Skabe kunst på en smartphone med en Stylus

Skabe kunst på en smartphone med en Stylus
Når den første generation Samsung Galaxy Note blev lanceret for tre år siden, mange mennesker følte, at større "phablet" af en smartphone var for stor, og de hurtigt afviste "S Pen" som intet mere end en stylus. Under pen-stil indgang på en smartphone var bestemt ikke noget nyt; det havde eksisteret i årevis Palm Treo linje og på flere Windows Mobile enheder efter at. Og dog, Galaxy Note vedholdende og større formfaktor enheder er blevet normen.

I betragtning af dette, blot at have en større skærm med en højere opløsning er ikke længere nok til at differentiere den nuværende Galaxy Note 4 fra mange af sine større-screenet konkurrenter som iPhone 6 Plus. En af dens vigtigste funktioner, der stadig adskiller det fra mængden, er imidlertid S Pen og Samsung har arbejdet løbende på at forbedre S Pen ydeevne, funktionalitet og præcision. Den seneste sæt af reklamer for Note 4 "illustrere" dette punkt ved at sætte note 4 i hænderne på kunstnere.

I videoen nedenfor ser vi finske illustrator Janine Rewell som hun yndefuldt maler et vægmaleri på hvad der synes at være en butik vindue, fint at arbejde med de forskellige polygoner og farver. Det visuelle derefter overgange til Janine arbejder på det samme grafiske billede, undtagen denne gang på Samsung Galaxy Note 4 ved hjælp af S Pen.

Mange traditionelle kunstnere stadig foretrækker mere traditionelle medier, ligesom maling og markører på en fysisk lærred af en slags, men overgangen til digital er en naturlig en, og det er en, der har været stigende i popularitet siden de tidlige dage af Wacom tabletter. Tegning højre på skærmen føles langt mere naturligt.

Ja, det er muligt at skabe flotte kunstværker på en smartphone som Galaxy Note 4. Og mens displayet på Note 4 er større end den gennemsnitlige smartphone, er det stadig mindre end en typisk lærred eller ark papir, hvor mange kunstnere gøre deres arbejde.

På denne måde er det tvivlsomt, om kunstnere virkelig ville bruge Galaxy Note 4 som et kreativt værktøj på denne måde, eller om de ville foretrække at gøre det samme slags arbejde på et større tablet. S Pen siges at tilbyde stor præcision, men ville en generisk pennen på en iPad eller en anden tablet være lige så god?