Skate Board: Skateboarding Tips

Kick Flips - Version 2

Ok, det er et fælles problem med folk lære spark flips. Jeg havde også dette problem vokser op skating. For at løse dette problem, du har brug skate lidt længere, skate lidt hårdere, og du kan ikke give op. Jeg tror, ​​du har brug for at fokusere på at få dit bord at blive i luften lidt længere. Den bedste måde at gøre det på er ved hjælp af din ankel mere end din faktiske ben, se sparke flips er alle gjort i én bevægelse, som du snap din hale. En ting at huske er, at du skal være kaste din forreste fod og spark spejlvende og hoppe alle på samme tid. Prøv at bringe dine fødder tættere sammen og vente på, at bestyrelsen til at komme rundt. Når det kommer omkring plante fødderne tilbage på brættet. Hvis du lander bolte thats et plus. Sørg for at ride væk glat og smide den største Shaka og få realindkomsterne. Åh, om din nye skate park og de ryk der ikke bekymre dig om dem ... ignorere dem og altid have det sjovt. Og vær ikke bange for at holde op for dig selv.

Frontside Flips med Freddy fra Active Mailorder

Jeg er Fred og jeg vil hjælpe dig med din forside flips. Først du ønsker at starte på en kick-flip position sørg for at have en god mængde af hastighed - ikke at bremse og ikke at spole - en hastighed, som du er komfortabel med. Næste, du ønsker at placere din ryg fod på midten af ​​halen; halvdelen af ​​din mund bør hængende fra halen. Dernæst skal din forreste fod være lige i midten af ​​brættet med halvdelen af ​​din mund hængende fra side af brættet. Vinkel tæerne lidt mod næsen af ​​brættet med din underkrop og hofter skal være parallelle med bestyrelsen. Drej overkroppen lidt og ser mod næsen af ​​brættet. Næste, du ønsker at ollie fronside 180, ollie så højt som du kan og slå din underkrop alene. Overkroppen bør rotere bare en lille smule, og kick-flip på samme tid. Læn vægten af ​​din overkrop mod næsen af ​​bestyrelsen ventetiden for bestyrelsen til helt flip. Endelig lander på boltene og rolle væk så glat som muligt. Husk øvelse gør mester aldrig give op.

360 Flips

Først skal du nødt til at lære 360 ​​puffe-its, 360 pop puffe-dets og kick-flips. Så er du måske være i stand til at kaste ned en 360 flip. Vigtigst er du nødt til at praktisere pop puffe-its og lære at snap halen på blot regelmæssige 180 pop puffe-sit. Når du får at trick ned, så prøv at lære pop puffe-it Kick-flips.

Når du får at trick ned begynde skubbede brættet lidt hårdere, for at få det til at rotere 360 ​​og vend det lidt langsommere end pop puffe-det kick-flips og så skal du have dig selv en three flip. Husk øvelse gør mester.

Højere Ollies

Da jeg var barn det er den måde, jeg så på tingene; Jeg regnede med, hvis jeg kan hoppe 5 ft i luften så kan jeg ollie 5 ft. Og ved du hvad? Det begyndte at arbejde for mig. Men det var efter flere års skating, at være i form, og mestre ollie. Så først hvad du skal gøre er at starte oprette hindringer for ollie forbi. Du nævnte, at du kan ollie så højt som 8 inches ret? Thats om så bred som et bræt sat sidelæns. Anyway, under dit næste skate session du og dine budies bør skiftes oprettelse hinandens bestyrelser sidelæns. Praksis Olling over en enkelt bord, indtil du føler dig rigtig behageligt at rydde det. Dernæst stak andet bord op, så du har 2 plader stablet op. Den hieght af to plader stablet op sidewyas er omkring 1 fod eller mere. Øv clearing 2 boards, indtil du får virkelig komfortabel med denne højde. Når du master, stak en 3. bord. Indstilling mål vil hjælpe dig til at komme videre hurtigt. Nøglen til progression i at have en obstale at rydde og at sætte mål. Næste gang du kontakte os her på activemailorder du bør være på næsten 3 bestyrelser. Pas og husk øvelse gør store Ollies.

Hard Flips - Version 2

En hård klappen er en kombination af 2 tricks. Kombinationerne af tricks er kick flip og forsiden pop puffe det. Hvis du kan gøre disse 2 tricks med dem selv, så kan du gøre det hårde flip. Jeg siger dig af erfaring dets blanding et par tricks til at gøre en trick. Nøglen til den hårde flip holder dine skuldre parallelt med dit bord. Du ønsker kun at rotere din underkrop forsiden som din kick flipping og skubbede dit bord. Sørg for at du ikke gør illusion flips der er den slags hårde flips at flip i-mellem benene. For bedre at forklare dette tage et kig på Mike Carrol og Richard Mulder, de fyre har den bedste hårde vipper derude. Husk nu huske, hvad jeg fortalte dig om de 2 tricks i ét. Alle en hård klappen er, er en spark flip og en forside pop puffe det. Nu komme derud og øve ... husk øvelse gør mester.

