Skabe kunst tidsskrifter: Interview med Linda Woods

Skabe kunst tidsskrifter: Interview med Linda Woods

Hvis du har været på udkig efter en ny måde at bevare dine minder uden for grænserne for en traditionel scrapbog, skabe kunst tidsskrifter kan være den perfekte løsning på dine problemer.

Journal Revolution: Rise Up og Create!

I den nyligt udgivne Journal Revolution: Rise Up og Opret, søstre Linda Woods og Karen Dinino opfordre deres læsere til at kombinere billedkunst og det skrevne ord til at skabe kunst tidsskrifter, der udforsker livet i al sin herlighed!. Mens scrapbøger tendens til at fokusere på de "smukke" aspekter af vores daglige tilværelse, Woods og Dinino tror, ​​at kunsten tidsskrifter afsløre støj, rod, og rå følelser, der definerer vores menneskelighed. Projekter, der er omfattet i Journal Revolution omfatter personlige cd covers, journal daglige kalendere, faux Polaroid billeder og kunstner byttekort.

Erfarne scrapbookers vil finde kunst tidsskrifter at være en yderst terapeutisk form for kreativt udtryk. I stedet for at bruge pre-designede klistermærker og papirer for at oprette dine layouts, vil du blive opskæring, tåreflåd, indsætte, maleri, sørgeligt, stenciling, og stemple hver one-of-a-kind dagbog. I stedet for at tilføje endnu en jule layout til dit album, vil du blive udforske dine håb, drømme, frygt og inderste tanker i sider, der kan eller ikke kan deles med venner og familie.

Skabe kunst tidsskrifter: Interview med Linda Woods
Linda Woods og Karen Dinino

Kunst tidsskrifter er også nyttige i at de opfordre dig til at give slip på den følelse af, at alt om et projekt skal være "perfekt" for det at blive en succes. "Revolutioner ændre konventionel tænkning, og dette er ikke anderledes," Woods og Dinino skrive. "Konventionel visdom er, at du ikke male på et foto. Du behøver ikke rive billeder. Du behøver ikke have skæve linjer, og hvis din maling drypper-YIKES! -Du Starte forfra. Ahh, men i vores stadigt spinning verden, vi har skæve linjer, iturevne billeder, drypper hende og der, splintres. Vore tidsskrifter skal være et sikkert sted at skildre denne verden. "

Før du skriver Journal Revolution, Woods og Dinino udgivet Visual Chronicles: The No-Fear guide til at skabe kunst Journals, Creative manifester og ændrede Books. Søstrene også undervise workshops over hele landet for at hjælpe forfattere lære at kommunikere bedre med kunst og hjælpe kunstnere kommunikere bedre gennem ord. Deres unikke tilgang til kunst journalisering er blevet vist på The View og i blade og aviser landsdækkende.

Skabe kunst tidsskrifter: Interview med Linda Woods

For nylig, Linda Woods tog tid til at besvare et par spørgsmål om at skabe kunst tidsskrifter for læserne af LoveToKnow Scrapbooking.

Hvordan har du først blevet interesseret i at skabe kunst tidsskrifter?

Vi har holdt tidsskrifter, så længe vi kan huske. Vi ville arbejde med dem sammen, Karen ville gøre det skriftligt og jeg ville gøre kunsten og så ville vi bytte opgaver.

Hvor får du ideerne til dine projekter?

Vi er inspireret af LIFE! Jeg får ideer fra ting, jeg ser, smag, høre og føle. Jeg er altid opmærksom på mine omgivelser og de farver og teksturer af dagligdags ting. Jeg løber aldrig tør for ideer, fordi livet er det, fylder mine sider, fra simple øjeblikke i min dag til ønsker og store begivenheder. Det hele går i tidsskriftet! Hvis jeg føler det eller tror det, det bliver til kunst.

Hvordan en kunst tidsskrift sammenligne med en traditionel scrapbog?

Art journalisering er virkelig om selvudfoldelse uden regler eller grænser. Det er noget man gør for dig selv og ingen andre. Traditionel scrapbooking handler om at bevare minder og fortælle historier for andre mennesker til at nyde.

Hvorfor skulle en scrapbooker være interesseret i at gøre en kunst tidsskrift?

Jeg tror, ​​at alle ville være interesseret i at gøre en kunst tidsskrift, uanset om de er en scrapbooker. Art journalisering og scrapbooking er virkelig to meget forskellige kunstarter, der kan sameksistere med store belønninger. Scrapbookers ønsker at udtrykke sig, også! Scrapbookers kan kombinere kunst journalisering og ophugning for at skabe helt unikke og personlige sider. Scrappers kan lave farvekopier af deres kunst journal sider og indarbejde dem i deres scrapbog layouts at tilføje en smule sig til deres sider.

Hvad er den bedste måde at starte en kunst tidsskrift, hvis du ikke tror, ​​du er kreativ nok til at gøre kollage kunst?

Alle er kreative nok til at skabe en kunst tidsskrift side! En kunst tidsskrift kan oprettes med noget. Det kan være ord og billeder eller tegninger eller iturevne sider fra et blad ... du er chef i dit eget tidsskrift. Start med at skrive ting ned og se, hvilke farver og teksturer kommer til at tænke. Må ikke køre fast ved at finde de perfekte forsyninger. Hvis alt du har, er tape og en gammel magasin, start rive ud sider og tape dem til papir. Tilføj klippet tekst eller din egen håndskrift. Den store ting om collage er du behøver ingen færdigheder på alle.

Lad ikke frygten for perfektion stoppe dig. Der er ingen perfekt teknik. Det afgørende er at udtrykke dig selv på alle de måder, du kan! Der er ingen regler! Din kunst tidsskrift er din bedste ven, din fortrolige, din sikkert sted at sige hvad du vil. Der er ingen forkert måde at skabe kunst!

Yderligere information

  • Køb Journal Revolution fra Amazon.com.
  • Besøg Journal Revolution webstedet.
  • Besøg Journal Revolution blog.


~ En gennemgang kopi af Journal Revolution blev leveret af udgiveren for denne artikel.