Skabelon til Diaper Invitation

Skabelon til Diaper Invitation


Vær kreativ og bruge en sød skabelon til en ble invitation til at invitere gæster til din baby shower. En skabelon gør det meget lettere at skabe unikke invitationer, der vil imponere dine gæster. Når du opretter en invitation, skal du sørge for at tjekke ud printbare skabeloner, samt hjemmesider, for gode ideer om Tilpasning ble invitationer.

Printable Ble Invitation Skabeloner

Overførsel og udskrivning af en ble invitation er ofte den nemmeste og billigste måde at invitere gæster til din baby shower uden at bruge en masse penge. Det giver dig også mulighed for at tilføje, hvad detaljer du kan lide fra den bekvemmelighed i dit hjem. Skabelonerne nedenfor omfatter dem egnede til en baby pige, dreng, eller en generisk en, der vil arbejde for begge køn.

Du kan downloade den gratis printable invitationer nedenfor ved at klikke på billedet. Invitationen åbner som pdf. Du kan derefter redigere oplysningerne før udskrivning eller udfylde den i hånden, efter at den er udskrevet. Hver skabelon har konkrete anvisninger knyttet til det at hjælpe med trykning og montage.


Skabelon til Diaper Invitation

Baby dreng eller pige


Skabelon til Diaper Invitation

Baby Girl


Skabelon til Diaper Invitation

Baby Boy

Online Invitation Skabeloner

Ud over de ovennævnte printable skabeloner, der er mange andre unikke skabeloner til baby brusere, der nemt kan findes online. Uanset om du ønsker at lave en ble invitation eller endda en ble rammebeløbet for invitationen, er skabeloner fås gratis på følgende hjemmesider:

  • Skrot Jazz: Hent denne søde ble skabelon, der enten kan bruges som invitation eller som et rammebeløb til en invitation.
  • Creative Baby Shower Idéer: Dette site har en række af søde baby shower invitation ideer, herunder den evigt populære mini-ble tema.
  • Planlægge den perfekte baby shower: Dette site har tre printbare versioner af en ble invitation - blå, pink og hvid. Den hvide udgave kan udskrives på papir farve efter eget valg.
  • Gør det selv invitationer: Sammen med fuld farve billeder af eksempler, dette site har to søde skabeloner til ble invitationer, der bruger rigtige ble ben.

Særlige hånd

Du kan tilpasse enhver invitation skabelon, selv efter udskrivning det derhjemme.

Papir og konvolutter

Smukke papirer i en bred vifte af farver kan findes på de fleste håndværk butikker. Eksperimenter med forskellige farver og teksturer til en helt unik invitation.

Kan oprettes Konvolutter til at passe et håndlavet kort eller de kan købes på et håndværk butik. Sørg konvolutten er den rigtige størrelse til den færdige kort og kan rumme alle dekorationer du har placeret på kortet. Tag en med dig til butikken for at hjælpe dig med at finde den bedste pasform.

Dekorationer

Folk nyder at modtage invitationer, der er lidt ligesom en scrapbog side. Vær sikker på at inkludere interessante dekorationer at personliggøre dine invitationer, såsom:

  • Rigtig ble pins
  • Miniature sutteflasker
  • Lille plast babyer
  • Buer og farvebånd

Særlige Ønsker

Du vil også ønsker at angive på invitationen, hvilken type bruser du kaster. Du kan angive, om bruser er bestemt tema eller endda en overraskelse. Du kan endda tilføje en anmodning om invitationen for gæster til at bringe et bestemt emne, såsom bleer eller bøger.

Nem og imponerende

Er nemt med en skabelon til en ble invitation Realiseringen af ​​et baby shower invitation. Du skal blot downloade din favorit og tilpasse det til din egen smag. Du kan nemt tilføje et par dekorationer til bleen invitation og wow modtagerne med din kreativitet.