage information om SEP IRA planen, herunder en kopi af IRS Form 5305-september Endelig skal hver støtteberettiget medarbejder åbne en september IRA på et pengeinstitut. Kontoen tilhører medarbejderen og arbejdsgiveren indbetaler bidrag direkte til den finansielle institution, så krediterer den korrekte mængde bidrag til den enkelte medarbejders september IRA. Deltagelse i en september IRA har indkomstskat arkivering konsekvenser for både arbejdsgivere og arbejdstagere. Både arbejdsgivere og arbejdstagere bør søge skatterådgivning og planlægning bistand, når de forsøger at fastslå virkningen for nuværende og fremtidige skatteplanlægning scenarier.

Om september IRAS

September står for forenklet medarbejder pension. IRA står for individuel pensionering konto. En September IRA er en nem at åbne, let at bruge IRA, der er designet til at give arbejdsgiverne en måde at bidrage til deres ansatte pensionsopsparing. En September IRA kan også bruges af folk, der er selvstændige erhvervsdrivende som et middel til at spare op til deres egen pension. IRS har en hel sektion af sin hjemmeside helliget september IRAS kaldet SEP Resource Library. Du kan læse om, hvordan du opretter en SEP der kvalificerer til at åbne en SEP bidrag grænser, indkomstskat fradrag for bidrag, og meget mere. Der er også et væld af former og publikationer i den ressource bibliotek til at hjælpe dig med indkomstskat arkivering og skatteplanlægning.

Måder at modtage Skat Planlægning Information

Afhængig af størrelsen af ​​din skatteplanlægning behov og dine evner / viden sæt, kan du få skatteplanlægning oplysninger på andre måder udover faktisk sidder med en skatteplanlægning professionel. Her er nogle andre måder at blive bistået med dine skatteplanlægning behov:

Online: Mange skattemæssige virksomheder tilbyder online skatteplanlægning rådgivning. Nogle har en online bibliotek tilbyder skatteoplysninger til at hjælpe skatteyderne planlægge deres skatter. Eller du kan få indblik i, hvordan visse begivenheder påvirker din skat. Dette er en self-serve-programmet og er bedst tjent med skatteydere med basale skattemæssige behov eller en grundlæggende viden om, hvordan du gør skatteplanlægning. Skat fagfolk og almindelige skatteydere vil gøre godt med en online skatteplanlægning bibliotek. Det vil sige, hvis oplysningerne præsenteres i let at forstå vilkår og ikke teknisk lingo.

Skat softwareprogrammer. Mange skat softwareprogrammer omfatter skatteplanlægning oplysninger. Ligeledes kan nogle har gratis rådgivende kontakt med en skatteplanlægning professionel. H & R Block tilbyder dette gennem deres TAXCUT produkter - både online og offline.

Bibliotek. Gå til din lokale eller universitetsbibliotek og udøvelse af tidsskrifter til rådighed. Eller læse IRS Code (for dem hjertelig og temmelig masochistiske skatteydere). Ekskl IRS kode, der er en række publikationer til rådighed i let at forstå vilkår til at hjælpe dig med at forstå skat planlægning.

Bøger. Der er mange bøger til rådighed til at hjælpe med skatteplanlægning. Indsigt i forskellige skattelove som de vedrører skatteplanlægning spørgsmål drøftes. De er skrevet for den almindelige befolkning til at forstå og indeholder et væld af nyttige oplysninger. JKLasser er en meget populær en (for eksempel).

Skatteplanlægning seminarer. Lokale skat fagfolk gerne sponsorere seminarer for at informere skatteyderne om aktuelle emner og skatteplanlægning indsigter. Nogle opkræve et gebyr, og nogle gør ikke. Sommetider disse seminarer er en måde at få nye kunder til sponsor. Andre gange hovedformålet er simpelthen at uddanne.

Personlig - telefon, e-mail, chat. Mange skat forberedelse virksomheder tilbyder skatteplanlægning tjenester uden for deres program. For skatteydernes bekvemmelighed, metoder til kontakt varierer fra telefon til online chat. Disse former for kontakt tilbyde skatteydere en mere personlig samtale om, at afgiften planlægningsspørgsmål specifikke for dem, kan blive bedt om. Check med dine skat software program funktioner.

