Skade Advokat: Nursing Home Retssag Tips

Hvad dækker plejehjemmet misbrug Law?

Plejehjemmet Misbrug lov omfatter Florida statut 400,22 som dybest set ekspliciterer en beboers ret som patient på et plejehjem facilitet. Nogle af højdepunkterne i loven er:

• En offentlig erklæring om rettigheder og ansvar for en hjemmehørende, til også at omfatte retten til de borgerlige og religiøse friheder, at viden om valg og frihed træffe personlige beslutninger om disse spørgsmål.

• Den komplette ret til ucensureret post, besøg, og anden kommunikation. Det er også deres ret til at forlade anlægget for besøg med familiemedlemmer uden mulighed for at miste deres seng. Men hvis en beboer er sendt ud til hospitalet, at sengen ikke behøver at reserveret og plejehjemmet behøver ikke at acceptere, at hjemmehørende tilbage.

• En beboer har også ret til en ombudsmand, som er en person, der kan repræsentere, at hjemmehørende og bistå den pågældende udlænding samtidig sikre deres rettigheder givet.

• Beboere har også ret til at få penge, normalt holdes i forretning kontor, de måtte have, som de ønsker.

• De har ret til at indgive klager, samt se de seneste JHACO krav til langvarig pleje.

• Beboere har ret til at afvise behandling, medicin eller pleje til enhver tid, medmindre de anses for ude af stand til at foretage disse beslutninger for sig selv.

• Privacy er et enormt område, der ofte overses i at observere beboernes rettigheder. Det er deres ret til at være i stand til at lukke deres dør og ansvar personale til at banke og få tilladelse inden de kommer ind. Privacy i dressing, badning og andre personlige pleje produkter er ofte overset i plejehjemmet miljøet.

• Den vigtigste bopæl ret er retten til at være fri for misbrug, udvidet ufrivillig afsondrethed og frihed fra fysiske og kemiske begrænsninger.

Dette er ikke en altomfattende liste over plejehjemmet loven, men det er almindeligt for en ældremishandling advokat til at anerkende de mulige tegn på plejehjem misbrug eller vanrøgt. Beboere med tryksår, beboerne ikke frigives fra begrænsninger i forbindelse med måltider, beboere ladt alene i rum hele dagen uden evnen til at bevæge sig ud af rummet er blot nogle af de almindelige problemer ældremishandling advokater beskæftige sig med. Andre spørgsmål kan være familiemedlemmer uenige med en bopæl ret til at opsige eller nægte lægehjælp og ofte familien vil tale med den læge, der derefter vil afgøre patienten ikke kan træffe disse beslutninger for sig selv.

En komplet liste over et plejehjem beboers rettigheder kan findes online og mishandling af ældre advokater generelt tilbyder en gratis konsultation og forstå de rettigheder og regler helt bør du føler din familie medlems rettigheder bliver krænket.

Plejehjem misbrug advokat

Juridiske repræsentanter kommer med mange specialiteter. For personer, som kan være at blive misbrugt på et plejehjem miljø, vi har den store fordel at have plejehjem misbrug advokater til rådighed. De specialiserer sig i anerkendelsen af ​​forskellige typer af misbrug, dokumentation og de nødvendige beviser er nødvendige for en retssag mod plejehjemmet. Du, som et familiemedlem kan vide automatisk, at der er bare "noget galt" med din elskede, selvom du ikke kan se, hvad der sker. Et plejehjem advokat kan være i stand til at give dig en mere klar og præcis visning af den potentielle skade, der pertraid på din elskede. Når det kommer til et familiemedlem, du ikke ønsker bare nogen advokat, du ønsker en advokat, der kan hjælpe dig med at beskytte din elskede fra misbruget, om det er fra en person i havnefaciliteten eller det hele personalet arbejder som enhed i denne uretfærdighed. Hvis du føler din elskede bliver misbrugt inden for rammerne af et plejehjem, så vil du ønsker at kontakte et plejehjem misbrug advokat med det samme for at beskytte deres rettigheder, sikkerhed og velbefindende.

Sygepleje Hjem Retssager

Med flere og flere seniorer har svært ved at forsørge sig selv økonomisk og holde op med deres behov for sundhedspleje, er de ofte tilbage med ingen indstillinger men at flytte til et plejehjem. Ofte anmeldelser er ikke læse og de seneste overtrædelser af plejehjemmet er ikke en del af den rundvisning eller blankt reklame.

Plejehjem retssager er blevet fælles sted, med plejehjem underbemandede og medarbejdere overanstrengt, ofte at være ansvarlig for 11 til 13 patienter på én gang er det ikke underligt ældreplejefaciliteterne advokater er at finde sig selv travlt.

