Skabelon til et opsigelsesbrev efter barselsorlov

Skabelon til et opsigelsesbrev efter barselsorlov

Er du planlægger at træde tilbage fra dit job efter at have taget barselsorlov? Det er ikke ualmindeligt, at nye mødre til at skifte mening om deres planer om at vende tilbage til arbejde efter barselsorlov. LoveToKnow har skabt et par redigerbare opsigelsesbrev skabeloner designet til at blive brugt til netop dette formål.

Skabelon One: Afgående Efter vender tilbage fra orlov

Har du besluttet at forlade dit job efter vender tilbage fra barselsorlov? Mange nye mødre til at beslutte de virkelig ønsker at blive hjemme efter vender tilbage til arbejde. Hvis dette beskriver din situation, og du gerne vil et forspring på udarbejdelsen Deres brev af fratræden, klik på billedet herunder. Dette vil give dig adgang til en redigerbar brev af fratræden skabelon, som du kan tilpasse til din situation.

Hvis du har brug for hjælp at hente brevet, så tjek disse nyttige tips.

Skabelon til et opsigelsesbrev efter barselsorlov

Brev Skabelon til Udmeldelse Efter barselsorlov

Skabelon to: Udmeldelse under barselsorlov

Har du ændret mening om at vende tilbage til arbejdet efter fødslen af ​​dit barn? Hvis du tog barselsorlov fra arbejde, men indså, at blive hjemme med din baby er den rigtige beslutning for dig, er det vigtigt at underrette din arbejdsgiver om dine hensigter skriftligt. Når du er klar til at skrive Deres brev af fratræden, klik på billedet nedenfor for at downloade en prøve skabelon, som du nemt kan redigere.

Skabelon til et opsigelsesbrev efter barselsorlov

Brev Skabelon til Udmeldelse under barselsorloven

Vær opmærksom på relevante Firma Politikker

Inden du tænder på din fratræden, er det vigtigt at være sikker på at du forstår alle virksomhedens politikker, der kan findes i forbindelse med fratrædelse under orlov eller kort efter hjemkomsten. Kig nøje på din medarbejder håndbog og / eller fordele brochurer, så du er sikker på, at du kender alle mulige konsekvenser forbundet med din beslutning.

For eksempel, afhængigt af virksomhedens politik, ikke er tilbagesendt fra orlov kan betragtes fratræden uden varsel og kan få konsekvenser, om du er berettiget til overflytning på et tidspunkt i fremtiden - som også kunne påvirke henvisninger af selskabet på dine vegne. Desuden, hvis din virksomhed har betalt en del af eller hele dit helbred forsikringspræmier på dine vegne, mens du var på orlov, kan der være en politik, der kræver tilbagebetaling, hvis du fratræder inden for en vis tidsramme efter vender tilbage fra orlov.