Finde en Tax Planning Professional

Hvis du beslutter dig for at møde en skatteplanlægning professionel ansigt til ansigt, er der en bred vifte af fagfolk for dig at vælge imellem. Mange er specialiseret i skattemæssige områder som godser og trusts, fast ejendom, og international business. Andre kan være specialiseret i business skatter, små virksomheder ejerskab og / eller individuelle skatter indkomst. Der er bundet til at være en skatteplanlægning professionel til rådighed, der passer til dine behov. Her er et udsnit:

Statsautoriserede revisorer (CPA). Efter at have passeret en vanskelig og længde professionel eksamen plus gå gennem den krævede uddannelse og ansøgningsprocessen, opnår man CPA betegnelse. Disse personer har deres vigtigste brød og smør kommer fra at vide skattelovgivningen. Skat sæson er deres travle tid af året. Med denne viden om at forberede indkomstskatter, kommer den viden om at vide, hvordan man forbereder sig, gemme og budget for skatter. Plus, CPA nødt til at holde sig ajour med skattelovgivningen gennem fortsat faglig uddannelse. Deres gebyrer kan dog være højere end andre fagfolk,. Spørg din tilstand bestyrelse Bogføring for kompetence og licensure.

Skat forberedelse virksomheder. Du ved skat forberedelse virksomheder kender skattelovgivningen. Det er en del af kravet. Nogle tilbyder også andre tjenester for at holde dem optaget under 'off sæson «. Det betyder, at de har tjenester til rådighed for deres kunder på årsbasis. Men vidste du, at en, især tilbyder finansiel rådgivning og skatteplanlægning tjenester?

Advokater. Mange advokater tilbyder skat planlægning tjenester. Ellers kendt som en skat advokat, de specialiserer sig i forskellige områder af skat, der involverer deres kunder. For eksempel da mange advokater også beskæftige sig godser, arv og skilsmisse, skatter kommer i spil. Skat advokater har normalt JD udpegning og års studier. Check rundt for at se, hvad der tilbydes i dit lokalområde.

Tilmeldte Agenter. Tilmeldte Agenter, uddannet og certificeret i IRS skattelovgivningen, kan også hjælpe dig med dine skatteplanlægning behov. Mange pensionerede Agenter åbne private praksis efter pensionering fra IRS. Kig efter dem i din telefonbog.

Certificeret Financial Planner. Disse fagfolk har fået det højeste niveau af præstation i marken finansielle planlægning ved at bestå en industri eksamen. De kan hjælpe dig med skatteplanlægning i en række forskellige områder.

Under din processen med at vælge en skatteplanlægning professionel der er nogle ting, du skal gøre:

 • Få henvisninger eller feedback om dem.
 • Stil spørgsmål om deres licensure, baggrund, specialiteter mv
 • Se og lyt til deres måde at reagere på dine spørgsmål. Hvis de er krænket, slippe dem. Du skal være fortrolig med svarene.
 • Spørg din lokale handelskammer for enhver feedback.
 • Spørg din tilstand licens organisation at fastslå aktuelle licensure.
 • Spørg din statens Better Business Bureau for posteringer fra tidligere kunder.
 • Spørg, hvis den professionelle specifikt beskæftiger i din skatteplanlægning interesseområde.
 • Og, selvfølgelig, spørge deres gebyr.
 • Find ud af hvad dette gebyr inkluderer. Har du ubegrænset telefonsamtaler? Eller gør gebyret kun omfatte to telefonopkald om måneden, som et eksempel. Indebærer det nogen opdateringer? Trykt litteratur?

Karakteristik af en god professionel skat planner inkluderer:

 • Går gennem en informationsindsamling interview proces med dig.
 • Overvejer dine mål, ønsker og behov vedrørende din finansielle portefølje
 • Præsenterer oplysninger i en let at forstå måde.
 • Glæder dine spørgsmål.
 • Ikke spørgsmålstegn dig, når du spørgsmålstegn ved deres baggrund, specialer eller kvalifikation

Skat Planning Guide

Det endelige resultat af enhver professionel skat planner besøg er "Tax Planning Guide '. Dette vil være din økonomiske plan i løbet af året, og i mange år fremover. Det tager dine økonomiske og skattemæssige mål, mål og nuværende ressourcer i betragtning. Et af formålene med denne vejledning er at sætte dig på vej til at få din skat mål og målsætninger for fremtiden. Det vil også hjælpe dig med at håndtere eventuelle uforudsete omstændigheder som det ankommer.

