Skal du holde forsøger

Skal du holde forsøger


Har du en kæreste eller kæreste, der synes ikke at være interesseret mere? Skulle du holde forsøger? Lad disse læseren spørgsmål til vores Spørg Dating Coach hjælp du beslutter dig.

Skal du holde forsøger?

Reader Spørgsmål

Hej Lori, jeg har kendt denne pige for omkring 2 år nu. Jeg arbejdede sammen med hende et par gange, men aldrig rigtig haft tillid til at tale med hende. Jeg begyndte dog at tale med hende online omkring 6 måneder siden og fik at vide hende meget mere. Jeg var nice og ærlige, og spurgte hende masse spørgsmål om hendes interesser og hobbyer. Så jeg fik hendes telefonnummer efter ca. 2 uger at tale med hende. Jeg til sidst spurgte, om hun ønskede at møde op i byen, da hun kom bare tilbage fra et universitet for dette år. Det var 4 måneder siden ... men det stadig ikke er sket? Jeg har spurgt igen, hvis hun stadig ønsker at komme sammen, og hun sagde, hun gør, men at hun er travlt med arbejde. Jeg vil se hende, men ønsker ikke at komme på hendes nerver og spørge 100 gange. Jeg fandt det mærkeligt, hvordan hun syntes virkelig op for det, da jeg først spurgte, og vi talte meget online, men nu er de chats er virkelig kort og hun går offline hurtig. Jeg ønsker ikke at opgive at forsøge, men tror du, jeg skulle, fordi hun kan bare få vred på mig at spørge igen? Tror du, jeg skal lade det gå eller holde beder?

Mange tak, Steve

Ekspert Svar

Kære Steve,

Din forvirring om, hvorvidt at holde forsøger at spørge denne pige ud, baseret på hendes siger, at hun var interesseret, er en meget fælles tema jeg hører fra daters. Hvorfor har han beder om mit nummer, hvis han ikke ville spørge mig ud? Hvorfor har hun accepterer at give mig hendes nummer, hvis hun ikke ønskede at gå ud med mig i første omgang? For at forstå, hvorfor denne meddelelse er så forvirrende kun behøver at se på motiv.

For de fleste, på det tidspunkt, nogen spørger eller foreslår at gå ud hun eller han har gode intentioner. Personen er virkelig interesserede i det øjeblik. Der er mange grunde til den manglende følge igennem. For nogle er forandring i hjertet er et resultat af den anden person siger eller gør noget, der er et turn-off. Som et resultat renteniveauet går ned. For andre er der en forsinkelse i at følge igennem og som mere tiden går det oprindelige niveau af interesse tager et gradvist fald.

For dem, der tog imod en invitation til at gå ud, de også kan have oprindeligt følt en stor interesse. Derefter, da de mindede om den potentielle date senere, har den store interesse faldet eller nogen mere interessant kan være kommet med. Når niveauet af interesse falder, idet personen spurgt ud ved ikke hvad jeg skal sige, og som følge heraf kan undgå enhver form for kommunikation med den person at spørge dem ud. Den almindelige årsag til undgåelse? Folk ønsker ikke at såre nogens følelser med vilje. Hvad disse avoidant mennesker ikke indser er, at ikke kommunikere gør ondt mere end at fortælle nogen, du ikke ønsker at gå ud med ham.

Enhver af disse kan være årsagen til, at pigen, du er interesseret i sagde ja i første omgang; men med så meget tid at have bestået, nu har haft en forandring i hjertet. Dette ville også forklare, hvorfor hun siger, at hun har travlt med arbejde samt hvorfor hun skynder sig at få offline, når du er online. Alt er ikke tabt. Som jeg ser det, har du mulighed for at stirre dig i ansigtet.

Antag, at hun har mistet en vis interesse i at få sammen. Må ikke antage, at du kender årsagen. For at finde ud af, hvorfor vil kræve en vis modet fra din side. Jeg vil foreslå, at du sender hende en e-mail. I e-mailen lade hende vide, at du er klar over, at hendes niveau af interesse kan have ændret sig, og der kan forklare, hvorfor hun ikke har accepteret din invitation til at komme sammen, og hvorfor hun får offline hurtigt. Fortæl hende, at du har nydt at kende hende og ville være villig til at "bare være venner", og mødes som sådan. Hvis der på et senere tidspunkt, niveauet for ændringer interesse for hende, du er åben for det, men hvis det ikke gør, du er åben for blot tilbageværende venner og gøre ting som venner.