Tegn på plejehjem misbrug ofte overset af familiemedlemmer, selvom de kan føle sig syg på med omhu deres familiemedlem modtager i anlægget. Almindelige tegn på omsorgssvigt eller misbrug er seng sår, dehydrering og underernæring. Disse tegn er generelt nemme at lægge mærke til, mens nogle tegn er vanskeligere.

Konstant urinvejsinfektioner kan være et tegn på, at beboeren ikke modtager ordentlig hygiejne pleje. Hud tårer er faktiske tårer i huden, fordi huden bliver ganske lidt tyndere som vi alder og ofte gange medarbejdere overfører beboere eller yder anden pleje kan skødesløst forårsage en hud tåre, nogle gange ikke forklaret til familien.

Urimelige begrænsninger af en beboer, enten kemisk eller fysisk er også tegn på plejehjem misbrug. En Lægens ordre er nødvendig for enhver form for fysiske begrænsninger, herunder kørestolsbrugere skødet barer, som holder en hjemmehørende fra at komme op, bed skinner, der holder en beboer sengeliggende og andre kemiske begrænsninger, såsom et beroligende efter behov bestilt af lægen. Disse ordrer er undertiden bruges med meget spillerum, og det er op til skøn af personalet, om kemiske begrænsninger faktisk er nødvendige.

ældre misbrug

Ældre misbrug på plejehjem er en bekymring for alle søger at placere en elsket en på et plejehjem miljø. De fleste mennesker har svært ved at beslutte at sætte en elsket på plejehjem. Det første spørgsmål, der normalt kommer til at tænke: Er det tid til at tage dette skridt. Dette er en stor og vanskeligt spørgsmål at stille og besvare for de fleste. Når du og dine andre familiemedlemmer ikke længere i stand til at passe til din elskede hvem der kæmper med at opretholde basale daglige aktiviteter for dem selv og den nærmeste familie ikke er i stand til at opfylde deres daglige behov, så er det nok tid til at søge hjælp udefra. Der er mange organer til rådighed til at hjælpe dig med at finde, finde og modtage de nødvendige oplysninger for at gøre den bedste beslutning for din familie medlem. Når man ser for et plejehjem for et familiemedlem, vil du ønsker at starte med at søge og besøge plejehjem i dit område. Når du besøger plejehjem vil du ønsker at tjekke for renlighed, personale svar på deres evne til at tage sig af dine kære særlige behov, tale med nogle af beboerne til at finde, hvis de er tilfredse med deres pleje og om de har nogen klager over de leverede tjenesteydelser. Hvis du ikke kan tale med nogen beboere, eller de, at de ikke kan få den pleje og behandling, der er passende, kan du ønsker at søge andre steder. Et af de første tegn, du måske ønsker at se for fra bopæl ville være den manglende evne eller manglende lyst til at tale med nogen. Dette kan betyde, at de føler, at der vil være konsekvenser, hvis de skulle tale imod personale eller organisation.

plejehjem misbrug

Plejehjem misbrug er et meget alvorligt problem. Vi tager stor smerte satsningen tid og overvejelse, før vi endelig beslutter det er tid for vores elskede en til at gå til et plejehjem. Derefter besøger vi dem så ofte som vi overhovedet kan med vores travle tidsplaner med arbejde, hjem, familie, børn og sådan brug for hvile. Når vi er i stand til at besøge, og tilbringe tid sammen med dem de synes lidt trukket tilbage fra kammeratskab. Dette kan være meget bekymrende, og er det rigtige tidspunkt at begynde at undersøge med hensyn til pleje og behandling niveau din elskede modtager. Hvis din elskede er inkontinent, seng redet eller har meget begrænset mobilitet kan du overveje at deltage i processen med at hjælpe dem med at få ryddet op og ændres under dine besøg. Dette vil give dig en mulighed for visuelt at observere eventuelle liggesår, blå mærker eller andre skader som følge af manglende omhu eller Gud forbyde enhver fysisk misbrug, som kan blive påført under deres ophold. Hvis du tager en mere pro aktiv tilgang til dine kære pleje og behandling fra starten, vil du ikke rejse mistanke, og du vil være i stand til at være sikker på at din elskede får den bedst mulige pleje. Hvis du finder liggesår, der ikke er i behandling, blå mærker eller andre mærker, der ikke kan forklares, vil du ønsker at tage til efterretning forventede opdagelse, form, størrelse, beskrivelse og om muligt et foto. Tal med din elskede, hvis de synes at være berørt, nervøs eller tøve med at oplyse, hvordan de modtog disse mærker kan du kontakte et plejehjem vanrøgt advokat til at finde ud af mere om, hvad der kan gøres for at stoppe denne form for behandling ikke kun for din familie medlem, men også for andre i denne facilitet.