Din Skat Planning Guide vil ikke blive udviklet inden for en time. Det vil tage timer, hvis ikke dage, muligvis uger at udvikle sig. Alle oplysninger din skat planner opnået under dit første besøg vil blive konsolideret i denne ene rapport. Din skat planner skal samle viden fra alle berørte områder (såsom love og regler IRS skattemæssige) at nå frem til de bedste resultater for dig. Disse resultater er realistisk for dig at mødes, også. Det er et andet formål med en Tax Planning Guide. Den vil indeholde kort- og langsigtede økonomiske og skatteplanlægning mål. Disse vil sandsynligvis blive opdelt i 3, 5, og 10-årige tidsrammer.

Hvad er vigtigt at vide om en Tax Planning Guide er det faktum, at det ikke er skrevet i sten. Som et eksempel, da dit liv ændrer sig gennem årene, din guide vil blive opdateret. Et liv ændre situationen påvirker din skat og finansielle behov ville være: skilsmisse, fødsel, pension, tab af job, business lukning, og uarbejdsdygtighed forårsager uventede medicinske udgifter - blandt andre. Da disse begivenheder opstår, naturligvis, de påvirker din situation både personligt og økonomisk. De begynder besparelser på $ 50.000 er pludselig svundet til $ 1.000 på grund af de medicinske udgifter. Din situation har ændret sig, og du har brug for at revurdere.

Din skat planner vil gå over din Tax Planning Guide med dig. Stille spørgsmål, du har om det. Det er vigtigt for din skat planner at vide, at du helt forstår din Tax Planning Guide.

Tips til Business Tax Planning

Som ejer af en virksomhed, er det vigtigt at have en erhvervsskat plan på plads. Ud over at lette din årets udgang skattetryk, kan det forberede dig til en række begivenheder, der vil opstå i hele din driftsår. Det vil også holde dig inden for dit budget i en række forskellige konti.

Der er en bred vifte af business skatteplanlægning flytter du kan tage for at gøre din skattebyrden mere håndterbare. Her er nogle forslag:

 • Vent indtil midten af ​​december til mail dine fakturaer for udført arbejde den pågældende måned. På den måde, vil du sandsynligvis ikke modtage indkomsten til januar.
 • Betal så mange udestående fakturaer som muligt ved årets udgang. Dette er en fantastisk måde at rydde skifer for kreditorer. Plus, det nedsætter kontanter og udgifter på dine bøger. Til gengæld giver det dig en lavere nettoindkomst. Nettoindkomst er det tal, du bruger på din selvangivelse for at rapportere din virksomhed indkomst.
 • Hvis selvstændige, yde et bidrag til din Roth IRA. Dette reducerer din nettoindkomst, også.
 • Overfør dine personlige aktiver i din virksomhed. Ved at gøre dette, kan du fratrække tilknyttede udgifter.
 • Sæt din bil til erhvervsmæssig brug. Dette giver mange udgifter og fradrag for dig. Du kan kræve afskrivninger (begrænsninger gælder), kilometertal eller normalsatsen, etc.
 • Sæt din virksomhed skilt på din bil. Det er en fantastisk måde at bruge din bil som en reklame værktøj.
 • Begynd at bruge en kompetent, komplet skat regnskabsprogram. Har det integreret med din regnskabs software program. Du kan fratrække dette som en administrativ udgift. Plus, det er til din fordel at have en ordentlig recordkeeping.
 • Leje dine børn, ægtefælle eller forældre i din virksomhed. De skal udføre legitim, ærligt arbejde at kvalificere sig til en IRS fradrag, dog.
 • Har et hjemmekontor, der kvalificerer sig til IRS fradrag. Dette er en fantastisk måde at reducere din bopæl udgifter.
 • Giv frynsegoder til dine medarbejdere. Har en onsite fitness / motionscenter. Har en dagpleje opererer onsite. En onsite spillerum er en anden frynsegode du kan tilbyde dine medarbejdere.
 • Åbn en Keogh pensionsordning ved årets udgang.