Luk din e-mail med at bede hende om at komme sammen med en bestemt dag, tid og aktivitet. Så vente med at se, om din åben og ærlig kommunikation med hende er accepteret. Hvis du ikke hører fra hende, så gå videre. Det bliver ikke let, men vil du have fået en masse fra ikke at have undgået at kommunikere med en potentiel relation. Hvis hun accepterer Deres forslag så handle på det med det samme og være glad for du havde modet til at have åben og ærlig kommunikation

~~ Lori

Ærlig Breakup?

Reader Spørgsmål

Min kæreste og jeg havde været sammen i omkring 8 måneder, og virkelig elskede hinanden og derefter hun kaldte en stopper for det. Det var alt, fordi hun var blevet såret to gange af mænd i fortiden og var bange for at blive såret igen. Jeg ville aldrig såre hende, og hun indrømmer, jeg er ikke noget som hendes exes. Hun har også en 9 år gammel datter. Fire måneder har siden tidligere, og jeg kan ikke komme videre. Jeg ønsker ikke at. Jeg elsker hende, og jeg ved, at hun vil have mig. Vi er forblevet venner og gå ud lejlighedsvis og holde kontakt via telefon. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe hende og bevise jeg er virkelig ikke lide hende exes. Hun brød med et ex 3 år siden, og fra far til hendes datter 6 år siden. Jeg kan ikke give op på hende, men jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre nu. Vi får på stor, men så snart jeg nævner ting som, hvordan alting ville arbejde ud store mellem os hun går ind i sin skal og muslinger op. Jeg ville gøre noget for at gøre dette arbejde, men jeg ved bare ikke, hvad jeg kan gøre. Et råd til mig? ~~ Dave

Ekspert Svar

Kære Dave,

Jeg har tvivl om, at din kæreste kaldes en stopper for dit forhold, fordi hun var blevet såret i tidligere forhold. For én ting, behøver hendes ord og adfærd er ikke ens. De to af jer var i et forhold i et stykke tid, for ikke at nævne, at du lejlighedsvis gå ud på datoer nu. En anden indikator for, at dette ikke er årsagen som regel når nogen stadig sørgende tab eller vred end at blive såret, deres følelsesmæssige tilstand konsekvenser andre relationer. Med andre ord, ville du have vidst, om hun var ked af det eller vred, fordi hendes holdning om dating ville have vist sig i hendes samtaler, for ikke at nævne, at hun sandsynligvis ikke ville være dating til at begynde med. Da to af jer fik sammen så godt, er det sandsynligt, at hun ikke var ked af det eller vred. Så hvad kunne være årsagen, hun kaldte en stopper for forholdet? Jeg kan tænke på tre mulige forklaringer.

Den første forklaring er, at de to af jer ikke oplever det samme niveau af forbindelsen. Du har dybere stærkere følelser for hende. Hvis hun bekymrer sig om dig, men er ikke forelsket i dig, så slutter forholdet ville give mening. Dette ville også forklare, hvorfor hun accepterer datoer med dig, og så snart du begynder at "nævne ting som, hvordan alting ville arbejde ud store mellem os, hun går ind i sin skal og muslinger op." Hvis dette er grundlaget for bryde op, så ting at gøre er ikke at snakke om "hvordan det hele ville arbejde ud store mellem jer to." Selvom du måske føler, at det er sandt, at hun ikke er på det samme sted som dig. Således din fortsatte minde kun lykkes i at sætte en kile ind mellem dig. I stedet, lad din manerer, eftertænksomhed og have en stor tid i din virksomhed, skal du gøre det taler. Skulle hendes følelser for du ændrer, vil hun lade dig vide, så følge hendes bly.

Den anden mulige begrundelse for hendes sluttede forholdet kunne være, at hun ikke ser dig som "langsigtet" materiale. Hvis dette er begrundelsen for hendes kald stå, så er den eneste måde du kommer til at ændre hendes sind er ved at ændre din adfærd. I dette tilfælde kan du kun ændre sig, hvis du kender specifikt, hvad den adfærd er at slå hende ud. Dette vil kræve, at du og din kæreste har en ærlig snak. At have en ærlig snak, en vis grad af tillid mellem jer begge har at eksistere.

