Skate Board: Shopping for skateboards Tips

Skateboarding Rygsække

Uanset om du bruger dem for skateboarding ekspeditioner, eller gå i skole, rygsække, som dine foretrukne skateboard virksomheder som Element, Baker Skateboard og Pige giver dig en lille ting de fleste almindelige rygsække ikke. Ud til at komme udstyret med skateboard regnskabsmæssige stropper og hale poser, de fleste har audio holdere med hovedtelefoner forretninger. Og selvfølgelig har de alle dine foretrukne logo broderet lige der, hvor alle kan se.

En Customized Skateboard

Hvis du er ude efter et skateboard og gerne fordelene ved at bygge din egen, men den lethed at tage stilling af en komplet, så prøv dette. Mange producenter vil lade dig tilpasse en skateboard ved at lade dig vælge de komponenter, du vil. Derefter vil de bygge det og sende det til dig.

Unge shoppere

Hvis du er ung, kan købe tøj fra din foretrukne skateboard fremstilling udgøre nogle vanskeligheder på tidspunkter. Da pengene er normalt i hænderne på dine forældre, kan de gøre indsigelse mod nogle af de logoer og billedsprog findes på mange elementer. Og nogle af navnene på virksomhederne selv kunne hæve deres børster en smule.

Men du behøver ikke ærgre sig. Der er nogle logoer, der ikke er provokerende, så udvælge dem, i stedet for kranierne. Og forsøge at tale bedstemor til at give dig et gavekort til ferien, så du kan shoppe og udvælge din egen.

Mailorder Skateboard Shopping

Shopping for skateboards og skateboard udstyr kan være kompliceret uanset hvad færdighedsniveau du er på. Skate butikker er et godt sted at have en tæt op kig på udstyr samt have mulighed for at tale med nogle temmelig kyndige folk. Men hvis du ved hvad du vil, det postordre skateboard katalog er en moderne drøm. Bestil via telefon eller online, og så bare læne sig tilbage og vente på, at produktet for at komme til dig.

Enjoi Hjul til Science Entusiaster

Elsker du videnskab og skateboarding også? De to er en interessant kombination, da hele pointen med skateboarding er at skubbe grænserne for fysikkens love. Men hvis videnskaben er dine ting også, Enjoi Skateboard har en stor hjul for dig. Det hedder â € ~Smartie 'og leveres komplet med et billede af Einstein på hjulene. Er der nogen bedre måde at vise din intelligens og atletiske evner samtidig?

Tech Decks

Her er en måde for skateboard entusiaster til at holde op med deres færdigheder, mens det regner, eller hvis du komme fra en skade. Tech Dæk, er 3 tommer samlerobjekt skateboard replikaer med ægte metal lastbiler, greb tape og grafik, der kan replikere reelle tricks ved hjælp af fingrene. Og nu, med mange af dine foretrukne producenter skateboards i Tech Deck linje som Element, Birdhouse, Zero og mere, regnfulde dage ikke længere at være et mindre skateboard dag.