Skate Board: Skateboard Dele Tips

Farvet Skateboard hjul vs. Gennemsigtige hjul

Skateboard hjul kommer i så mange smukke farver, det gør det svært at vælge dit skateboard hjul. Hvis du kan lide at blande funktion med mode, så gå videre og prøve de farvede hjul. Men der er nogle ivrig skateboardere, der sværger, at de mest holdbare skateboard hjul er de transparente dem. Her er hvorfor. Pure polyurethan er klar og gennemsigtig, men at få de smukke farver, polyurethan blandes med farvestoffer og plast, der kan påvirke, hvor længe hjulene sidste. Andre siger, at den rene polyurethan, klare hjul greb for meget.

Rengøring Skateboard af snavs og støv

Lad ikke almindelig snavs og støv komme i vejen for en awesome skateboard dag. Rens off mudder og snavs med en simpel fugtig klud, og brug en blød børste, hvis det er nødvendigt. Og tjek på din lejer. Normalt, når de er støvet, kan du høre det. Dirty lejer vil tilføje friktion til din tur.

Skærmet Lejer vs. Sealed Lejer

Masser af mennesker bliver forvirrede over forskellen mellem lukkede lejer og skærmede lejer. Alle skateboard lejer har skjolde på mindst én side. Nogle er dobbelt skærmet. Forseglede lejer har et skjold, udført af metal og en belægning over dem. Forseglingen beskytter lejerne mod snavs, fugt og vejsalt. Mens skærmede lejer har gavn af at producere ingen friktion, er der en lille mængde af åbne rum, hvor snavs og fugt kan komme ind. Valget er dit.

Vedligeholdelse af din Skateboard hjul

Hvis du har kørt på dine hjul i nogen tid, tage et godt kig på dem. Du vil måske opleve, at den ene side er blevet mere slidt end de andre. Dette er et resultat af almindelig slid og ælde. Bare rotere dine hjul. Jo oftere du rotere, jo længere de vil vare. Det er det samme princip som for en bil.

Tuning dit skateboard

Tuning din skateboard i høj grad vil hjælpe dig kontrollere den slags turen, du ønsker. Der er ingen rigtige eller forkerte måde at gøre dette - det er alle personlige præferencer, og lidt eksperimenter vil hjælpe dig med at lære, hvad der er bedst for dig. Tuning dit board indebærer at stramme eller løsne de forskellige dele. Alle lastbiler bruge enten en 1/2 "socket hoved og en stjerne skruetrækker eller en unbrakonøgle. Du måske allerede har disse fælles værktøjer i garagen. Hvis ikke, de er nemme at finde og billig også.

Skateboard Truck

Skateboard lastbiler er stort set aksler dit bord. De holder hjulene på tavlen, og giver dig mulighed for at dreje. De fire dele af trucken er hangar, kingpin, bøsning og bundpladen. Lastbiler kan indstilles til at være løs eller stram, afhængigt af individuelle præferencer. Masser af skateboardere enige om, at for at gøre tricks, en strammere lastbil gøre balance lettere.

Skæring Mønstre af dit Grip Tape

Erfarne skateboardere klippes mønstre og former i deres greb tape, før du anvender det til deres bestyrelser. Dette er ikke kun tjener til at gøre deres bestyrelser mere unikt individ, men har nogle praktiske brug så godt. Mønstret lader dem hurtigt skelne næsen fra halen af ​​deres skateboard.

Rengøre Skateboard Lejer

Indersiden af ​​din lejer indeholder små stålkugler, der vil skabe gnidninger, når den ikke ren. Så hver gang i et stykke tid, vil dit skateboard lejer kræver rengøring til gebyr dem fra støv og snavs, der opbygger både på indersiden og ud. Dette vil holde dit skateboard rullende hurtigt, og du vil finde, vil du ikke nødt til at skubbe så hårdt, at gøre din tid på din skateboard meget sjovere.

Skateboard Wheel Hårdhed

Hårdheden af ​​dit skateboard hjul måles i durometre, og det er en af ​​to vigtigste overvejelser at tænke over, når du foretager dit køb. De fleste hjul er en durometer, men der er også dobbelt durometer hjul, som har en hårdere center og en blødere ydre ridning overflade. Generelt en blødere hjul er bedre for gaden og hårdere hjul er bedre for ramper og skate parker.

Skateboard stigrør

Stigrør bruges til at give dig mere plads mellem bunden af ​​dit bord og overfladen af ​​hjulet. De er den eneste skateboard del, der er valgfri. Sælges i par, de spænder fra 1/8 "til 1/2" tyk og bidrage til at forhindre wheelbite. Wheelbite kan opstå fra at lægge for meget af din vægt på den ene side af brættet, hvilket får dækket til at røre et hjul og stoppe dens rotation.