Den endelige mulig forklaring på afslutning af forholdet kan have at gøre med forholdet mellem dig og din kæreste datter. I dit brev, du angive, hvor meget du holder for mor og nævner intet af barnet. Som en mor, har hun at tage hensyn til hendes datters følelser samt forholdet mellem sin datter og manden mor er dating. Mor og datter er en pakke. Hvis din kæreste følelse er, at du ikke er interesseret i eller bekymrer sig om sin datter, så slutter forholdet ville give mening. Hvis dette var årsagen, så bliver du nødt til at udvikle et forhold til både mor og datter.

For at finde ud af, om en af ​​de tre forklaringer er den 'rigtige' årsagen til break-up, du og din kæreste skal have en ærlig snak. Du kan sætte scenen ved at starte samtalen med denne oplukker, "Jeg har har tænkt over vores forhold, og jeg spekulerer på, om der er noget jeg gør eller ikke gør det er at komme i vejen for dine følelser for mig?" Derefter udforske de er anført ovenfor eksempler. Efter hvert eksempel, lytte til, hvad hun siger. Fra hendes svar, vil du være i stand til at regne ud, hvad der er at komme i vejen for et succesfuldt forhold.

~~ Lori

Skal jeg holde forsøger

Reader Spørgsmål

Jeg er i øjeblikket involveret med en person, jeg mødte 2 år. siden. Han er en succesfuld virksomhed mand, så han er meget arrogant. For nylig gjorde han ikke svare min telefon opkald eller besvare en tekst, som jeg gav ham. Jeg begynder at spekulere på, om jeg bare skulle lade være, eller at forsøge at se, hvad der er problemet. Jeg vil aldrig føle, at jeg er aflytning nogen. Selv om vi kun kan tale hver tre dage eller deromkring. ? Hvis jeg forlader ham alene, hvordan gør jeg handler omkring ham, fordi han skærer min søns hår hver anden uge - Bidraget af: Candy

Ekspert Svar

Kære Candy,

Uanset hvor travlt en fyr er, når han er virkelig virkelig ind i en kvinde, han vil få tid til hende. Grunden er enkel; han frygter kan han miste hende til en anden fyr. Når en mand er "for travlt" eller er "reagerer", det er et rødt flag, at hans følelser har ændret sig. I en undersøgelse, kvinder vurderet egenskaber de finder attraktive i en mand - topping listen var, en god lytter, charmerende, romantisk, god kommunikator og en sans for humor. Nummer seks på undersøgelsen var en antydning af arrogance. Hvorfor kvinder overalt finde arrogance tiltrækkende? Fordi den giver tillid, styrke og evnen til at være afgørende. For meget af en god ting kan dog komme på tværs som ufølsom, følelsesmæssigt utilgængelig og usikker.

I begyndelsen af ​​et forhold, der er mænd tiltrukket af kvinder, der ikke er let tilgængelige. Mænd som jagten, men de er ikke alene. Alle os placere en højere værdi på ting, der er svære at få. Hvis du tvivler på det, eller synes, det er bare et 'spil' dating overveje dette, hvert år er der er et stykke legetøj, der topper ferie listen og har forældre og andre voksne opfører sig dårligt. Teknologi vil have ellers fornuftige voksne stående i linje i timevis for at være den første på blokken med nye legetøj.

Kvinder altid spørger mig, "hvad skal jeg gøre, hvis han kalder mig sidste minut til at gå ud?" Hvis han er den slags fyr, der kalder dig regelmæssigt, men føler, at siden du har været sammen i et stykke tid, er han ikke nødt til at planlægge datoer ligesom han gjorde i starten af ​​forholdet, så er det OK at gå ud. Hvis du vil have romantik planlægning, tale med ham om, hvad du ønsker. Skulle dette være et nyt forhold, og hans kald er ukorrekte og inkonsekvent som er, når de to af jer får sammen, så i sidste minut ordninger er NEJ!

Stop Calling, sms'e og sende e-mails til denne fyr. Hvis han er i dig, vil han undre sig, hvorfor han ikke har hørt fra dig, og han vil gøre en bevægelse. Hvis han er "så travlt" han ikke det er i dig. Når du ser ham, være rart og handle ligesom du gjorde før jer to startede et forhold. Sikker på, vil det være akavet, men du kan ikke blive vred på en fyr, bare fordi han ikke kan lide dig så meget som du kan lide ham.

~~ Lori