Sjove ting at gøre med en ven

Sjove ting at gøre med en ven


Når du er ude med dine kammerater, vil du sandsynligvis vil have nogle sjove ting at gøre med en ven. Selv derhjemme, vil en teenager stadig sandsynligvis vil have noget mere at gøre med sine venner end bare sidde. Der er mange sjove ting at gøre med en ven, afhængigt af din kreativitet og dine omgivelser, mulighederne for ting, du kan gøre med venner er uendelige. Uanset om du går til en park for at spille spil, bare hænge ud omkring dit hus, eller endda gå på en road trip, til ideer til sjove aktiviteter gøre med dine venner er uendelige.

Hvad er nogle sjove ting at gøre med en ven?

Hvis du søger for at tilbringe noget kvalitetstid med dine venner, så vil du sikkert gerne noget sjovt at gøre. Afhængig af din placering, antallet af mennesker, der er med dig, og din gruppes kreativitet, der er hundredvis af sjove ting, du kan gøre med dine venner. mange teenagere har ikke mange penge, gratis ting at gøre, der er sjove kan være en god mulighed, når hængende med en gruppe venner. Hvis du er hjemme, nogle sjove og overkommelige ting at gøre, er:

• Spil et brætspil, som Matador eller Life. Brætspil kan normalt findes i hjem, hvor der afholdes familie spil nætter, og de kan være en sjov måde at tilbringe et par timer med dine venner! Kortspil er også en god mulighed for, at du ikke har nogen brætspil.

• Skab dit eget spil! Du kan lave op regler for enhver form for spil, hvis du har en smule kreativitet, bare være sikker på alle er enige om reglerne, inden du begynder at spille.

• Se en film. Kommer til at se en nyere film på et teater kan være meget dyrt, og hvis du ikke er gammel nok til at køre endnu, kan det være svært at finde et lift. Ser en film, du allerede ejer, har lejet i en videobutik eller lånt fra biblioteket er billigt, og du behøver ikke at forlade hjemmet for at se det.

• lave lektier. Det lyder måske ikke meget sjov, men enhver aktivitet kan være sjovere med folk, du kan lide, og hvis du har en klasse projektet på grund, så arbejder på lektier på en lørdag eftermiddag kan være en god måde at få gruppearbejde færdig ved mandag.

Hvis du og dine venner ønsker at finde noget sjovt at gøre uden for dit hjem, så en park eller lokal legeplads er også en billig sted at gå hænge ud. Hvis du eller en af ​​dine venner kan køre, og du har nogle penge, så du kan endda tage en tur et eller andet sted! Sørg altid for at få dine forældres tilladelse dog.

Sjove ting du kan gøre, når du er ikke er hjemme

Hvis du ikke er hjemme, derefter finde sjove ting at gøre, kan tage lidt mere kreativitet, men der er altid sjove ting at gøre med en ven, uanset hvor du er. Hvis du er i skole, så er du måske ikke lyst til at prøve at spille kort eller et brætspil. Du kan stadig have det sjovt i skolen selv, parring med dine venner til gruppearbejde eller fysisk træning aktiviteter kan gøre skole meget sjovere. På lang bilture eller fly ture, spil som "I Spy" og "nummerpladen Game" er altid sjovt, selv om de synes som barnlige spil at spille. Bare at tale om tingene med dine venner kan være sjovt så godt, og du kan have en stor samtale næsten overalt. Uanset hvad du vælger at gøre, hvis du gør det med en god attitude, du og dine venner er sikker på at have en god tid!