Disse er men et par måder at hjælpe dig med din skatteplanlægning. Kontakt en professionel skat planner til mere indsigt.

Pensionering Skat planlægning

Overflødigt at sige, er det vigtigt at planlægge din pensionisttilværelse. Du skal have en pension "reden æg", som vil give dig mulighed for at forfølge dine mål, mål og drømme. Du skal også til at have en "reden æg" akkumuleret, der vil dække dig i tilfælde af uventede medicinske regninger, eller andre worst-case scenarier.

Pensionering skatteplanlægning består af forhåbentlig en mangfoldig portefølje af investeringer, der vil gøre dig i stand til at opfylde dine skat regninger og finansielle mål. Det giver dig også med muligheder for at bedre dit finansiel og skattemæssig billede. Pensionering skatteplanlægning er en af ​​de mere komplekse skatteplanlægning områder på grund af sin involverer en række poster. For eksempel kan en veldiversificeret pensionering portefølje indeholde ejendomsbesiddelser, aktier, obligationer, investeringsforeninger, IRA og / eller andre pensionsordninger, plus andre investeringer.

Næsten hver transaktion du gør, der påvirker en af ​​dine pensionskonti, vil involvere dine indkomstskatter. Du skal vide, hvordan man udfører transaktionen at opnå den bedste skattefordel. Det er, hvad en god pensionering skat planner vil hjælpe dig med.

En af de nemmeste måder at reducere din pension aktiver er ved at donere en del af dem til en velgørende organisation, du tror på.

Vær sikker på, at hvis du gør dette, enhver doneret emne værdiansættes til under $ 500 er i god stand. Det er en af ​​de IRS love iværksat med skatteåret 2006. Også være sikker på at få en dateret kvittering med angivelse af given post, og den rimelige markedsværdi. Doneret ejendom kunne være frequent flyer miles, computere, mobiltelefoner, kontorudstyr - som eksempler. Hjælpe dem i nød hjælpe andre. Alle vil nyde godt af.

Der er pensionering planlægning skattemæssige tips placeret på IRS hjemmeside. Faktisk er der et væld af oplysninger om skattelovgivningen, der involverer mange pensionskonti på denne hjemmeside.

Også mange skat softwareprogrammer indeholder sektioner og artikel om pensionering skatteplanlægning. Og mange skattemæssige virksomheder tilbyder online pensionering skatteplanlægning rådgivning. Eller find en lokal pensionering skat planner. (Mange skattemæssige planlæggere håndtere pensionering planlægning, forresten).

Find den mest bekvemme måde for dig at få pensionering skatteplanlægning. Det vil kun være til din fordel.

Estate & Gift Tax Planning

En ejendom er den ejendom, du efterladt, da du døde. Den består af de aktiver, du akkumuleret i løbet af din levetid. Formålet med ejendom skatteplanlægning er hjælp til ledelsen, akkumulering, og disposition af dine aktiver. Det er vigtigt at have ejendom skatteplanlægning for at undgå en kæmpestor ejendom skatteopgørelse ved din død. Gift skatteplanlægning indebærer at give væk din ejendom som en gave under dit liv i almindelighed. Begge disse fagområder er meget komplekse og har strenge skatteregler og regler på plads.

Estate skatteplanlægning generelt indebærer at spare og reducere skatterne, beskytte dine aktiver fra kreditorer, at undgå eller reducere skifteretten omkostninger, og at gøre visse dine aktiver er givet til hvem du vil have dem til at gå til. Det indeholder også foranstaltninger, der skal træffes, hvis du var uarbejdsdygtig. Det er generelt til din fordel at have ejendom skatteplanlægning.

Her er nogle situationer, der kan opstå, som vil få dig til at tænke over, hvis du har brug ejendom eller gaveafgift planlægning:

 • Vil du være i stand til at håndtere en uventet situation, der involverer din ejendom?
 • Har du har midlerne, betydelig likviditet til rådighed?
 • Er du i øjeblikket spare skat ved at have de rigtige former for aktiver ejerskab? (This means are all your assets in your name, your spouse's name, or other. Is that the best option for estate tax purposes?)
 • Are you saving expenses this way?
 • What is the value of your owned assets?

