Skate Board: Skateboard Tips

Udskiftning dit skateboard

Skateboards får en masse hårdhændet behandling, så det er vigtigt at holde sig på toppen af ​​sin tilstand. Hvordan kan du vide, hvornår det er tid til at udskifte dit skateboard? Bestemt, hvis det bryder eller revner. Men hvad med hvis dit bord udvikler en razortail? Razortail er den skarpe kant skyldes udskridning næsen eller hale meget. Det forårsager dit bord til chip let, så når du begynder at se, at dette sker, du ved en ny bestyrelse vil være i orden snart.

A Complete Skateboard

Hvis du er nybegynder, er det ikke altid let at finde ud af at købe komponenter til at konfigurere din egen skateboard. Men frygt ikke, mange virksomheder gør komplette skateboards specielt designet til begyndere. Og indtil du finde ud af en smule mere om sporten og om, hvad du kan lide, en komplet skateboard gør en masse god mening.

Element Skateboards

I deres store produktsortiment, Element Skateboard formår at have det hele. Fra let, økologisk, til uslebne og klar og mere, har Element designet en bestyrelse, der passer til ethvert skateboarding behov. De har gjort alt dette, og har formået at også fremme etik, borgerlige bevidsthed og viden.

Old School Skateboards

For de ivrige skateboardere, der husker de gode gamle dage, gamle skole skateboards er klassiske skateboards fra et par årtier tidligere. Men hvorfor vende tilbage urene? Old School skateboards betragtes stilfuld. De er en smule større end nutidens skateboard og er fantastisk til cruising. Bare husk, at hvis du køber en gammel skole dæk, har du til at matche det med de relevante whells og lastbiler, som også er en smule større.

Skateboard Origins

Den moderne skateboard blev først introduceret i 1950'erne. Det er forgænger, scooter, var den første tingest rundt, hvor den erhvervsdrivende havde at skubbe en bestyrelse på hjul for at få bevægelse. Kontrol og stabilitet blev opnået ved hjælp af den lodrette bjælke i den forreste ende af brættet, mens det i moderne skateboarding, det er alle i foden.

Wet Skateboard

Kom din skateboard våd er nok uundgåeligt, men hvis det bliver vådt meget, kan det knække. Under alle omstændigheder vil få dit bord våd tage væk fra styrke eller pop du får ud af det - en konkret fald i kvaliteten af ​​dine tricks og bevægelser.

Førende Skateboard Producenter

Hvis du er ny til skateboarding og uvant med hvad de skal købe, er det altid en god idé at holde sig til ledere i branchen. Nogle af de førende skateboard producenter i dag omfatter Element, Girl Skateboard, Flip, Baker og Enjoi.

Hver af dem tilbyder kvalitetsprodukter og et fantastisk udvalg af muligheder for den type skateboarder du er eller vil blive.

Mini Skateboards

Hvis du lige er startet ud på et skateboard, chancerne er du er ung. Hvis det er tilfældet, kan en mini skateboard være den bedste måde for dig at begynde og få færdigheder hurtigt. Mini skateboards er designet ligesom alle andre skateboard, men tilpasset til de 10-12 årige. Deres lidt mindre størrelse vil give dig mulighed for at manøvrere lettere og for at få større kontrol.

New Skateboard Materials

Nyskabelser i materialer og teknologi har gjort skateboards bedre og bedre med årene. De første skateboard hjul var lavet af ler. Indførelsen af ​​polyurethan gjort det muligt at bevæge sig hurtigere og glattere. Nogle lastbiler bliver nu fremstillet ved anvendelse legeringen titan, som er stærk og lettere end mange andre legeringer.