Skabe kunst på Second Life

Skabe kunst på Second Life


Ligesom mange andre aktiviteter, at skabe kunst i Second Life er enten en direkte analog af virkeligheden eller en usandsynlig flyvning af fancy. Det er helt op til dig, og i den digitale verden er der masser af eksempler på begge dele.

Alt er Kunst i Second Life

Det kan hævdes, at alt hvad du gør i Second Life er en form for kunstnerisk udtryk - fra at vælge den kropstype, hårfarve, ansigtstræk og andre karakteristika af din avatar til det tøj, du i den virtuelle verden. Brug af "Linden Dollars" (den form for valuta i Second Life) du kan købe nyt tøj, eller blot tilføje nye teksturer til tøj, du allerede har.

Bevægelse kan ikke altid repræsentere scenekunst, men det kan - mange mennesker bruger tid choreographing specifikke bevægelse sætninger, uanset om en dans nat på en virtuel diskotek eller bare som en omfattende måde at udtrykke en følelse til en ven. Der er en spirende økonomi på området avatar dekoration, og om at købe eller skabe dine egne udsøgte grafik, faktum er, at Second Life kræver personligt udtryk fra alle, der deltager.

Skabe kunst i Second Life Art verden

Men det er ikke hvad de fleste mennesker tænker på, når de tænker på kunst - det er hvad der svarer til at komme ud af sengen, kæmning dit hår og får klædt - næppe værdig til Smithsonian. Men der er en meget aktiv fællesskab af reelle (eller "First Life") kunstnere, der udnytter Second Lifes virtuelle samfund til at vise deres arbejde.

Der er grundlæggende to metoder til at skabe kunst i Second Life; import og intern skabelse.

Import af Real-World Art

En af de mest kendte kunstnere i Second Life er "Filthy Fluno," hvis avatar er en stor afrikansk-amerikansk mand med briller, en gigantisk afro og flamboyante tøj. Filthy Fluno har mange kunstværker i Second Life, hvoraf mange er til salg. Du kan købe sin kunst og derefter flytte den til din egen virtuelle hjem i Second Life.Users kan også sende en lille virkelige verden kontanter til Munroe Gallery i Lexington, Massachusetts og modtage det samme kunstværk i håndgribelig form, høflighed af kunstner og kurator Jeffrey Lipsky (som er hvid). Lipsky skaber sin virker den gammeldags måde, ved hjælp af pasteller og andre medier, før scanning eller fotografere dem og sætte dem ind i den virtuelle verden.

Mange andre kunstnere har gjort det samme - uanset om det er så simpelt som at scanne offentlige domæne kunst eller deres egne værker og vise dem online i Second Life. Der er mange gallerier og nyhedsgrupper dedikeret til kunst i den virtuelle verden, og som enhver social networking værktøj er det en god måde for en person at få deres arbejde set af mange.

Oprettelse Impossible Dreams

En anden metode til at lave kunst i Second Life har ingen analog i det virkelige liv, fordi den ignorerer eller genskaber fysiklove for at gøre kinetiske skulpturer og ydeevne stykker. En af disse virtuelle billedhuggere er StarAx Statosky, der holdt sit første "retrospektive" i Second Life på Aho Kunstmuseum. Mens hans skulpturer ikke er i samme kategori som en Rodin eller endda en Koontz, de er beundret af andre Second Lifers for hans digitale færdigheder det samme, som hvis han var svingende hammer og mejsel.

StarAx brugte værktøjer, der oprindeligt designet til at gøre det muligt for medlemmer af Second Life til at bygge boliger, men i stedet brugte han dem til at bygge skulpturer, og derefter anvendt den næsten magiske kontrol over computeren miljø at gøre dem til spændende oplevelser. Ligeledes kan kunstnere i Second Life anvende en blanding af den virkelige verden - såsom en genskabelse af Globe Theatre møjsommeligt udformet ud af SL digitale værktøjer - og så er der en flyvende Hamlet i deres produktion.

Dokumentation Second Life Art

Fordi det er digitalt, selv om, arbejderne af natur flygtig (StarAx var offer for en opdateret version af softwaren, for eksempel, som forårsagede mange af hans kunstværker til stoppe med at arbejde). Richard Minsky er en kunstner og stifter af Center for Book Arts i New York, som har påtaget sig opgaven med både at dokumentere kunst i Second Life i en blind træ magasin samt at bringe en alvorlig kritisk og teoretisk synspunkt på den voksende kunst bevægelse . Hans blog, SL-Art News, dækker begge typer af kunst er nævnt ovenfor, samt kunstneriske arrangementer såsom "Burning Life", Second Life svarer til Burning Man.

Med den virkelige verden organer som Reuters oprettelse bureauer og monolitiske virksomheder som IBM køber Second Life kunst, er der et reelt marked for håbefulde kunstner at etablere sig i denne virtuelle samfund.