Skate Board: Skateboard Video Tips

Skateboard Videoer af fordele

Ønsker du at lære af de bedste? En af de største aspekter af skateboarding er udbredelsen af ​​videoer fra professionelle og optage indehavere. Du ikke kun får at lære et par pointers, men du får også at være vidne til på tæt hold, hvad der gør disse skateboardere store. Tony Hawk, Chad Fernandez, Bam Magera, og Chet Thomas er kun nogle få eksempler på, hvad der er tilgængeligt.

Skateboard Videos

Skateboard videoer bugne og hvis du er en visuel lærende, er der en skateboard video for hver skateboard bevægelse og niveau. Fra at lære det grundlæggende at komme ud på den yderste, skateboard videoer giver fremragende optagelser af, hvordan bevægelser og tricks er gennemført. Og næsten hver skateboard hjemmeside tilbyder eller links til videoer, så du har ikke noget problem at finde nogen.

Skateboard videoer af rekordstort Moves & Tricks

Har du set nogen skateboard videoer seneste. Måske er det de teknologiske fremskridt eller den utrolige fremskridt inden skateboard teknikker og atletiske evner, men hvis du ser de seneste videoer af de professionelle og for nogle af de rekordstore tricks og flytter du vil opleve på første hånd den intensitet og opstemthed af deres skateboarding helt tæt på.

Skateboard Producent Videos

Mange førende skateboard producenter som Baker, Flip Skateboard, Pige og Enjoi release videoer som en måde at fremhæve alt, at deres produkter er i stand til. For dig, er det en god måde at lære mere om skateboarding samt lære om, hvem der bruger hvilke produkter og hvorfor. Og, hvis du er interesseret i at sponsoreret, kan disse videoer være et højdepunkt i, hvad talenter og stilarter disse selskaber er på udkig efter.

Skateboarding Kvinder

Det er uheldigt, men når vi forestiller et rullebræt entusiast, dens normalt en fyr. Men for de piger derude, der er interesseret i sport, få fat i nogle af de skateboard videoer af Lyn-Z Adams Hawkins, Vanessa Torres, Lauren Perkins eller Amy Caron at nævne nogle få. Disse kvinder er en inspiration for enhver pige, der drages til frihed og opstemthed af skateboarding.