Skate Board: Skateboard Aktiviteter Tips

Skateboard Camps

Er du en skateboard entusiast hvis mor ville elske at finde et sted for dig at gå til sommer snarere end at lytte til skateboard snak, skateboard spil, og skateboard alt hele dagen lang? Hvorfor ikke foreslå pakning du til skateboard lejr. Skateboard lejre bliver ganske populære, og de appellerer til alle niveauer. Fordelene ved skateboard lejr er, at det vil holde dig væk fra gaderne og vil give dig en overvåget, sikkert miljø for at lære tricks. Mange af disse lejre har awesome skateboard miljøer også.

Skateboard Video & Internet Spil

Chancerne er store, at hvis du er en skateboarder, du også spille skateboard spil, simpelthen fordi for meget skateboard er stadig ikke nok. Tony Hawk dominerer skateboard video game industrien, hvor du kan forsøge at konkurrere din vej til toppen ved at matche dine evner mod hans. Der er også et stigende antal internet-spil, der vinder popularitet som â € ~Skate or Die "og G-Max, et gratis spil, der er angiveligt ganske vanedannende.

All Girl Skate Jam

For piger, der er skateboard entusiast, men spørger sig selv, hvor alle kvinderne konkurrerer, tage et kig på All Girl Skate Jam. Det er den første og eneste skateboard konkurrence helliget udelukkende mod kvinder.

Konkurrencen omfatter både amatører og professionelle skatere. Begejstring for denne årlige begivenhed var så højt, at nu All Girl Skate Jam er involveret i ekstreme sportsbegivenheder rundt om i verden, og har også skabt en skate lejr i sommeren.