Skate Board: Skateboarding Tricks Tips

Begyndende Skateboarding

Enhver nybegynder skal lære at ride på deres skateboard, før du forsøger nogen tricks. Så er det vigtigt at øve flytter et stykke tid. Her er hvordan - placere din forreste fod på brættet i de forreste lastbil bolte.

Skub dig selv frem med ryggen fod placere de fleste af din vægt over din forreste fod. Derefter placere din ryg fod på brættet nær halen og kysten. Mens du skubber du skal vende fremad, men mens friløb du kan slå både din krop og fødder til siden for stabilitet.

Den stigende popularitet af Skateboarding

Skateboarding er den hurtigst voksende sport i USA. Det appellerer
til børn, teenagere og voksne, og giver rekreation, underholdning, og
motion. Antallet af skateboardere i hele landet er op 128%
i løbet af de seneste ti år. Der er i øjeblikket 11 millioner skateboardere i
USA, hvilket svarer til knap 4% af den amerikanske befolkning.

EF Opfattelsen af ​​Skateboarding

I mange samfund, er skateboarding ses i et negativt lys. Det er tæt forhold til hip hop musik, baggy tøj, og billeder af kranier har gjort det misforstået. Skateboarding er i virkeligheden en mangesidet aktivitet, som er på én gang en sport, en hobby, en form for transport, og en livsstil. Og desværre ser det ud til ofte at når teenagere samles i grupper, voksne tendens til at få mistænkelige uanset aktivitet finder sted.

Optimal timing For Skateboard Tricks

For at få de bedste resultater fra lave tricks på en rampe, altid pop det trick, før du når kanten af ​​rampen. Det centrale er at gøre dit trick, mens du stadig har en vis hastighed og stadig går op. For popping et trick på en bank, hvis du ollie før du når toppen, bør virkningen af ​​landing gør du stoppe på det præcise sted, så du kan komme ned gradvist.

Skateboarding Stance

Der er kun to måder at stå på et skateboard, afhængigt af hvilken fod du foretrækker at bruge i den forreste position. En regelmæssig holdning er med venstre fod frem og en Fedtmule holdning er med den højre fod frem. For at finde ud af din holdning, gå til en trappe og begynder at gå op. Foden du brugte første til at gå op er mest sandsynligt foden til at sætte i tilbage på skateboard.

Bygning fokus og koncentration for Skateboarding

Nogle gange, for at maksimere og skærpe dine skateboarding færdigheder, du nødt til at se ikke ned på dine fødder, men inde i dit eget sind. Atleter fra mange forskellige sportsgrene har stor succes at forbedre deres færdigheder ved at sammenlægge deres krop og sind, læring øvelser, hjælpe med at udvikle fokus, mål og selvtillid. Der er mange bøger på markedet, designet til at undervise sportsfolk disse færdigheder. Man ved aldrig.

Gør A Nollie

En Nollie er en Ollie gjort fra næsen, dermed 'N' ved begyndelsen af ​​ordet. For at gøre en, placere bolden af ​​din fod i midten af ​​næsen. Din ryg fod bør være i midten af ​​brættet mellem de forreste og bageste bolte. Tryk ned med din forben så hårdt og hurtigt som du kan. Efter næsen snaps ned, hoppe fra din forreste fod, mens du suger op brættet med ryggen fod ved at trække den mod halen. Selv ud dit bord. Dine knæ skal optrukken, så kom ned igen.

At lære et Heelflip

Du starter en heelflip ved at oprette din ryg fod på spidsen af ​​halen og din forreste fod lige bag de forreste lastbil bolte, dine tæer hængende ud over kanten af ​​brættet. Hold din krop lige. Squat ned, så pop din ollie. Hop med det, men ikke læne, forsøge at bo lige. Umiddelbart efter din hale rører jorden, sparke din forreste fod fremad og i den retning, du er rullende med din hæl på en diagonal position. Den sværeste del af dette trick er ikke at læne sig tilbage eller skub. Hold din krop lige og opretstående. Når du fange bord, skubbe det ned og holde på at flytte.