Sådan ollie

Så du ønsker at lære at ollie. En måde at øve Ollies er at sætte de bageste hjul af din skateboard i en side gåtur revne, som en af ​​de revner, du ser hver 10 fod. Når du placerer din ryg hjul i revnen det holder din skateboard i at bevæge sig samtidig med at øve dine Ollies. Først placere din ryg fod på halen halvdelen af ​​dit bord, skal din fod være på halen, så hælen af ​​din mund er hængende fra halen af ​​bestyrelsen. Placer din forreste fod i midten af ​​brættet med bare en lille smule af din hæl hængende fra side af brættet. Næste, du ønsker at bøje knæ og sæt dine skuldre parallelt med bestyrelsen. Din ryg ben vil være lidt mere bøjet end det forreste ben. Dernæst forestille sig, at du er lige så let som en fjer, sprede dine arme for balance, og snap halen. Så snart halen og jorden make kontakt hoppe op og fremad, mens du løfter brættet med dig og bagside fødder. Hvis alt går godt; du har en ollie. Det anbefales, at ollie skal beherskes, før du går videre til Kick-flips, så husk øvelse gør mester aldrig give op. Når ollie er mestret, og du kan ollie en kantsten er du klar til at begynde at lære spark flips. Husk det handler om at have det sjovt.

Hard Flips med Freddy fra Active Mailorder

Først ønsker at komme i en kick-flip position med overkroppen snoet mod næsen af ​​bestyrelsen sikre, at du ikke går for hurtigt eller for langsomt. Næste ollie og puffe-det samtidig at du får en god snap off halen. Det er ligesom at lave en forside pop puffe det. Bestyrelsen skal gå bag dig, din ryg fod skal sparke ud, mens popping og skubbede bestyrelsen. Din forreste fod skal være kick-flippe mens hele din krop skal være i luften. Sørg for, at begge dine ben er spredt ud venter på brættet til at lande. Når du ser bestyrelsen kommer rundt igen bringe dine ben sammen og prøve at landing på boltene for en solid landing. Hvis du har succes smide en Shaka mens befri væk. Husk øvelse gør mester og aldrig give op.

Kick Flips

Du er nødt til at praktisere kick flip stående stadig uden at rulle. Først skal du finde en glat flad overflade, hvor du kan øve din kick flips. For det andet, du har brug for at få sat op, og du vil være sikker på du har den bedste holdning til spark flips. Du nævnte du skate regelmæssig holdning, så ... din forreste fod, som er din venstre fod bør være på omkring 1:00 placere din ryg fod bør være på omkring 3:00, for at du under stativ denne klokken position stuff bare se på dit bord som et ur med næsen af ​​dit bord er 12.00 og halen er 06:00. OK, nu hvor vi har at afgjort på med kick flip. Nu, hvad du vil gøre, er ollie og sørg for din i denne stilling jeg forklarede bare. Du ønsker at få en god snap og sørg for din forreste fod får en god fornemmelse på den konkave af bestyrelsen, så når du kaster din forreste fod brættet roterer korrekt. Dernæst holder begge ben op i luften, mens du ser brættet roterer under dig. Når dit bord er tilbage til sin normale position, holde begge fødder tilbage på brættet. Gør dette indtil du mestrer det. For at holde dine fødder i luften lidt længere forsøge at hoppe lidt højere, efter du snap din hale. Det tager et stykke tid at mestre ... så ikke få afskrækket. Husk at øve stå stille ved første så kan du begynde at rulle med lidt fart. Held og lykke og husk øvelse gør mester ... have det sjovt.

Sådan Ollie - Version 2

Nå det bliver lidt svært kun at forklare, fordi jeg ikke er der faktisk vise dig fysisk. Dog vil jeg gøre mit bedste. Her går. Først, du ønsker at sikre, at du føler dig tryg på dit bord og ikke alle off balance. Andet du ønsker at komme i en god holdning, skal din ryg fod være halvvejs på halen, skal hælen slutningen af ​​din mund blive hængende og der bør være den eneste del af din fod hængende. Din forreste fod bør være omkring 2 inches over midten af ​​dit bord med omkring 2/3 inches af din hæl hængende fra side af brættet. Ok, nu hvor vi har din holdning ned, du kan Ollie. Dette er, hvordan du kommer til at gøre netop det. Først skal du nødt til at tænke lys, du nødt til at tænke du er en fjer. Så du ønsker at knuse ned ved at bøje knæene, du ønsker at bøje dig tilbage ben mere end din forben og sørg din overkrop hælder fremad. Så snap halen med din krop allerede ønsker at tage ud i luften. Så snart du føler og høre halen snap, løft op hele din krop med din forreste fod trække op foran på brættet mod din forreste lastbil. Kig ned og holde øje med toppen af ​​dit bord og vente til at lande.