Estate tax planning can help you with all these areas. Plus, good estate tax planning can help you save inheritance tax.

Do you have a will? As you know, a will is a legal document that spells out who gets what that you own upon your death. If you die with jointly-owned assets, the assets will transfer to your spouse (or whomever you jointly owned them with). However, if you do not have a will, the assets will go to your state. Assets will also go to the state if you own them solely and die.

Even though the estate tax laws have an exclusion of $2 million of assets per individual taxpayer, it is important to protect your assets against any future peril. There is a 46% per tax rate above the $2 million exclusion, also. See why you need estate tax planning? That's a whopper of a tax rate. You need to find ways to lower your estate legally. Good estate tax planning can help you with this.

Gift tax planning consists of asking yourself if you plan on giving any of your property away as a gift. If so, to whom? Your family members, charitable organization, or other? Have you been giving gifts all along? Are they appropriate for your best tax advantage? Do you need a gift tax plan to help you with your gift giving? Are you unsure about how certain gifts will be taxed to you or your recipient? Gift tax planning can help you with these concerns. Also, did you know that the gift you give today could provide you with a larger estate tax exclusion in the future? Your estate tax planner would know this. If done (and planned) properly, gifts can help lower estate taxes.

Estate and gift tax planning are specialized forms of tax planning. They involve complex and every-changing IRS tax laws. Find an estate and gift tax professional who can help you with this complex area.

Do I Need a Tax Planner?

Every taxpayer at sometime during the year will look for guidance regarding tax issues. For taxpayers who have minimal assets with no severe fluctuations in income or expenses - the answer is probably not. You can probably have your tax planning questions answered by reading a tax library – either online or offline. You may, however, need a tax planner to help you develop a plan to obtain your investment goals and minimize their tax impact.

However, for other taxpayers having more complex tax issues – the answer is probably yes. If your spouse died, you got divorced, or have purchased a large dollar item – you will benefit from a tax planner. This is but a sampling of life situations that may arise pointing you towards the need for a tax planner.

If the dollar value of your tax concern is large enough, you may need a tax planner. Usually if an item has a large dollar value figure attached to it, there are tax issues to be concerned about. You need to know how to handle the transaction properly to get the best tax advantage for it. This is especially true if you read the IRS tax laws and do not understand how they apply to you.

If you own property, should it be in your name? Or, can you receive tax benefits otherwise? Your tax planner would be able to help you with this.

If you have an estate of significant size, you will definitely need a tax planner. Even an estate that is smaller in size will need tax advice. You need to protect your assets. However, you tax planner will specialize in estate tax planning. They can help you in this area.

If you own mutual funds, stocks, and bonds, you can benefit from a tax planner. They definitely will show you how to minimize your transactions affecting these investments.

Business owners can benefit from a tax planner. Tax planner could help with year-end tax strategies, retirement plans, expenses, and deferred income tax options – to name a few areas you can benefit from their help.

If you have rental property, your tax planner can help you put it to your advantage tax-wise. They know about timing issues, rental IRS laws, etc.

A tax planner will work with you in developing a personalized tax planning strategy that will guide you along your tax and financial success. Having them as part of your team can help ease your mind.

Dealing With Missing or Late Tax Documents

It's the end of February and you still haven't received all the Income Tax Filing documents you were expecting? If you're expecting a refund, that can be a real pain. However, there's technically no need to worry. First, try calling the employer, investment company, bank, or lender. If they say they've already sent the document(s), ask that a replacement be sent immediately. If that doesn't get results, you will need to call the IRS for help at 1-800-829-1040. Remember, even if you don't receive a form that you were expecting, the IRS may have. It is your responsibility to make sure you report all income from all sources on your income tax form.

If your employer does not have a copy or refuses to provide a Form W-2 for Income Tax Filing, contact the IRS to report the problem: (800) 829-1040. With the information you provide, the IRS will prepare a Form 4852 - Substitute for Form W-2, Wage and Tax Statement - that you can use for income tax filing purposes.