Skate Board: Skateboard Tøj Tips

Logos på tøj

Logos er en vigtig del af skateboard kultur. Hvis du har en favorit mærke bære det med stolthed. De fleste producenter tilbyder produkter, der spænder fra t-shirts solbriller, ure, nøgleringe og meget mere.

Skateboard producenter som tøj designere

Mange skateboard virksomheder er blevet vigtige kulturelle påvirkninger gennem årene. Eksempelvis Element, hvis skateboard udstyr er blandt de mest populære, holder sin tilstedeværelse og logo synligt for entusiaster og offentligheden gennem deres team, der omfatter Bam Margera som medlem, og linjer af tøj, der bærer deres logo herunder jakker, t-shirts , hættetrøjer, og rygsække. Deres jord, vind og brand logo selv at blive populær i almindelige street tøj. Skateboardere gerne don deres foretrukne logoer som et tegn på loyalitet.

Skateboard tøj eller Urban Wear?

Måske kun den mest lang tid skateboarder kan huske, om skateboarding har påvirket mode, eller hvis mode har påvirket skateboarding. Skateboarding tøj og mode har masket i, hvad der kan kaldes â € ~urban slid '.

Men den generelle tøj omfatter baggy bukser med udsatte undertøj, lange t-shirts, og en hue. De baggy bukser gør giver bevægelsesfrihed, og beanies holder skateboarders hoveder varm, så der er et element af praktisk her.