Ollie Blocks

Der er et nyt produkt ud, som gør det nemmere at praksislæring Ollies. Dens kaldet Ollie Blocks og det blev specielt lavet som en Ollie træner. Lavet af hård, slidstærkt plast, der er monteret på dine dæk på samme måde, du monterer dine lastbiler, Ollie blokke er egnet til indendørs brug samt. Så nu, selvom du kender dine Ollies men sidder fast inde for dagen, kan du stadig øve nogle moves. Montering Ollie Blocks til din gamle skateboard er en fantastisk måde at genbruge og få længere brug.

Kom over en forhindring

Når jeg forsøger at komme over forhindringer, anbefaler mange erfarne skateboardere dreje din krop 90 grader på vej op. At gøre dette ville placere dig med dine hofter vender den retning, du rejser. Mens kommer ned igen, skal du vende tilbage til din oprindelige position.

Holde øje med Skateboard under udførelse af en trick

En meget enkel, men overset tip er at sikre, at dine øjne er fokuseret på din skateboard under udførelse et trick. Hvis du har nok fart og pop til at klare din forhindring, bliver din koncentration bedre placeret på din trick selv. Brug din perifere vision at holde din landing spot på plads.

At lære at stoppe

At vide, hvordan at stoppe, er lige så vigtigt som at vide, hvordan at flytte. Du kan bruge en af ​​disse to metoder. Sæt din vægt på halen, så det trækker langs jorden, eller tage din ryg fod ud og træk det let langs jorden ved siden af ​​dit bord.

At lære at Turn

Drejning er en vigtig færdighed. Hvis du vil slå din skateboard til venstre eller højre, bare læne til venstre eller højre eller lægge vægt over din hale, så de forreste lastbiler kommer fra jorden. Så pivot på ryggen lastbiler til at lede bestyrelsen, hvor du vil have det til at gå.

Læring tricks på en Balance Board

At lære at skateboard og derefter gøre tricks er en smule skræmmende ved første, men en masse af det sjove ved at gøre det er i forsøger i første omgang. For at fremskynde læreprocessen, kan du prøve at øve på en balance bord. Det kan være den hurtigste måde at øge din balance og lære at gøre Ollies. En anden stor fordel er, at du kan øve med en balance bord i din egen indkørsel eller terrasse - hvor du ikke behøver at være på rejse på samme tid, som du forsøger at springe.

Taler du Skateboard?

Skateboarding kultur har ikke kun påvirket mode og musik, men har et sprog, der alle sine egne. Dens folkesprog indeholder ord som ollie, nollie, Fedtmule, Primo, fakie, k-grind og poser for blot at nævne nogle få. Og hvis du vil gøre sporten, du bedre få sproget ned. Eller du kan være mærket en poser selv. Der er flere skateboard ordbøger online for at hjælpe dig til at føle realindkomsterne.

Dirt Surfing

Dirt surfing er en hybrid skateboard sport. En dirtsurfer er et tohjulet køretøj, at en del skateboard og en del cykel. Lidt over fem meter lang, den dirtsurfer har to BMX hjul og ingen styret. De kan rides på asfalterede veje og bjergstier. Hvis du elsker fart, kan snavs surfing være lige noget for dig. De kan bevæge sig op til 70 miles i timen.

At lære en Ollie

En Ollie er en af ​​de første tricks fleste skateboardere forsøge at mestre. Og det er grundlaget for mange andre tricks samt. For at gøre en ollie, er du nødt til at træde på bagsiden af ​​skateboard og hoppe op på samme tid. Når du gør det rigtigt, vil bestyrelsen holde sig til dine fødder.

At lære Kickflip

For at gøre en kickflip, du starter i Ollie position. Gør en ollie, men i stedet for at glide din forreste fod opad og fremad, skal du også nødt til at glide din mund mod din hæl nok til at sætte bestyrelsen i et spin. Fang brættet med fødderne, mens dens stadig i luften. Bøj dine knæ, så du kan absorbere stød landingsstedet.