Skabeloner til Wood Brætspil

Skabeloner til Wood Brætspil

Når du spiller et spil, du har foretaget dig selv, vil du opdage, at du udvikler mere af en påskønnelse for spillet så godt, og alt du behøver er nogle træbearbejdning værktøjer og skabeloner til træ brætspil.

Go Old School med træplade Games

Brætspil var lavet af træstykker længe før der var pap, mærkat papir og 4-farvetryk proces. Spillene blev udformet på tyndt papir (ligesom sporing eller ris papir) og derefter overført til træet. Håndværktøj blev anvendt til at skære spillet ud, lim, der anvendes til at sætte det sammen og derefter behandlet og forseglet efter eventuelle nødvendige elementer blev malet på dem. Denne proces med at gøre et brætspil er tidskrævende og indviklede, så det hurtigt døde ud. I løbet af de sidste par år, har virksomhederne været at sælge "klassiske" eller "retro" spil lavet af træ.

Hvorfor gider med Wood

Hvis du er en fan af brætspil eller kender nogen, der er så bygge et skakspil, forbinde fire eller Puk fra bunden ville gøre en stor gave. Hvis du er en miljøbevidst person, kan du genbruge gamle møbler til at farve og finish derefter skæres til at bygge dine brætspil ud af. Dette ville ikke alene være en gave fra dit hjerte og dine hænder, men det er også helt sikkert for miljøet.

Skabeloner til Wood Brætspil

En skabelon er noget, du bare arbejde ud af, så dine favorit spil kan faktisk blive skabeloner for dig at lave dine egne retro spil!

Lav dine egne skabeloner for træplade Games

Hvis du er en kreativ person, kan du oprette dine egne skabeloner til brætspil. Board spiludgivere bruge standard spilleplade størrelser, så hvis du ønsker at slå din favorit brætspil ind i et træ spil, indsamle en lineal, opsporing papir og en permanent markør derefter følge disse enkle trin:

 1. Spore brætspil på papiret, derefter overføre det til træet og skære det ud.
 2. Placer kalkerpapir på toppen af ​​spillet, du bruger som en skabelon og spore de faktiske rum og andre elementer.
 3. Hvis du vil have dit spil for at kunne foldes, skæres i halve, afslutte kanterne og installere hængsler til bunden, efter at du plette brættet.
 4. Klip spores komponenter, derefter placere kalkerpapiret oven på brættet og spore omridset med din markør.
 5. Mal brættet til din smag eller matche den skabelon, du arbejder ud af.
 6. Brug lak til at beskytte dit bord, efter at malingen er tørret.

Nu er du fri til at bruge din helt nye retro og antikke spil, så snart fugemassen er tør. Det kan være nødvendigt at anvende en eller flere lag maling og slut, før de kan spille.

Køb Skabeloner til Wooden Brætspil

Ikke alle af os ønsker at gå gennem prøvelser skabe skabeloner så heldigvis kan du købe skabeloner online.

 • Rockler tilbyder skabeloner til cribbage bestyrelser og en træ-version af sudoku. De sælger også bor og high-end træbearbejdning værktøjer.
 • Hjemmet reparation ikon, Bob Vila, sælger også træ brætspil, brikker og skabeloner, der omfatter kinesiske brikker, klassiske skak, cribbage bestyrelser og sidste mand. Der er også borehoveder, træ kuglepenne og lignende til rådighed.
 • Hvis du vil have ideer til at lave dine egne skabeloner så tjek Educational Learning Games og deres træ brætspil sektion. Tag et godt kig på spil, der udbydes, og du bare kan være i stand til at skabe en nem skabelon. Alt du behøver så er reglerne spil, som du nemt kan finde på internettet.
 • Efter video demonstrationer er en fantastisk måde for første gang Træsektoren at få en smag af processen. MetaCafe har en god guide til hvordan du opretter din egen forbinde fire spil ud af træ.
 • Træ Marvels er et site, der tilbyder nogle af de billigste planer for træ brætspil på internettet, herunder skabeloner til:
  • Skak og Checkerboard
  • Inlayed Tic-Tac-Toe
  • Jenga
  • Tower of Hanoi
  • Quattrino
  • Tangram
  • Table Top Shuffle Board
  • Forbind Fire
  • Table Top Bowling
  • 2-i-1 Travel spil herunder Tangram og Tic-Tac-Toe

  Mange klassiske spil som brikker er forholdsvis let at bygge og let at spille, når du er færdig bygning. Du kan få kreative og tænke uden for boksen og oprette dine egne brætspil fra bunden.