Skade Advokat: ældremishandling Retssag Tips

ældremishandling advokat

En ældre misbrug advokat er en advokat, som har specialiseret sig i de juridiske ældres rettigheder og deres familie. Når du mener, at din ældre familiemedlem bliver forsømt eller mishandlet, du vil straks fjerne dem fra situationen og beskytte dem mod skade. Da de ældre i mange tilfælde ikke er i stand til at forsvare eller beskytte sig mod misbrug i hænderne på andre, vil du ønsker at sikre deres sikkerhed til bedste evne. Og da din ældre familiemedlem ikke er i stand til at passe sig selv, du også ønsker at sikre, at deres daglige behov for personlig pleje, fysisk pleje, ernæringsmæssige behov, psykologiske og følelsesmæssige stabilitet tilvejebringes på den bedst mulige måde. Hvis din elskede siger noget, har mistanke om du noget eller overhøre andre bemærkninger opholds- eller personale gør, der kan være om du har lyst til at undersøge sagen nærmere. Nogle af de andre beboere har måske ikke familiemedlemmer, som er i stand til at besøge på en regelmæssig basis, og disse personer vil sandsynligvis være lidt mere åbne for at tale med dig i privat, hvis de ikke bliver behandlet godt. Dette vil hjælpe dig i tasterne af ting at tale med din ældre familiemedlem om eller give dig idéer af ting at se til med dem. Hvis du føler din ældre familiemedlem kan misbruges, så tøv ikke med at kontakte en ældre misbrug advokat i dag og begynde processen med at beskytte din højt elskede familiemedlem samme.

ældre lov

Ældremishandling love er generelle retningslinjer for pleje, konsistens og korrekt menneskelighed og ydmyghed for pleje og behandling af de ældre i vores samfund. En persons juridiske, finansielle, race, politisk eller religiøs statur har ingen indflydelse på dine lovmæssige rettigheder til human behandling og pleje. En af de første og fremmest bekymringer, de fleste mennesker tænker på, når tænker ældre misbrug er fysisk misbrug. Ældre misbrug kan også være psykisk misbrug, hvor en person forårsager en vis frygt i en anden person. Psykisk misbrug på en ældre person sædvanligvis skyldes en person truende, foreslår eller antyder at en ældre person, at deres person, pleje og daglige behov vil blive mindsket eller stoppet, hvis de ikke er i overensstemmelse med den pågældende persons vilje eller ønsker. Denne form for misbrug kan være svært at "se" med dine øjne, men du kan mærke en forskel i adfærd fra din ældre familiemedlem, når du besøger, eller måske din ældre familiemedlem har været at give væk penge eller genstande til denne pleje taker. Som en bekymret familiemedlem til en ældre person, du ønsker at observere både fysiske og psykiske forandringer i din elskede. Hvis du bemærker disse ændringer, eller er bekymret for, at der kan være noget bare ikke rigtigt, kalder en ældremishandling advokat med det samme for bedre at beskytte din elskede.

ældste lov

Ældste advokater er ikke kun for at beskytte de ældre fra plejehjemmet misbrug. Ældste advokater kan hjælpe bare nogen på forskellige tidspunkter i deres liv, som ønsker at sikre, at deres vilje, ejendom og personlig pleje på deres nedgang i sundhed. Så du har en vilje, dit hjem er næsten betalt ud, og du føler, at din pension vil være tilstrækkeligt. Hvad hvis det ikke er nok, hvad nu hvis der sker noget uventet. Er din vilje strøm og betyder det dække alle dine aktiver? Er din forsikring begunstigede aktuelle og korrekte? Har din overvejes, om du kan på et tidspunkt i dine ældre år eller på grund af en ulykke har brug for en ammende facilitet? Hvis ja, hvor vil det være, og hvordan vil det blive betalt? Selvom du føler dig parat, hvorfor tage chancen for, at du er forberedt? Ring en ældre advokat til at oprette en aftale for at gennemgå din beredskab og finde ud af, hvad andre muligheder kan være derude, at du ikke var klar over.

ældremishandling lov

Hver stat inden for vores store land har ældremishandling love både på en stat og et føderalt niveau. Den føderale regering forstår, at ældre mennesker bliver plejet om det er i en personlig bopæl, plejehjem eller assisteret levende miljø kræver særlig juridisk støtte og hjælp. I nogle tilfælde er de ældre ikke er i stand til at tale på egne vegne, men i hvert fald ikke er i stand til at passe sig selv. Dette sætter hver af vores ældre i en meget sårbar situation, og prisgivet andre, som kan vælge at gøre dem skade. Retssystemet er sat op for at beskytte vores ældre på en måde svarende til den måde, de beskytter børn og i nogle områder, du vil finde et agentur kaldet voksen beskyttende tjenester. Voksne beskyttende tjenester har mange ressourcer og kan hjælpe med forskellige niveauer og typer af misbrug på vores ældre, kan de også være en god kilde til at anmode om en liste over ældre pasningsmuligheder i området, som synes at være rigtig god, sikker og tilstrækkelig til dine kære type plejebehov. Selv når du har gjort alt, hvad du kunne for at sikre dit familiemedlem er en god facilitet, et spørgsmål stadig kan opstå. Dette er, når du ønsker at kontakte en ældremishandling advokat for detaljer og assistance i at beskytte din elskede.