Skate Board: Skateboarding Sikkerhedstips

Learning Sådan Fall

Uanset om du er ved at komme på et skateboard for første gang, eller er en pro, der falder er en uundgåelig del af sporten. Og dens hvor skader kan forekomme. Forsøger at undgå skader er ikke kun godt sikkerhed, men kan spare dig fra at skulle sidde i skateboarding for en sæson, fordi dine ben er i en støbt.

Et intelligent trick at lære er, hvordan man falde uden at skade dig selv. Altid forsøge at lande på en kødfuld del af din krop, og forsøge at rulle med det. Prøv ikke at bruge dine hænder, håndled eller arme til at bryde din falde. Det vil tage praksis, fordi dens naturlige at lægge hænderne ud, men bryde denne refleks kan spare dig for en masse smerte i det lange løb.

Skateboarding Udstyr Check

Før du tager ud på at spændingen søger skateboard eventyr, det betaler sig at tage et øjeblik for at sikre det udstyr, du er ved at overlade dit velvære til, er i tip-top form. De fleste erfarne skateboardere vil gøre et udstyr kontrol for at sikre, møtrikker og bolte er sikre, og at ingen snavs eller genstande sidder fast i bevægelige dele vil forårsage ulykker.

En korrekt tilpasset Helmet

Hvordan ved du, når din hjelm er at sidde rigtigt? Når den sidder helt og holdent på dit hoved med front på din pande. Polstringen skal være fast mod huden, så når du tænder hjelmen, din hud bevæger så godt. De forreste og bageste stropper bør udgøre en Y lige under og foran ørerne, og der bør ikke være slap, når din hagerem er fastgjort

Sikker Skateboarding betyder bedre Skateboarding

Brug det rigtige sikkerhedsudstyr som en hjelm ad pads ikke kun beskytter dig mod skader, men kunne forbedre din præstation. Det er blevet bevist, at bære sikkerhedsudstyr giver skateboardere mere tillid og komfort, mens de udfører. Jo mindre man er bekymret for, at der kan forekomme skade, jo bedre du er i stand til at fokusere på at opbygge dine færdigheder. Så frigøre dig fra at bekymre sig og spændinger af skaden og don puderne.

Skateboarding Sikkerhed

Skateboarding er en cool sport. Men aldrig tror, ​​at en del af den kølige kaster bort sikkerhed. Brug altid korrekt sikkerhedsudstyr som knæbeskyttere, albuebeskyttere, håndledsbeskyttere, handsker, hoftepuderne, hjelm og benskinner når skateboarding. Konsekvenserne er dystre.