Kvalitet Skateboard Wheels

Gå ind i ethvert skate shop, og du vil blive grøn af misundelse på den vifte af hjul at vælge imellem. Farverne og grafik er forbløffende, men lad dem ikke distrahere dig fra at tænke over, hvad der er bedst for din tur. Skateboard hjul er lavet af urethan, og hvert selskab har en anden urethan formel, hvilket giver dem en anden ride eller slid. For bedste konsistens, stick med et velrenommeret selskab for hjul.

Vedligeholdelse din lejer med fedt eller olie

Der er meget debat om, hvorvidt fedt eller olie gøre en bedre smøremiddel. Men ligesom mange ting i livet, bedre er et subjektivt ord. Og hvad der virker bedre for én person, er det ikke altid tilfældet for en anden. Racers overveje olie eller et syntetisk smøremiddel bedre for hastighed. Men dens viskositet nedbryder hurtigere. Du er nødt til at glidecreme oftere at holde op på sin smøreevne. Grease har den ekstra fordel at beskytte overfladen af ​​din kuglelejer i tillæg til smøring, så din lejer bliver nødt til at blive renset så ofte. Fordi fedt er tykkere end olie, det gør det bærer en lille smule langsommere.

Fastsættelse en skåret Deck

Hvis du tager en hård fald, eller som det hedder i spillet, hvis du tager en barsk kaution, og dine dæk chips, jo før du tager sig af det, jo bedre. Brug en elektrisk slibemaskine til sand ned chippen indtil det er væk eller tæt på væk. Hvis der ikke gøres noget, vil chippen blive værre, og du vil finde dig selv behøver en ny dæk hurtigere, end du forventede.

Skateboard Deck Size

Deck størrelsen bestemmes efter individuelle behov og ønsker. De fleste skateboards falder inden for bredden intervallet 7,5 til 8 inches. Og der er nogle, der er lidt mindre eller lidt større. Mindre bestyrelser er lettere at styre og gøre flip tricks med på vejen. Bredere brædder er lettere at manipulere i en pulje.

Skateboard Hjulstørrelse

Størrelsen på dit skateboard hjul er en vigtig overvejelse. Jo større hjul, jo hurtigere du vil gå, men det vil tilføje vægt til dit bord. Bredere hjul tendens til at have mere greb. Så bør din første bestemmelser være brug og oplevelse.

ABEC Lejer Vurdering

Du vil måske bemærke, at nogle skateboard lejer har en ABEC bedømmelse, der refererer til den lejer præcision. Ratingen blev udviklet ikke for skateboards, men til maskiner, så mange producenter ikke engang gider med ABEC rating. ABEC tal spænder 1-9 ved hjælp af kun ulige numre. En ideel rating for skateboards er mellem 3 og 5.

Skateboard Wheels

Dit valg af skateboard hjul vil det afhænge af den type ridning du gør. Har du ride på gaden, i en pool eller indendørs skate park, en lodret rampe? Der er ingen hjul, der fungerer godt på alle overflader, så hvis du kører i en række forskellige steder, hvorfor så ikke have flere hjulpar?

Skateboard Wheel slitage

Ujævn slid i dit skateboard hjul kan være en årsag til ydeevne tab, så tjek dine hjul regelmæssigt. Hjul, der har udviklet flade pletter eller er blevet mindre end de øvrige hjul kan nedsætte din hastighed. Polyuretan, med tiden vil begynde at misfarve også, men det synes ikke at påvirke deres præstation i det mindste.

Skateboard Deck

Dækket er den flade del af skateboard - den del, du står på. Derfor er det naturligvis er den vigtigste del af din opsætning. Forskellige dæk er bedst til forskellige typer af skateboarding, så den, der er bedst er det, der udretter det, der giver dig den mest fornøjelse.

Spørg rundt for at finde hvilken en ollies den højeste eller glider bedst. Holdbarhed er også et vigtigt spørgsmål. Du ønsker ikke at erstatte dette dæk for ofte.

Skateboard Lejer

Skateboard lejer er lavet af små metalringe, der passer inde i dine hjul. Og fordi selv normal skateboard brug er misbrug til nogen lejer, du ønsker at søge holdbarhed sammen med præcision. Men perverst nok, mere præcis lejet, jo mere sarte de er. Så hvis du gør en masse hoppe med dit skateboard, kan du ønsker at fejle på siden af ​​styrke.

Grip Tape

Grip tape er sandpapir-lignende stof, der anvendes på toppen af ​​en skateboard dæk. Og anvender greb tape er det første skridt i skateboard forsamling. Det sælges af arket, og et ark er alt hvad du behøver. Der er masser af valg, når det kommer til greb tape, men de fleste skateboardere enige om, at der ikke er meget forskel mellem dem.

Skateboard Shape

Dine dæk facon er meget personlig. Hver producent har deres egen filosofi, og det er i vid udstrækning baseret på føler. Men de to grundlæggende former for dit bord er dens konkave og dens plan form. De tærskebroer er kurverne, der er i bestyrelsen selv, og planen formen er dens omrids form. En god form er, hvad der føles godt at din fod.